- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım banada seninki gibi bir doğum nasip etsin inşallah ya hep böyle dua ediyorumwomi kuzum hiç üzülme. Sizin için en hayırlı olan neyse o olsun inşallah. Ayrıca pazartesiye kadar vakit çok. Benim olayı ne çabuk unuttun. Sıfır açıklıktı.. doktorum senin gibi olup normal doğuma aldığım yok denecek kadar az, çarşamba günü suni deneyelim olmazsa sezeryan demişti. Resmen diğer gün nişan geldi ve doğum oldu :)
Yaaaa canımm inşallah çoook daha güzel bi hikayeyle gelirsin kızAllah'ım banada seninki gibi bir doğum nasip etsin inşallah ya hep böyle dua ediyorum
Bende hiç anlamamıştım ayrıca doğum yaklaşınca nefes almalar rahatlar deniyordu benim o da olmadıKızlar bu göbek düşmüş olayını nasıl anlayacağız benimki hiç çıkmadı ki insin
Valla ben anlıyorum daha rahat nefes alıyorum gerçektenKızlar bu göbek düşmüş olayını nasıl anlayacağız benimki hiç çıkmadı ki insin
39+4 şu an canım ama diğer gebeliklerimde hem iri bebekti hem de 42 haftayı bulduk diğer doğumumda 9 cm le sezeryan oldum bebek kafasını sokamadı inmedi benim gücüm bitti bu sefer de böyle deneyelim diye ben istedim aslında bebek şu an bile 4 e yakınKaç haftalıksin canım, neden bu kadar müdahaleye ihtiyaç duydu doktorun?
İnşallah benim hep aynı yerde hiç değiştirmedi, tam kapatmıyor aslında ama dr. hep kanla giricez doğuma dedikçe geriliyorum, kanım da düşük zaten, bu hafta ancak 10,4 olmuş hgb. Böyle değerlerle sezaryen olan var mı acabaCanım Allahın izniyle hic birsey olmayacak plasenta hic yer degistirmedi mi daha
Allah yardımcınız olsun canım güzelce kavuş oğluna sağlıkla mutlulukla inşallahKızlar kusura bakmayın yazamadım, bebek tamamen kanala inmiş. Bir kaç güne suyun gelir dedi doktorum, 38+1 bugün 3.200 ( tam kanalda kiloyu tam ölçemiyorum dedi) . Ntsde sancım çıktı. Bir kaç tahlil aldı, gebelik kolestazı için saat 22.00 de sonuçlar çıkacak ldh gibi birsey dedi dört tane isim söyledi . Kardiyoloji doktoru ile görüştük kesinlikle normal önermiyor 2,6 kalpte vsd var yeri itibari ile damara baskı yapabilir onu doğumda anlayacağız dedi, spinal ile sezeryan olacak. Doktorum seni pazartesi göreceğim tekrar dedi. Hafta içine sezeryan planlayacak, hergün bebeğin hareketlerini sayacaksın dedi. Sen tüm hazırlığını yap dedi. Benim istediğimi biliyor ben kendi gelmek istesin öyle sezeryan olsun istiyordum, mide kısmın tamamen boşalmış, bebek çok dayanmaz dedi. Yine bir vende kan akımı bozuk 1.02 idi 1.16 olmuş. Ama hafta içine dayanmaz bu bebek dedi. Karışık duygular içindeyim. Kardıyoloji muayenesi beni sarstı yeni kendime geldim. Ama içim rahat hersey güzel olacak hissediyorum ben. Kardiyoloji doktoru korkma kalpte delikler hızlı kapanır. Sadece bizim durumumuz odacığa yakın baskı yapabilir nefes sıkıntısı olabilir dedi. Ama bunlar hep olasılık doğum sonrası karar vereceğiz dedi. Anjiyo ile o delik yakılıyor dedi. Bunuda şükür canlarım, Allah dermansız dert vermesin her an Atlas oğlum benim sütlaç oğlum doğabilir bize ne olur dua edin, şu kalp sorunu sadece takipte kalsın
Ay bende valla asla giremiyorum burayaKızlar burayı , sizle sohbeti özledim yahu neler yapıyorsunuz :)))
Yaa ne güzel ay inşallah benim de öyle olur canımwomi kuzum hiç üzülme. Sizin için en hayırlı olan neyse o olsun inşallah. Ayrıca pazartesiye kadar vakit çok. Benim olayı ne çabuk unuttun. Sıfır açıklıktı.. doktorum senin gibi olup normal doğuma aldığım yok denecek kadar az, çarşamba günü suni deneyelim olmazsa sezeryan demişti. Resmen diğer gün nişan geldi ve doğum oldu :)
Bepanthol canım ama her zaman değil kabarcık varsa pişik olabilecek gibiyse sürüyorum 1 güne geçiyor sürekli düzenli sürmüyorum onun yerine popoyu havanladırıyotum alt değişirken tabi sıçmakar işemeler hep o havalandırma anında oluyor dikkat etKızlsr bebelere pişik önlemek için ne kullanıyorsunuz ?
Küvezde 3 saatte bir besliyorlar bebekleriGünde kaç defa veriyorlar canım kaçıncı haftada doğum yapmıştın
+ ıkınma seansları kıpkırmızı olup karnını göbeğine kadar çekiyorlar ben artık dayanamadım hep gece uykularında oluyor yazık. Çocuk dr dan damla istedim gaz için onu verdi probiyotikli anne sütüne damlatıp biberonla veriyorum bugün işe yaradı şükürEvet ilk gaz sancımızı yaşadık Allahımm o ağladı benim içim gitti Rabbim ağrısinı acisını bana versin gaz sancisi durumlarinda neler yapiyorsunuz kizlar baslayan var mi
Evet canım, hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de artık gerisi nasip doktor 3200 gibi doğar dedi kilolu değil bebiş. Pazartesi son demesinin sebebi de maalesef suyu yoksa biraz daha zamanım olacaktı. Suni ile kesin açılma olur mu dedim ama net olur diyemem deneyelim dedi. O şekilde canım ben elimden geleni yaptım en azından sezeryan bile olsam normali denemiş olduğum için hiçbir pişmanlığım acabam vs olmayacak.Canım hayırlısı. Bebeğin kilosu 4 altındaysa stres yapma. Hala günün var belki normal olur. Olmazsa da kısmet artık teknoloji çok ileri çok çok kötü olmasa gerek sezeryan ben de korkuyorum ama azar azar alıştım fikre