- 25 Şubat 2011
- 6.372
- 7.218
Cnm sen hiç kan vermişmiydın?
Senın?
Bnımde sat 8 hazıran. Döllenme 24 haziran4+4 benim öğreneli 1 hafta oluyor
Senın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnımde sat 8 hazıran. Döllenme 24 haziran4+4 benim öğreneli 1 hafta oluyor
Cnm bu siliklikle 78 çok iyi çıkmışCanım eve yeni geldim yeni test yapabildim üstteki dün sabah yaptığım laboquick marka, alttaki da az önce yaptığım surelab marka. Halen silikler. Açıkcası az önce yaptığımda daha koyu bir çizgi bekliyordum. Senin attıklarım daha koyu bence senin hcg'n benimkinden oldukça yüksektirEki Görüntüle 3270857
Hiç bilmiyorum ki valla ne zaman oldu yumurtlamayı 26sı gösteriyor takvimCnm sen hiç kan vermişmiydın?
Bnımde sat 8 hazıran. Döllenme 24 haziran
Senın?
Kan verdınmı cnmHiç bilmiyorum ki valla ne zaman oldu yumurtlamayı 26sı gösteriyor takvim
Kan pazartesi sağlık ocağına verdim ama hala çıkmadı.Kaset testle takip ettim birazcık daha koyuydu ama fotolarını çekmedim ilklerin fotosu var ekliyim.Kan verdınmı cnm
Testine bakabılırmıyım, kaçırdım galıba
Yakınız cunku bnde sata göre 4+5 im
Hayırlı olsun canım hoş geldin gruba :)Günaydın bayanlar ben dün akşam yaptım bir dk içerisinde bu çıktı şimdi kan vermek için bekliyorum
Tebrik ederimGünaydın bayanlar ben dün akşam yaptım bir dk içerisinde bu çıktı şimdi kan vermek için bekliyorum
Ben saglık ocağında yaptırdım . Hastanelerde randevu istiyorlar geneldeKızlar günaydın sizlere bir şey sormak istiyorum hastaneden beta ya baktırmak için randevu almama gerek var mı?
Bende verdim ama hala sonuç çıkmadı bazen sonuçlar çıkmadığını öğrendim biraz önce sinir oldum. Bi kan sonucu bu kadar zor olmamalı yaBen saglık ocağında yaptırdım . Hastanelerde randevu istiyorlar genelde
Ben özelde yaptırdım randevu almadanKızlar günaydın sizlere bir şey sormak istiyorum hastaneden beta ya baktırmak için randevu almama gerek var mı?
1 ve ya 1.5 saate hep alıyoruz sonuçlarıÖzelde kaç saatte çıkmıştı
Git ver ben devletle hiç uğraşmıyorum meselaOlmadı bende birazdan işten izin alıp çıkıyım da veriyim.
Aynı şeyleri yaşıyoruz benimde ayakta bıraz fazla durdugumda yaslanmadığımda belime ağrı vuruyor batmalar sagdan soldan yandan ateş ediyor :)Yok kuzum bende yerleri değişiyor ve belime vuruyor
Aynen öyle canım aynıyızAynı şeyleri yaşıyoruz benimde ayakta bıraz fazla durdugumda yaslanmadığımda belime ağrı vuruyor batmalar sagdan soldan yandan ateş ediyor :)
Özele gidecek iseniz yok devlet hastanesinde de acilden giriş yapıp baktırmak istediğinizde yönlendiriyorlarmış sanırım ama gitmediğim için emin değilimKızlar günaydın sizlere bir şey sormak istiyorum hastaneden beta ya baktırmak için randevu almama gerek var mı?