2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Amin kuzum amin, siz nasılsınız iki benimki hayat nasıl gidiyor kuzum
İyi kuzum çok şükür tek başıma bakıyorum çok daha iyiyim bin şükür rabbim dayanacak güç kuvvet veriyor 🥰🧿 takılıyoruz bebelerle akşam eşime paslıyorum gündüz uyuyorum onlar uyuyunca aynı anda her şeylerini yapıyorum rahat oluyor

Bizim kız havalandırmaya fırsat vermiyor daha değiştirirken işeyip sıçıyor 2 gün oldu eve geleli 3 kez batırdı beni 🤣🤣🤣
Ay evet sorma bende öyleydim bir gün havalandırmadın pişik olacaktı bepanthol sürdüm işte 🤣 üstüme işeyip sıçmasın havalandırmayayım dedim demez olaydım 😅

İyi kuzum çok şükür tek başıma bakıyorum çok daha iyiyim bin şükür rabbim dayanacak güç kuvvet veriyor 🥰🧿 takılıyoruz bebelerle akşam eşime paslıyorum gündüz uyuyorum onlar uyuyunca aynı anda her şeylerini yapıyorum rahat oluyor
Valla sana maşallah Allahim nazarlardan korusun 😍😍😍 ben tek bebeyle sürünüyorum annemi gondericem nasil yapicam diye dusunuyorum 🥹

Canım bebek bakım sürecine eşimi de dahil et basitlerden başla gaz çıkarma biberon veriyorsan besleme gibi uyutma gibi ağladığında ilk bakan kişi gibi sonra yavaş yavaş dahil etmek istediğin kısımlara et bir anda yüklenme erkek bu bıkar sen anlamam der annesin der ilgilen der yavaş yavaş dahil et basit başla. Bebeğin baba ile de bağ kurması gerektiğini söyle benimsemedi için babayla da bebeği ten teması yaptır. Eşini teşvik et yaparsın edersin bakarsın halledersin de. Eşini de ihmal etme beklentileri duygularını arzularını söyle . Odaları ayırma ayrı yatsanız bile aynı oda da bulun eşinle. Sana anne sıfatından önce gala bir eş gözüyle baksın sen zaten anneliğini mükemmel yaparsın eşinin önce sana eşi olduğunu hissettirmesi senin duygu durumun için yeterli sen zaten harika bir annesin 🥰 eşinle bebek harici de sohbet et günün basıl geçti napıyırsun nasılsın gün içinde Okan olaylar bir dizi bir film hakkında bir haber hakkında konuşmak bile karı koca ilişkisi devamlılığını sağlar zaten bebek hakkında hep konuşursun merak etme. Bir de eşinden bahsederken babamız gibi ifadeleri bilinç altına işlene o senin kocan Eşin sende onun karısı eşisin o çizgiden ayrılma eşin ilayın babası sende ilayın annesinin sen de annemiz değildin eşinde babamız değil 🥰
Kuzum çok güzel anlatmışsın cidden. Yavaş yavaş bebek bakımına dahil etmem lazım doğru diyorsun. Ben daha çok ev işlerine dahil ettim kendisini. Ayy bugün birlikte ilk defa YALNIZ başımıza ilayı yıkıcaz mesela . Çok heyecanlı 😇😂

Hahah valla kasılma çayı başlattı bide ananas yedim ama bakalım işe yarayacak mı ananastan da nefret ediyorum çok zor yedim 🥲 ben doğum başlatan şeylerin tadını neden sevmiyorum ya hurma da yiyemiyorum 😂
Kasılma mi çayı başlattı, çay mi kasılmayi başlattı 😂 ben ananasi da hurmayı da çok severim 😬 ama en az iki hafta daha durmasını istediğim için hiçbir şey yapmayacağım😂

Ayy kesinlikle 🤣 neyse benim pazartesi son artık annelik moduna geçiş yapıyorum 😂
Yerinde olsam doğum için değil de artık zevkine gez toz ve yapmak istediklerini yap canım 😂 bak en azından günü belli. Güzelce temizliğini hallet, evini düzenle ne bileyim böyle gününün belli olması güzel bir şey aslında 😬

Kızlar 35+5 teyim, bugün kontrole gittim, kafa 40+3 görünüyor dedi , suyu da çok artmış 120 ml olmuş dedi, fazla beklemez, erken gelir dedi,inşallah 37. Haftayı bitirince gelir , moralim bozuldu , bir de normal istiyordum ama sezaryen yapacam herhalde çünkü muhtemelen iri bebek olacak ,pcos olduğum için insülin direncim hep vardı ama şeker yüklemem temizdi, geçen ay suyu fazla diye diyet yap demişti dikkat etmeme rağmen daha da artmış suyu, benimki gibi başı 4 hafta önde gidipte doğum yapam var mı, sorun olmaz değil mi 😔

X