2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
Ben yolk ile aynı anda bebeği gördüm canım ama aynı kese boyutu ile sadece yolk görenler vardı bizim grupta. Bence cihaz ile alakalı. Yolk varsa boş gebelik olmadığı kesin o bebeği beslemek için var zaten bebek yoksa niye oluşsun boş yere germiş seni bence üzülme sakince beklemeye çalış

nasıl güzel yazmışsın umut doldum

tweeetyyy dmlcm kizlar siz burda misiniz hamileymişsiniz çok sevindim sizin adınıza inşallah kalan arkadaslar da katılır hayırlısı ile aramıza çok mutlu oldum sizin adiniza rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin

Canım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
Hayır ben 4+5 te yolk ve keseyi, 5+6 da bebeği ve kalp atışını duydum. Yolktan bir hafta sonra falan bebek oluşuyor. Son adet tarihinize göre hesapladıysa ama geç döllenmezse doktor yanılıyor demektir.

Cihaz çok farkediyor. Ben aynı anda hem özele hem devlete gidiyorum. Özeldeki karından ultrason devletin vajinal ultrasonundan daha iyi görüyor

İşte bak ne kdr kötü doktorlar var gör dıye yönlendirmişler sen aç ellerini RABBİM "den dile iste, herşey O'nun elinde
İnşallah kuzum güzel şeyler olsun
sağol kuzum inşallah bebeği görürüm de
Bebeği görünce söyleyecekmiş dedi kaç haftalık olduğunu canım. Bence sen gayet iyisin doktor seni boşuna endişelendirdi
İnşallah dediğin gibidir kuzum
Hayır ben 4+5 te yolk ve keseyi, 5+6 da bebeği ve kalp atışını duydum. Yolktan bir hafta sonra falan bebek oluşuyor. Son adet tarihinize göre hesapladıysa ama geç döllenmezse doktor yanılıyor demektir.
inşallah doktor yanılıyordur kuzum, güzel şeyler olur inşallah

İnşallah kuzum güzel şeyler olsun

sağol kuzum inşallah bebeği görürüm de

İnşallah dediğin gibidir kuzum

inşallah doktor yanılıyordur kuzum, güzel şeyler olur inşallah
Dualarım seninle stres yapma bana dedi bebek gorunmuyor diye ama bak şimdi maşallah 11+1olduk

Dün yine doktor kontrolüne gittim herşey yolunda dedi tahliller yapıldı 2 hafta sonra gel dedi progestan devam.. bulantılar mide yanmalarım normalmiş sabır dicez mecbur ..

Ben 5+4 haftalık gittim sadece kese vardı. Doktor demedi yolk kesesi diye bişey . Ben de o zaman bilmiyordum böyle birşey olduğunu. Şimdi Çok endişelendim ya boş gebelikse diye. Randevuyu da 15 gün sonraya vermişti. Bu görüntüye bakar mısınız yolk var mı

Eklentiler

• IMG_20230729_081736.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 60
Canım şu an görünmüyor ama henüz çok erken görmen için görüntüye göre birkaç gün içerisinde tekrar baktır, karından bakınca göremedi alttan bakınca gördü benimkini de. 3 gün öncesinde başka doktor görememişti. Ben de endişelenip gittim başka doktora zaten bu defa o gördü. Eminim sen de göreceksin endişe etme randevunu erkene al istersen.

Sen kalp atışını duyabildin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…