Ben yolk ile aynı anda bebeği gördüm canım ama aynı kese boyutu ile sadece yolk görenler vardı bizim grupta. Bence cihaz ile alakalı. Yolk varsa boş gebelik olmadığı kesin o bebeği beslemek için var zaten bebek yoksa niye oluşsun boş yere germiş seni bence üzülme sakince beklemeye çalışCanım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
Sözün parana geçer, boşver git başka doktora bunlarla mı uğracaksın birdeKuzum biraz güzel konuşsalar böyle olmayacağım da konuşmuyorlar ki
Ben yolk ile aynı anda bebeği gördüm canım ama aynı kese boyutu ile sadece yolk görenler vardı bizim grupta. Bence cihaz ile alakalı. Yolk varsa boş gebelik olmadığı kesin o bebeği beslemek için var zaten bebek yoksa niye oluşsun boş yere germiş seni bence üzülme sakince beklemeye çalış
Gitcem kuzum başka doktora. Zaten ben yanlış randevu almışım buna almıyordum orada bi şeyler oldu bu doktora yönlendirdilerSözün parana geçer, boşver git başka doktora bunlarla mı uğracaksın birde
İşte bak ne kdr kötü doktorlar var gör dıye yönlendirmişlerGitcem kuzum başka doktora. Zaten ben yanlış randevu almışım buna almıyordum orada bi şeyler oldu bu doktora yönlendirdiler
Bebeği görünce söyleyecekmiş dedi kaç haftalık olduğunu canım. Bence sen gayet iyisin doktor seni boşuna endişelendirdiÖlçüsünü falan da sormadım kesenin. Ama betaya göre falan uyumlu kese boyutu dedi. Kaç haftalık dedi sana peki kuzum?
Hayır ben 4+5 te yolk ve keseyi, 5+6 da bebeği ve kalp atışını duydum. Yolktan bir hafta sonra falan bebek oluşuyor. Son adet tarihinize göre hesapladıysa ama geç döllenmezse doktor yanılıyor demektir.Canım doktor yolk oluşur oluşmaz bebek görmeliydik tarzı konuştu. Şu an bebek olmalıydı dedi yani. Anlamıyorum gerçekten
İnşallah kuzum güzel şeyler olsunİşte bak ne kdr kötü doktorlar var gör dıye yönlendirmişlersen aç ellerini RABBİM "den dile iste, herşey O'nun elinde
sağol kuzum
İnşallah dediğin gibidir kuzumBebeği görünce söyleyecekmiş dedi kaç haftalık olduğunu canım. Bence sen gayet iyisin doktor seni boşuna endişelendirdi
inşallah doktor yanılıyordur kuzum, güzel şeyler olur inşallahHayır ben 4+5 te yolk ve keseyi, 5+6 da bebeği ve kalp atışını duydum. Yolktan bir hafta sonra falan bebek oluşuyor. Son adet tarihinize göre hesapladıysa ama geç döllenmezse doktor yanılıyor demektir.
İkisininde cinsiyeti aynımıydıBen iki doğum yaptım hiç bulantım olmadı herkeste olacak diye bişey yok canm
Dualarım seninle stres yapma bana dedi bebek gorunmuyor diye ama bak şimdi maşallah 11+1oldukİnşallah kuzum güzel şeyler olsun
sağol kuzuminşallah bebeği görürüm de
İnşallah dediğin gibidir kuzum
inşallah doktor yanılıyordur kuzum, güzel şeyler olur inşallah
Oh maşallah kuzum, darısı başımıza inşallahDualarım seninle stres yapma bana dedi bebek gorunmuyor diye ama bak şimdi maşallah 11+1olduk
İkiside erkekti. Yine bulantım yok hiçİkisininde cinsiyeti aynımıydı
Bende özellikle 5+5 te özele gideceğim daha iyi görünüyor onların ultrasondaCihaz çok farkediyor. Ben aynı anda hem özele hem devlete gidiyorum. Özeldeki karından ultrason devletin vajinal ultrasonundan daha iyi görüyor
Ben 5+4 haftalık gittim sadece kese vardı. Doktor demedi yolk kesesi diye bişey . Ben de o zaman bilmiyordum böyle birşey olduğunu. Şimdi Çok endişelendim ya boş gebelikse diye. Randevuyu da 15 gün sonraya vermişti. Bu görüntüye bakar mısınız yolk var mıBenim bebek henüz görünmedi yolk sac görmek önemli dedi, 1 hafta sonra yine çağırdı kalp atışı için, vakti de böyle oluyor dedi. Yolk 5buçuk hafta civarı görünüyormuş, kalp atışı 6. Haftada. Bak aynı neredeyse bizim keseler dün gitmiştim
Canım şu an görünmüyor ama henüz çok erken görmen için görüntüye göre birkaç gün içerisinde tekrar baktır, karından bakınca göremedi alttan bakınca gördü benimkini de. 3 gün öncesinde başka doktor görememişti. Ben de endişelenip gittim başka doktora zaten bu defa o gördü. Eminim sen de göreceksin endişe etmeBen 5+4 haftalık gittim sadece kese vardı. Doktor demedi yolk kesesi diye bişey . Ben de o zaman bilmiyordum böyle birşey olduğunu. Şimdi Çok endişelendim ya boş gebelikse diye. Randevuyu da 15 gün sonraya vermişti. Bu görüntüye bakar mısınız yolk var mı
Sen kalp atışını duyabildin mi canımCanım şu an görünmüyor ama henüz çok erken görmen için görüntüye göre birkaç gün içerisinde tekrar baktır, karından bakınca göremedi alttan bakınca gördü benimkini de. 3 gün öncesinde başka doktor görememişti. Ben de endişelenip gittim başka doktora zaten bu defa o gördü. Eminim sen de göreceksin endişe etmerandevunu erkene al istersen.
İnşallah önümüzdeki haftaSen kalp atışını duyabildin mi canım