Geliyor gelmekte olanKızlar akıntı içinde iki ince çizgi kan geldi bel ağrım devam ediyo
Sorun yoktur inşallah canımKuzum, karaciğer enzimleri ile alakalı sanırım. Bugün dört ayrı değere baktıracaktı, sonuçlar daha çıkmamış. Sabaha çıkar dedi.
Ay banada gelsin sıraİnşallah seninde bugün başlar kuzum ay artık pirtlatin da sıra bana gelsin
Canım çok şükür, sağlıkla kavuş güzel oğluna, kolaylıklaKızlar kusura bakmayın yazamadım, bebek tamamen kanala inmiş. Bir kaç güne suyun gelir dedi doktorum, 38+1 bugün 3.200 ( tam kanalda kiloyu tam ölçemiyorum dedi) . Ntsde sancım çıktı. Bir kaç tahlil aldı, gebelik kolestazı için saat 22.00 de sonuçlar çıkacak ldh gibi birsey dedi dört tane isim söyledi . Kardiyoloji doktoru ile görüştük kesinlikle normal önermiyor 2,6 kalpte vsd var yeri itibari ile damara baskı yapabilir onu doğumda anlayacağız dedi, spinal ile sezeryan olacak. Doktorum seni pazartesi göreceğim tekrar dedi. Hafta içine sezeryan planlayacak, hergün bebeğin hareketlerini sayacaksın dedi. Sen tüm hazırlığını yap dedi. Benim istediğimi biliyor ben kendi gelmek istesin öyle sezeryan olsun istiyordum, mide kısmın tamamen boşalmış, bebek çok dayanmaz dedi. Yine bir vende kan akımı bozuk 1.02 idi 1.16 olmuş. Ama hafta içine dayanmaz bu bebek dedi. Karışık duygular içindeyim. Kardıyoloji muayenesi beni sarstı yeni kendime geldim. Ama içim rahat hersey güzel olacak hissediyorum ben. Kardiyoloji doktoru korkma kalpte delikler hızlı kapanır. Sadece bizim durumumuz odacığa yakın baskı yapabilir nefes sıkıntısı olabilir dedi. Ama bunlar hep olasılık doğum sonrası karar vereceğiz dedi. Anjiyo ile o delik yakılıyor dedi. Bunuda şükür canlarım, Allah dermansız dert vermesin her an Atlas oğlum benim sütlaç oğlum doğabilirbize ne olur dua edin, şu kalp sorunu sadece takipte kalsın
Bunu da kullandım benBunu da dün atacaktım midesi yananlar soruyordu, adı aklıma gelmedi.Ben uyuyana kadar etkisini gösteriyor. Normal rennieden farkı kalsiyum ve magnezyum içermesi. Bi de gaviskondan kat kat etkili
Ayy geliyor bu sefer sankiEvet benim de öyle gözüm sürekli saatte aralığı 5dkyı bulmuyor korkuyorum bi yandan da geceden beri çekiyorum ya evde doğurmasam bari
Geçiyorum hastaneye dua edin banaCanım çok şükür, sağlıkla kavuş güzel oğluna, kolaylıkla
Bunu da kullandım ben
Anlık etki ediyor hepsi
Bazı günler daha iyi, bazı günler daha kötü, bu gecem daha iyiydi çok şükür
Ayy geliyor bu sefer sanki
Hadi sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin
Rabbim sana güç kuvvet versin
Şu an nst deyim ama hiiiç kasılma hissetmiyorumİnşallah seninde bugün başlar kuzum ay artık pirtlatin da sıra bana gelsin
Dualarımız seninle bebişinleGeçiyorum hastaneye dua edin bana
Hareketlendiğinde ard arda 10 tane mi olmalıymış yaniYok hareketleri aynı benim. Ben uygulamadan tekme sayarla sayıyordum Yanlış sayım yapıyormuşum. Günde 60-70 hareket kaydediyordum . Bugün doktora dedim. Doktor hareket başlangıcını sayacaksın dedi. Bi hareketlendiğinde art arda bikaç vuruş oluyor ya onu tek hareket sayacakmışız. . 60-70 saydıysan o 10 hareketi geçiyordur zaten dedi.
Bebek büyüyüp kısıtlı hareket ettiği için öyle oluyodur canım senin de doktor bişey demediyse.
Ayy gelsinn gelsinn hepimiz pirtlatalimAy banada gelsin sıra
Nst ne diyor bu duruma görebiliyor musunŞu an nst deyim ama hiiiç kasılma hissetmiyorum
İnşallah çok kolay bir şekilde doğum yaparsın bugün kuzumm güzel haberlerini bekliyoruzzGeçiyorum hastaneye dua edin bana
Bebeğe yansiyor stres yapma. Ben kabarmanın hareket olduğunu düşündüm. Cünkü kasılmayı çok tecrübe ettim.vakti gelince sağlıklı bir şekilde kavusuruz canım inşallah.Bu hafta benim de böyle canım aynı durumdayız seninle. Benim de cumartesi kontrolüm var sabah. Acı yok ama o dalga ve kabartı kasılma mı acaba diyorum. Doğursak da bi rahatlasak tüm gebeliğim evhamlarım ve streslerle geçti
Kasılmalarda karın taş gibi oluyor canım parmağınla karnına dokunsan içine girmiyor. Bildiğin kapı duvar gibi sertlik yani. Bebek hareketleriyse o sertlik olmuyor.Bu hafta benim de böyle canım aynı durumdayız seninle. Benim de cumartesi kontrolüm var sabah. Acı yok ama o dalga ve kabartı kasılma mı acaba diyorum. Doğursak da bi rahatlasak tüm gebeliğim evhamlarım ve streslerle geçti
Aboo hadi çok sevindim vallahiYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar
Kasılma nasıl oluyor peki canım benim ilk gebelik anlamıyorum.Bebeğe yansiyor stres yapma. Ben kabarmanın hareket olduğunu düşündüm. Cünkü kasılmayı çok tecrübe ettim.vakti gelince sağlıklı bir şekilde kavusuruz canım inşallah.
Maşallah kuzumYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar