- 8 Nisan 2022
- 1.569
- 1.028
Sleepy den devam ediyorum cnm 3 numaraya kadar elimde vardı bazen sızdırıyor ama bağlanmayla da alakalı daha göbeği düşmedi biz çok rahat edemedik o yüzdenKızlar ben goon sleep molfix bez denedim biraz minik olduğumuz için bezler büyük geliyor ama sleepy dışına çıkarıyor goon büyük molfixte kızarıklık yapıyor hemde sızdırıyor siz ne kullanıyorsunuz
Ben de mustela kullanıyorum canım her seferinde sürüyorum doktor üç aya kadar sür dediBazen aşırı doldurmadıysa uyanmıyor cnm pişik kremi her seferinde sürüyor musun ? Doktor sürekli kullan dedi mustela sürüyorum fazla kızarık değil ama yine mustela mı alsam acaba doktor biraz hafif dedi mustela için
Sleepy sızdırıyor bizde göbek bağı düşmesine rağmen bağlıyoruz güzelce bi açıyorum her yeri ıslanmışSleepy den devam ediyorum cnm 3 numaraya kadar elimde vardı bazen sızdırıyor ama bağlanmayla da alakalı daha göbeği düşmedi biz çok rahat edemedik o yüzden
Prima deneyeyim bari bir de canımBir iki molfix kullandm sonra prima kullandm ona devam ediyoruz
İncir hırma dut kurusu kaynat iç canım su nişasta şekerle pelte yaparlar bizde onu denesene bir de bebekle sürekli ten tene temas yap ağzına memeyi ver salgılansın prolaktin hormonuKızlar süt olayı bende ciddi az bence ya her sağımda sadece 10-15 ml geliyor aşırı az ben ne yapıcam bu şekilde çok kafaya takıyorum taktıkça da olmuyor.bol su içiyorum uyumam da fena değil.bestlak damla ve lacmix kullanıyorum günde 3-4 kere sağıyorum bir tane ilaç var mide ilacı yan etkisi süt yapmasıymış motis veya motilium diye öyle bişeyler içsem olur mu ? Ne yapmam lazım çok fazla üzülüyorum
Canm dun aklıma silikon meme ucu geldi biberon ucu gibi emer belki dedim biraz zorladm birini emdi diğerini emmedi ama en azından birini emdi bir dene istersenKızlar süt olayı bende ciddi az bence ya her sağımda sadece 10-15 ml geliyor aşırı az ben ne yapıcam bu şekilde çok kafaya takıyorum taktıkça da olmuyor.bol su içiyorum uyumam da fena değil.bestlak damla ve lacmix kullanıyorum günde 3-4 kere sağıyorum bir tane ilaç var mide ilacı yan etkisi süt yapmasıymış motis veya motilium diye öyle bişeyler içsem olur mu ? Ne yapmam lazım çok fazla üzülüyorum
Bnde kakadan çok cisli bez daha çok gösteriyor diye biliyorum belki yanlış biliyorumdurBaşta 2 idi bizim en az cnm kaka kilo alımının iyi olduğunu da gösteriyormuş sanırım kaka olayı
Ben de çişli beze bakılıyor diye biliyorumBnde kakadan çok cisli bez daha çok gösteriyor diye biliyorum belki yanlış biliyorumdur
Kaç günlük canm bizim 22 günlük oldu bizde de kaka sayısı azaldı hatta 2 dir 24 saat yapmadığı olduKızlar kaka sayımız azaldı korkuyorum mama yemesi aynı ama niye böyle oldu çiş sürekli var ama
Canm kafana göre ilaç alıp içme bence hoşaf yapıp içiyorum en çok o süt yapıuor bende kuru üzüm incir kayısı ve armut koyuyorum her gün mutlaka bir kase içKızlar süt olayı bende ciddi az bence ya her sağımda sadece 10-15 ml geliyor aşırı az ben ne yapıcam bu şekilde çok kafaya takıyorum taktıkça da olmuyor.bol su içiyorum uyumam da fena değil.bestlak damla ve lacmix kullanıyorum günde 3-4 kere sağıyorum bir tane ilaç var mide ilacı yan etkisi süt yapmasıymış motis veya motilium diye öyle bişeyler içsem olur mu ? Ne yapmam lazım çok fazla üzülüyorum
Gamze resmen benzer durumdaymışız tabi ben bugün 39+3 oldum orası ayrı38de 3650 ölçmüştü doktorumuz böyle giderse 39dan sonra 4 olur sezeryan olur demişti. 38+4te 3550 doğdu. Açıklık olmayınca suyumu dr patlattı açılma hızlandı ama sancılar dayanılmaz boyuta geldi ve 2cmden 10cm gelmesi 5 saat sürdü. Çok şükür özel hastanede 3cmden sonra sıcak su duş + pilates topuyla 8cme kadar saatlerce duşta kaldım yoksa yapabileceğimi sanmıyorum.
