2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlararrr, son kontrollerimizde yapıldı ve doktorum beni 14 mart perşembe günü sabah 9-9:30 gibi doğum için çağırdıııı Yani kaldı burda 7 gün inşallahhhh ben nasıl dayancaamm yyayaaaa inanılmaz heyecanlıyımmm. Suni sancı verilerek normal doğum düşünüyoruz, umarım herşey yolunda gider de kızımı sağlıkla kucağıma alırım.
Bu arada kızlar ben heyecandan sormayı unuttum ama aç karna mı gitmeliyim?

Kızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Hakkınızda hayırlısı olsun, kendi sancın ve açılman la gidersin inşallah
Hadi hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebiş tabii aç karınla gidiliyor

Kızlar daha önce suni sancı ile doğum yapanlar süreciniz nasıl oldu açılma oldu mu normal doğum oldu mu ne yaşadınız

Ben de galiba o tarihte alacağım, suniye doktorunla beraber mi karar verdiniz. Bi de suniyi kaç saat bekleyecekler acaba sonra sezeryan mı olacakmışsın ?

ne güzel, sağlıkla gelsin insallah bebişin :) kaç haftalık oluyorsunuz o zaman ?

Ben de galiba o tarihte alacağım, suniye doktorunla beraber mi karar verdiniz. Bi de suniyi kaç saat bekleyecekler acaba sonra sezeryan mı olacakmışsın ?
Benim mecburi olarak doğum başlatılacak canım yoksa benim tercihim kendi sancılarımı beklemekti, gebelik kolestazı var bende. İnan hiçbirini soramadım heyecandan seke seke çıktım odadan şuanda da bir ton soru var kafamda Ama ben The doğum hikayesinden yola çıkarak uzunca bir süre suni sancıyı denemek istiyorum umarım benim için çok zorlu bir süreç olmaz. Yani öyle hemen sezeryana dönmeye niyetim hiç yok gerekirse hemşirelerin aceleciğini felan görürsem hastane bile değiştirmeyi düşünüyorum o esnada.

Ay ben devlete gidiyorum doktor hiç bişey demiyor beklicez dedi sadece

Ayy inşallah canım ya üzüldüm biraz ne bileyim çok korkuyorum sezeryandan sağlıkla gelsin riske zaten atamam ama sezeryan ihtimalinin olması da beni geriyor biraz. Inşallah dediğin gibi olur
Kuzumm üzülme sakın en önemlisi sağlıkla kucağımıza almak doğum şekli ne olursa olsun motivasyonumuz hep yüksek olmalı ikisi de bize bebiskolarimizi getirecek zaten sezaryende öyle inan ki korkunç bişey değil sadece biraz daha sonrasında ağrı çekiyorsun ama hepsii geçiyor

Doğum yaklaştıkça benim doğurasım kaçtı ya korkudan , şu gerilik olayı, kordon dolanması derken çöktüm hevesim kalmadı sanki.

Kızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Kuzum bebeğin ve senin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah Pazartesi gelmeden kendi sancılarınla doğar bebeğin her şey gönlündeki gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…