- 21 Ağustos 2020
- 402
- 708
- 34
Canım ben de 5+3 ğm biliyorsun . Doktor keseyi gördü dedim ki yolk ne zaman görürüz onun için erken haftaya falan görürüz dedi o yüzden endişe etme benceAy İn şa Allah bende görürüm canımEdiyorum hepsini canım çok teşekkürler
Bu arada kese kaç cm ya da mm çıktı söyledi miBana doktor zaten dedi pazartesi gel bende ondan gidiyorum sende git güzel haberle döneriz bura İn şa Allah
Benimki sanırım fitilden dolayı azalmış zaten okudum çok ağrının olmasıda iyi diğilmişEvet benimde çok oldu zamanla yavaş yavaş geçiyor arada çok nadir olup uzun sürmüyor
Dedi aslında bir şeyler ama ben o kadar heyacanlıydımki tamamen unutdum ya ofBu arada kese kaç cm ya da mm çıktı söyledi mi
Cnm bnde p. Tesi 5+4 olucamMerhabalar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Hızlı testim pozitif çıktı
SAT' a göre 4+6' yım.
Kandan bhcg baktırmadım henüz,
Pazartesi günü 5+3 olduğumda kan vermeme gerek kalmadan kese görünür diye ümit ediyorum
Zararlı olduğunu illaki biliyoruz ama gelişimini takip etmemizin başka bir yolu yok ki keşke olsaydı ama onlara zarar vermicek bir sistemZararlı evet ama düşükler olduğu için mecbur bakmalıyız..benim eşim bana bırakmış bu işleri sen daha iyi biliyorsun diyor
Bende yok kuzum sadece uclarını el vurunca ağrı var çokGöğüs ağrınız varmı kızlar dokununca değilde sancı gibi ağrılarım var 2 gündür kalp krizi geçiyorum sandım ilk yaşadığımda
Benim göğüslerim 150 kg yürürken acıyor sağa sola dönerken bile tutup öyle dönüyorumGöğüs ağrınız varmı kızlar dokununca değilde sancı gibi ağrılarım var 2 gündür kalp krizi geçiyorum sandım ilk yaşadığımda
Merhaba, karından muayene etti. Ama o zaman değerim 2800 idi doktor 5000 bekleyelim dedi yarın 14000 olmasını bekliyorum inşallahCanim alttan muayne mi ettiler karından mideger cok guzel artmis Sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim
Dedi aslında bir şeyler ama ben o kadar heyacanlıydımki tamamen unutdum ya of
Cnm bnım göğüs agrım hep varGöğüs ağrınız varmı kızlar dokununca değilde sancı gibi ağrılarım var 2 gündür kalp krizi geçiyorum sandım ilk yaşadığımda
Offf bende ya zaten çok büyüklerdi şimdi tutarak yürüyorum vallaBenim göğüslerim 150 kg yürürken acıyor sağa sola dönerken bile tutup öyle dönüyorumo dediğin sancı günü ağrı dünden beri 3 4 kez bana da oldu kötü birşey gerçektenn
Benim ilk zamanlar yoğun değildi şimdi çok fena sancı oluyorCnm bnım göğüs agrım hep var
Zaten hamiş oldugumu dırekt göğüslerden anlarım, şişlikte var
Kasık agrısı, adet ağrısı gbi arada oluyor
Dün yoktu bugun var mesela
Başkada bişyım yok
Karından çok normal gorulmemesi canim bakalim hayirlisiyla gör bebisini inşAllaaahhhMerhaba, karından muayene etti. Ama o zaman değerim 2800 idi doktor 5000 bekleyelim dedi yarın 14000 olmasını bekliyorum inşallah
İnşallah canımCnm bnde p. Tesi 5+4 olucam
Bnde kan vermedım
Testte koyulaşma takip edıyorum
P. Tesi inşllah keseyi görürüz
Sallanmadan yürüOfff bende ya zaten çok büyüklerdi şimdi tutarak yürüyorum valla
evetduydunuz mu kalp atışlarınııı