Bende de o sıkıntı var. Gece falan bir şey olmuyo ama gün içinde çok hafif dikkat etmezsem anlayamayacağım bir kanama var. Yoğun kıvamlı değil akıntı gibi. Doktorum ecopirini kesti biraz azaldı ama hala devam ediyor. Her gördüğümde çok korkuyorum sürekli doktoru da arayamıyorsunkızlar nolur cevap verin iki günde bir falan böyle çok hafif turuncu mı desem pembe mi desem ama çok hafif akıntı gibi bişi oluyor sadece peçeteye silince . Bu hiçbirinizde oldu mu ya da oluyor mu ? Doktor dün kahverengi ya da pembe lekelenme olabilir demişti kırmızı olursa gel demişti ama ben yine de rahat olamıyorum . Var mı böyle olan ?
Ay deme ya bu gün ilk defa öğlen mide bulantım varnolcak bizim bu panik halimiz böyle
yaaa inşallah çok sevindim hayırlı olsunnevetdinletmedi ama gördük darısı bekleyen herkese inşallah
ya bende sürekli özele mi gitsem diyorum ama hangi özele gidicem onu da bilmiyorum hepsinin ultrason cihazı iyi mi belli değil ki5+5 de keseyi gördüm vajinal ultrasonla dış gebelik mi diye endişe etmiştim baktırmak durumunda kalsın . O gün doktor 2 hafta sonra gel dedi ama bebeği bile görmemiştik aklıma sürekli özelden bi randevu alıp pazartesi salı tekrar gitmek istiyorum. 2 hafta bekleyemicem galiba
Bende enfeksiyon cıktı ilaç verdi birde kese kenarında kanama alanı farkettı onun içinde önlem olarak progestankızlar doktora gidenler özellikle de doktorunuzun hemen başladığı bir ilaç var mı şimdi
Şehrinizi söyleyip gruplarda sorun illaki daha önce giden biri önerecektir, düşünüp strese girmekten iyidir.ya bende sürekli özele mi gitsem diyorum ama hangi özele gidicem onu da bilmiyorum hepsinin ultrason cihazı iyi mi belli değil ki
Erken değil mi henüz ya . Seninki kaç haftalık tam olaral imzada yazmıyor bi de grubumuzun listeside yok göremedim belki yazmışsındır amsBu arada bu gün ilk defa midem bulanıyor genelde sabahlar kahvaltı öncesi oluyordu..ama bu gün yesem bile iyi diğilim..İn şa Allah daha kötü olmam
Bu gün ultrasona göre 5+3 şimdilik yazmadım tutunsun iyice bebişim..İn şa Allah annem gibi olmam çok zor geçirmiş gebelikleriniErken değil mi henüz ya . Seninki kaç haftalık tam olaral imzada yazmıyor bi de grubumuzun listeside yok göremedim belki yazmışsındır ams
İnşallah canım. Benimde ilk gebeliğim çok zordu hep dua ediyorum inşallah bu güzel geçer diye . Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBu gün ultrasona göre 5+3 şimdilik yazmadım tutunsun iyice bebişim..İn şa Allah annem gibi olmam çok zor geçirmiş gebeliklerini
Amin canım.Gerci şimdi duam yeterki çocuğumu sağ salim kucağıma alayım katlanırım zorda olsaİnşallah canım. Benimde ilk gebeliğim çok zordu hep dua ediyorum inşallah bu güzel geçer diye . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım gecici zaten benim ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı sürekli ilaç kullandım yattım 5.aydan sonra bir rahatlık geldi hiç hamile değilmişim gibi oldu sabır ettim mukafakatı aldım çok şükür oğlum 2.5 yasında rabbim evlatlarımızı bize bagıslasınAmin canım.Gerci şimdi duam yeterki çocuğumu sağ salim kucağıma alayım katlanırım zorda olsa
Bende kalbi durdu ilk gebelikte ikinci tüp bebekle kimyasal oldu..kimyasal olmadığını şükür gördüm..kaldı şimdi gelişimini görmek genelde bende sorun bu..ay İn şa Allah banada nasip olur kucağıma almakEvet canım gecici zaten benim ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı sürekli ilaç kullandım yattım 5.aydan sonra bir rahatlık geldi hiç hamile değilmişim gibi oldu sabır ettim mukafakatı aldım çok şükür oğlum 2.5 yasında rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın