Canım dualarımız seninle sağlıklı kucağına al yavrunu inşallahGeçiyorum hastaneye dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dualarımız seninle sağlıklı kucağına al yavrunu inşallahGeçiyorum hastaneye dua edin bana
2-3 saniye sağda kabarma yükseklik olup iniyor ama acı yok. Tam bebeğin sırtının olduğu kısımda. Özellikle otururken oluyor. Bebek geriniyor mu kasılıyor muyum anlamadım gitti.Kasılmalarda karın taş gibi oluyor canım parmağınla karnına dokunsan içine girmiyor. Bildiğin kapı duvar gibi sertlik yani. Bebek hareketleriyse o sertlik olmuyor.
Maaşallah çok sevindim, 6cm çok güzel. Darısı başımıza.Yatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar
Yaşasınnn çok cooook sevindim yaa sağlıkla gelsin inşallah miniğin zaten senin gibi güçlü annesi var doğum çok kolay olacak eminimYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar
Ay hadi hayırlısıyla doğur artık gülümGeçiyorum hastaneye dua edin bana
Maşallah sana darısı benimde başıma inşallah sağlıkla doğur inşallah çoğu gitti azı kaldı güzel haberlerini bekliyoruzYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar
Yatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlaru
Bunu şimdi gördümmm sağlıkla kolaylıkla su gibi gelsin
Gözün aydın canımben ecowell aldım ama o zaman indirimdeyken kaptım birde ben her zaman kullanmıyorum ufak kızartı görünce çekiyorumKızlsr bebelere pişik önlemek için ne kullanıyorsunuz ?
Rabb'im yardımcın olsun canımGeçiyorum hastaneye dua edin bana
benimde az bana göre ama 100 leri buluyorŞu an nst deyim ama hiiiç kasılma hissetmiyorum
Ay su gibi bir doğum olsun inşallah Rabbim bir avazda kavuştursun yavrunla seniYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar
Maşallah sana ya ..benimde az bana göre ama 100 leri buluyor
Kaç haftalıktın sen canımbenimde az bana göre ama 100 leri buluyor
Ayyy çok güzel ya çok sevindim canım sağlıkla kavuşun inşallahYatışım yapıldı 6cm açıklık var sancılar boş değilmiş kızlar