2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Merhaba. Lütfen kendinizi üzmeyin, benim de Yolk'dan tam 10 gün sonra bebek görünmüştü. Bazen 8. haftaya kadar bile sürüyormuş görünmesi. İyi düşünün, iyi olsun. Sağlıklı günler :)

Canım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
Doktor değilim ama böyle bir şey gerçekten doğru değil. Ki haftanız daha çok erken, lütfen daha ılımlı ve moral bozmayan bir doktor seçin.

Haftaya salı kuzum. Ama neden bana böyle konuştu ben anlamıyorum. Geçen salı gittiğimde yolk yoktu. Bugün vardı bebek yoktu
Cnm bnce sakince bekle
Stres yaptın bak ortada hıcbısey yok
Yolksac oluştu, yolksac oluştuysa bebekte oluşur
Sabret, bekle, baska çaremz yok

Bak ben en son keseyi gordum ayın 17sinde
2 hafta bitiyor bn beklıyorum
P. Tesi inşllh kalp atısını gorurum

Merhaba. Lütfen kendinizi üzmeyin, benim de Yolk'dan tam 10 gün sonra bebek görünmüştü. Bazen 8. haftaya kadar bile sürüyormuş görünmesi. İyi düşünün, iyi olsun. Sağlıklı günler :)
Umarım ben de görürüm minnoşumu sağlıklı bir şekilde
Amin kuzum inşallah kalp atışını duyarsın

Canım sen yolk kesesini görmüş müydün sadece kese mi gördün

Son adet: 15 Haziran
Kese: 5+0
Kalp atışı: 6+0
1. Çocuk
Tahmini doğum tarihi : 21 Mart 2024

Listeye ekler misin canım

Son düzenleme:
Son adet: 15 Haziran
Kese: 5+0
Kalp atışı: 6+0
1. Çocuk
Tahmini doğum tarihi : 21 Mart 2024

Listeye ekler misin canım
Hayırlı olsun. Kese ve bebek boyutunu biliyor musunuz acaba. Ultrasonda gs yazan kese boyutu CRL yazan bebek boyutu

Hayırlı olsun. Kese ve bebek boyutunu biliyor musunuz acaba. Ultrasonda gs yazan kese boyutu CRL yazan bebek boyutu
Gs ya da crl yazmıyor kalp atışı için gittiğimde kanamam olmuştu o günün ultrason görüntüsü o yüzden elimde yok maalesef acil olarak girmiştim doktora o zaman bakmışlardı normalde kontrol günüm değildi tüp bebek olduğu için benim doktorum en ufak leke kanama da gel mutlaka diyor ama asıl kontrol günüm Salı günü yine gideceğim hem kanamayı kontrol edecek o zaman görüntü verecekler inşallah yazarım

Merhaba bebeği net şekilde gördünüz mü ultrason vajınal mi yoksa karından mı yapıldı
Vajinal yapıldı tüp bebek ile çift embriyo transferi olmuştum ikizler 5. Hafta da sadece kese ve yolk gördük 6. Hafta da bebekleri bokta kadar kalpleri ışık saçar gibi gördük çok kısa doktor dinletti 6+5 de yine gideceğim daha net duymak için Allahın izniyle bir de kanama alanı var mı o kontrol edilecek inşallah

Ben şubat grubundayım ama burayı da okuyorum bizden kimler gelmiş acaba diye
Benim de dikkatimi çekti o yüzden göz gezdirirken sizleri gördüm valla gerçek hayatta hiç birinizi tanımıyorum ama sanki çok yakınız yıllardır berabermisiz gibi hissediyorum Tikabasa dmlcm tweeetyyy B Buffalosos Niqu inşallah kalan arkadaşları da bu topikler de görürüz ya

Amin canım Allah olmayanlara nasip etsin bizde sağ salim kucağımıza alak

7+5 bu arada bu gün hiç iyi diğilim geceden öyleyim hiç durmadı mide yanması mide bulantıları artık tuzlu krekerde fayda etmiyor yemek yiyemiyorum bile

Kızlar merhaba bat 26 Haziran takvime göre 4+5 gözüküyor ama kasık ve bacak ağrılarım çok fazla böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…