- 10 Haziran 2022
- 4.469
- 7.034
Evet ama kim olduğunu hatırlayamadım bende
Kuzum inşallah o zamana kadar kendi sancıların gelir gelmese bile suni ile desteklenince de sen kolay doğum yaparsin bebek çıktı çıkacak gibi çünkü suyunu falanda açarlar lap diye kucağına gelir inşallahKızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Canım inşallah kendi sancıların gelir azıcık kaldı bol yürüyüş yap merdiven çok yerleir sil hurma ve ananas ye hepsini yapmaya çalış Allah'ın izniyle kendiliğinden sağlıkla gelsin güzel bebekKızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Su azalması bebek hareketlerini etkiledi mi canımKızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Bebeğin olduğu yer haricinde diğer yerler sert mi2-3 saniye sağda kabarma yükseklik olup iniyor ama acı yok. Tam bebeğin sırtının olduğu kısımda. Özellikle otururken oluyor. Bebek geriniyor mu kasılıyor muyum anlamadım gitti.
37 olacaz kuzumKaç haftalıktın sen canım
Dikkat etmedim hiç bir daha olduğunda bakayım ama sanki sadece kabaran yer öyle gibi.Bebeğin olduğu yer haricinde diğer yerler sert mi
Anam hadi hayırlısi ile gelsinler beraber girecez desene,Kızlar çıktım şimdi doktorun yanından ve maalesef suyu tekrar azalmış pazartesi suni ile deneyelim açılma olmazsa sezeryan dedi. Yani pazartesi kesin doğum
Ayy inşallah canım ya üzüldüm biraz ne bileyim çok korkuyorum sezeryandan sağlıkla gelsin riske zaten atamam ama sezeryan ihtimalinin olması da beni geriyor biraz. Inşallah dediğin gibi olurKuzum inşallah o zamana kadar kendi sancıların gelir gelmese bile suni ile desteklenince de sen kolay doğum yaparsin bebek çıktı çıkacak gibi çünkü suyunu falanda açarlar lap diye kucağına gelir inşallah
bende bu pazartesi sezaryene giricem inşallah :)Anam hadi hayırlısi ile gelsinler beraber girecez desene,
Kuzum valla yapmadığım hiçbir şey kalmadı ama pazartesiye kadar deneyeceğim bakalımCanım inşallah kendi sancıların gelir azıcık kaldı bol yürüyüş yap merdiven çok yerleir sil hurma ve ananas ye hepsini yapmaya çalış Allah'ın izniyle kendiliğinden sağlıkla gelsin güzel bebek
Mantıklı canım içeyim en azından o güne kadar içim rahat ederwomi canım suyu azalmışsa ptesıne kadar havuc suyu ıc suya en ıyı gelen şey. Hemde doktorların tavsiye ettıgı birşey
Hadiii insallah hızlaa açılman devam eder deee çabucak doğurursunnYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar
Bu sefer tam tersi çok hareketli anlamadım nasıl azalmışSu azalması bebek hareketlerini etkiledi mi canım
O zaman o bebektir canım. Bebek gerinip dalgalanma yapıyodur. . Bi de kasılsa da çok normal artık .düzensiz haldeyse doğum başlatmaz rahim doğuma alıştırma yapıyormuş sadeceDikkat etmedim hiç bir daha olduğunda bakayım ama sanki sadece kabaran yer öyle gibi.
Ayyy benim o kadar yürümeme etkilemediyse artık hiç inancım kalmadı harekete bebiş gelir konusunda
Seninde mi pazartesi doğumAnam hadi hayırlısi ile gelsinler beraber girecez desene,
Oh ohh hep beraber gidiyoruz kurbanlık koyun misalibende bu pazartesi sezaryene giricem inşallah :)