2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba kızlar sizi hep uzaktan okudum hepinizi tanıyor gibiyim ben de nasip olursa mart annesi olacağım 39+4 üm ssvd adayıyım 5 cm açıklığım var ama hala kasılmalarım düzensiz herşeyi yaptım ama bizim kız hala bekliyor vardır bir hayır. Aranızda hint yağı ile doğum başlatmayı deneyen var mı ebeme sordum içebilirsin dedi ama konu içmek olunca biraz çekindim size de yazayım dedim. A Asliyokfotokopisivar sende ssvd deneyeceksin sanırım canım bir bilgin var mı ☺

Kızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Canım hayırlısı olsun, sakın üzülme belki böylesi daha hayırlı olur senin için

Kızlar kiloyu hiiic kafaya takmayın varya çok şaşırdım 15 kg almıştım 10 kg gitmis bile daha 10 gunde korseyide doktoruma sormayı unuttum onuda takarsa buyuk ihtimal 1 ay oldugunda eski halime donerim gibi
Ben de hastaneden geldiğimde birkaç kilo vardı hamilelik öncesindeki kiloma, çok sevinmiştim. Sonra emzirirken hamilelik öncesinden bile zayıftım ve kilo da almiyordum dünyaları yememe rağmen emzirmek acayip bir şey. Aşırı kalori harcanıyor demek ki

Ahh sen bana soyle su gaz sancilarii ne kadar surecekkk oglusunda cok cekmis miydin hatirlarsin

Canim ne zamandır 5 cmdesin bebeğin konumu nasıl başı yamuk mu soktu acaba o zaman şişme yapıyor kafa sancı düzene girmiyor eğer öyle bir durum varsa egzersizle ancak düzene sokabilirsin kasılmaları, evet bende ssvd istiyorum nasip olur inşallah sağlıkla

Ahh sen bana soyle su gaz sancilarii ne kadar surecekkk oglusunda cok cekmis miydin hatirlarsin
Kız ben var ya inan hiçbir şey cekmemisim. Bazen diyorum ben çocuk buyutmedim herhalde şimdi bu bebeğimde bunlari yaşarsam o zaman göreceğim ben de. Ne gaz sancısı ne diş sancısı hiçbir şey yaşatmadi yavrum bana maşallah gaz sancısı yaşamadı ama ben yine de her emzirme sonrası gaz masajı yapardım ilk zamanlar, ebeler i love you masajı diye anlatıyorlar ya onu çok yapardım, bacaklarını bisiklet gibi oynatıp sonra karnına hafif baskı yapacak şekilde bastirirdim falan filan..

ama yaşayan arkadaşlarım oldu ve 3-4 ay sürdü diyorlar. Gaz damlaları kullananlar oldu, bir nebze etki ediyormuş. sen kendin rezene, kimyon falan tüket canım sütten geçtikçe o da rahatlar inşallah

Kızlar kiloyu hiiic kafaya takmayın varya çok şaşırdım 15 kg almıştım 10 kg gitmis bile daha 10 gunde korseyide doktoruma sormayı unuttum onuda takarsa buyuk ihtimal 1 ay oldugunda eski halime donerim gibi
10 gidiyor zaten marifet 15 alabilmekte benim gibi 30 alınca 20kg kalıyor geriye

Evet kuzum her şeyin hayırlısı sağlıkla gelsin de en önemlisi o
Canım hayırlısı. Bebeğin kilosu 4 altındaysa stres yapma. Hala günün var belki normal olur. Olmazsa da kısmet artık teknoloji çok ileri çok çok kötü olmasa gerek sezeryan ben de korkuyorum ama azar azar alıştım fikre

35 de 2 cm dim canım sonra her hafta artarak devam etti egzersiz verdi alttan muayenede başına dokunuyorum sancı esnasında da inebilir doğum sırasında da dedi. Onları da yapıyorum 3 kere zar sıyırdı bana mısın demedi cumartesi çok az suni vericek biliyorsun ssvd de çok tercih edilmiyor o yüzden keşke kendi sancım gelse. İnşaallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza

Kaç haftalıksin canım, neden bu kadar müdahaleye ihtiyaç duydu doktorun?

womi kuzum hiç üzülme. Sizin için en hayırlı olan neyse o olsun inşallah. Ayrıca pazartesiye kadar vakit çok. Benim olayı ne çabuk unuttun. Sıfır açıklıktı.. doktorum senin gibi olup normal doğuma aldığım yok denecek kadar az, çarşamba günü suni deneyelim olmazsa sezeryan demişti. Resmen diğer gün nişan geldi ve doğum oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…