2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ay İn şa Allah bende görürüm canımEdiyorum hepsini canımçok teşekkürler
Canım ben de 5+3 ğm biliyorsun . Doktor keseyi gördü dedim ki yolk ne zaman görürüz onun için erken haftaya falan görürüz dedi o yüzden endişe etme bence

Cnm bnde p. Tesi 5+4 olucam
Bnde kan vermedım
Testte koyulaşma takip edıyorum
P. Tesi inşllah keseyi görürüz

Zararlı evet ama düşükler olduğu için mecbur bakmalıyız..benim eşim bana bırakmış bu işleri sen daha iyi biliyorsun diyor
Zararlı olduğunu illaki biliyoruz ama gelişimini takip etmemizin başka bir yolu yok ki keşke olsaydı ama onlara zarar vermicek bir sistem

Göğüs ağrınız varmı kızlar dokununca değilde sancı gibi ağrılarım var 2 gündür kalp krizi geçiyorum sandım ilk yaşadığımda

Göğüs ağrınız varmı kızlar dokununca değilde sancı gibi ağrılarım var 2 gündür kalp krizi geçiyorum sandım ilk yaşadığımda
Benim göğüslerim 150 kg yürürken acıyor sağa sola dönerken bile tutup öyle dönüyorum o dediğin sancı günü ağrı dünden beri 3 4 kez bana da oldu kötü birşey gerçektenn

Canim alttan muayne mi ettiler karından mi deger cok guzel artmis Sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim
Merhaba, karından muayene etti. Ama o zaman değerim 2800 idi doktor 5000 bekleyelim dedi yarın 14000 olmasını bekliyorum inşallah

Cnm bnım göğüs agrım hep var
Zaten hamiş oldugumu dırekt göğüslerden anlarım, şişlikte var

Kasık agrısı, adet ağrısı gbi arada oluyor
Dün yoktu bugun var mesela
Başkada bişyım yok

Cnm bnım göğüs agrım hep var
Zaten hamiş oldugumu dırekt göğüslerden anlarım, şişlikte var

Kasık agrısı, adet ağrısı gbi arada oluyor
Dün yoktu bugun var mesela
Başkada bişyım yok
Benim ilk zamanlar yoğun değildi şimdi çok fena sancı oluyor kuzu testini gördüm çok heyecanlıyım keseyi görürüz inşallah bir an önce

Cnm bnde p. Tesi 5+4 olucam
Bnde kan vermedım
Testte koyulaşma takip edıyorum
P. Tesi inşllah keseyi görürüz
İnşallah canım
Testle takip etmek çok mantıklıymış
Ben de kan ve kese için iki kere gideceğime bir kere gideyim diye düşündüm.
Sonraki hafta da kalp atışı için çağırır sanırım

Canlar bende de kasık ağrısı var hafif hafif .. ama halsizlik hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…