2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bende de o sıkıntı var. Gece falan bir şey olmuyo ama gün içinde çok hafif dikkat etmezsem anlayamayacağım bir kanama var. Yoğun kıvamlı değil akıntı gibi. Doktorum ecopirini kesti biraz azaldı ama hala devam ediyor. Her gördüğümde çok korkuyorum sürekli doktoru da arayamıyorsun

Kizlar bugün 6.haftama giriş yaptım ve kadın doğuma gittim. En son betam pazartesi günü 3400lerde çıkmıştı bir daha kan vermedim. Kesem gözüktü çok şükür. Heyecandan doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum :) haftaya tekrar gel kalp atışını duyalım dedi. Sanki randevu çok hızlı geçti gibi :)
fotosunu da buraya ekleyeyim

ya bende sürekli özele mi gitsem diyorum ama hangi özele gidicem onu da bilmiyorum hepsinin ultrason cihazı iyi mi belli değil ki

ya bende sürekli özele mi gitsem diyorum ama hangi özele gidicem onu da bilmiyorum hepsinin ultrason cihazı iyi mi belli değil ki
Şehrinizi söyleyip gruplarda sorun illaki daha önce giden biri önerecektir, düşünüp strese girmekten iyidir.

Herkese merhaba. Çok güzel haberler alıp birbirimize umut olacagimiz günler geliyordur umarım. Kulüpte yeniyim.
Sat:13 Haziran. Adetten 5gun önce silik, git gide koyulasan testlerle öğrendim. En son 2 çizgi de aynı renk oldu ve bugün sağlık ocağında beta HCG testi verdim. Yarın çıkar sanırım. Bugün ve daha önce de hafif kahve bazen pembe küçük kanamalarim oldu. İçime kurt düştü Dr a gittim tabi henüz erken olduğu için göremedi haftaya çağırdı. Bu arada yatmami progestan ve asprin kullanmamı önerdi. 1hafta sizlerle geçecek yani umutlu bir durum var ki oğlumda da bu süreci birebir yaşamıştım şimdi 6yasinda

Bu arada bu gün ilk defa midem bulanıyor genelde sabahlar kahvaltı öncesi oluyordu..ama bu gün yesem bile iyi diğilim..İn şa Allah daha kötü olmam

Bu arada bu gün ilk defa midem bulanıyor genelde sabahlar kahvaltı öncesi oluyordu..ama bu gün yesem bile iyi diğilim..İn şa Allah daha kötü olmam
Erken değil mi henüz ya . Seninki kaç haftalık tam olaral imzada yazmıyor bi de grubumuzun listeside yok göremedim belki yazmışsındır ams

Merhabalar ben de en son 2014 Mart Anneleri için buralardaydım şimdi 2024 Mart görünüyor. 4 gün gecikme sonucu bugün testte 65.9 çıktı. Değerler artar mı nolur bilemiyorum. Biraz da karmaşık haldeyim üçüncü geliyor çünkü Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Erken değil mi henüz ya . Seninki kaç haftalık tam olaral imzada yazmıyor bi de grubumuzun listeside yok göremedim belki yazmışsındır ams
Bu gün ultrasona göre 5+3 şimdilik yazmadım tutunsun iyice bebişim..İn şa Allah annem gibi olmam çok zor geçirmiş gebeliklerini

Bu gün ultrasona göre 5+3 şimdilik yazmadım tutunsun iyice bebişim..İn şa Allah annem gibi olmam çok zor geçirmiş gebeliklerini
İnşallah canım. Benimde ilk gebeliğim çok zordu hep dua ediyorum inşallah bu güzel geçer diye . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım.Gerci şimdi duam yeterki çocuğumu sağ salim kucağıma alayım katlanırım zorda olsa
Evet canım gecici zaten benim ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı sürekli ilaç kullandım yattım 5.aydan sonra bir rahatlık geldi hiç hamile değilmişim gibi oldu sabır ettim mukafakatı aldım çok şükür oğlum 2.5 yasında rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın

Bende kalbi durdu ilk gebelikte ikinci tüp bebekle kimyasal oldu..kimyasal olmadığını şükür gördüm..kaldı şimdi gelişimini görmek genelde bende sorun bu..ay İn şa Allah banada nasip olur kucağıma almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…