Kuzum 38+4te gerçekleşti. 38+3ten itibaren hafif hafif düzenli kasılma hissediyordum artık 5dkda bire düşünce hastaneye gittim daha açılmam 2cmdi. Ama dayanılmayacak boyutta değildi.
Ya peki hangi pozisyonda çıkarıyor? Karnına masaj yapıyorum, ayaklarını bisiklet gibi yapıyorum, yüz üstü koluma yatırıp sırtına vuruyorum, dik tutuyorum yok yani ıkınıp sıkıyor kendini yay gibi geriliyor çok ağlıyor üzülüyorum hiç bir şey yapamıyorum anlamadım.Canm bizmde gaz sorunumuz var damla kullanıyoruz tamamen geçirmiyor bence hafifletiyor doktorlarda bir bebek gazliysa 3 4 ay olacak sonra karın kaslari kuvvetlenince biter dıyor. nette bir videoda her beslenmeden sonra muhakkak ağızdan gaz çıkartin dıyor doktor ağızdan çıkmayan gaz bagirsaklara gidermiş bebeği daha çok rahatsız eder ikinmasina sancı olmasına sebep olur dıyor 3 4 gündür ağızdan gaz cikarttiriyorum bakalm nasl olacak
Canım benimde çok azdı hatta doğumdan sonra kaç defa buraya yazdım bebeğe mama kullanıyorum sütüm damla gelmiyor diye. Şu takviyeleri kullanıyorum sende yorumları oku araştır lütfen. Hergün içiyorum. Rezene çayı her gün 2 kupa, dereotu, Humana anne çayı her gün 2 kupa, bestlak damla günde 3 defa, her gün bir kase kuru dut incir siyah kayısı, göğsümde sıcak su torbası koyuyorum kanallar açılsın diye bol su içemiyorum açıkçası ama zorluyorum yine 2-3 litre içmeye. Faydası olur inşallah. Bebekleriimiizin karnını mamadan çok kendi bedenimizle doyurup büyütüebilrii inşallahKızlar süt olayı bende ciddi az bence ya her sağımda sadece 10-15 ml geliyor aşırı az ben ne yapıcam bu şekilde çok kafaya takıyorum taktıkça da olmuyor.bol su içiyorum uyumam da fena değil.bestlak damla ve lacmix kullanıyorum günde 3-4 kere sağıyorum bir tane ilaç var mide ilacı yan etkisi süt yapmasıymış motis veya motilium diye öyle bişeyler içsem olur mu ? Ne yapmam lazım çok fazla üzülüyorum
Bağırsaklarda gaz olunca bizimkide öyle ıkiniyor kıpkırmızı oluyor genelde omzuma koyuyordum şimdi bir elimle karnından tutuyorm yüzüstü yatırır gibi sırtını sivazliyorm bazende öyle çikiyor çok nadir cikmadigida oluyor evet insan üzülüyor çaresiz kalıyor biz bir ara durduramayip arabada turlamistikYa peki hangi pozisyonda çıkarıyor? Karnına masaj yapıyorum, ayaklarını bisiklet gibi yapıyorum, yüz üstü koluma yatırıp sırtına vuruyorum, dik tutuyorum yok yani ıkınıp sıkıyor kendini yay gibi geriliyor çok ağlıyor üzülüyorum hiç bir şey yapamıyorum anlamadım.
Tabi emdikten sonra sağıyorum bazen onda bile süt çıkıyor demek var emiyor ama ben anlamadım biri aç diyor biri meme istiyor o doyuyor diyor ne olduğunu çözemedim ki benim 2.bebeğim ama inan tecrübesiz gibiyim mama veriyorum hala uyumuyor meme veriyorum yok çıldırcamBence ne olursa olsun memede akış yavaş olduğundan yorluyorlar tam bitmiyor meme benimkinde aynı meme vermiş olsam da uyumuyor bazen mama veriyorum saldırıyor
Tamam kuzum sağol bakiyim banada removo diye bişey verdi doktor o iyi gelmezse lansinoh deniyimLansinoh gögüs ucu kremi kullanıyorum ben. Süt sağma makinesi çok acıtıyordu kızartıyordu artık ağlıyordum acısından bebek de küvezde diye sağmak zorundaydım. Bu krem çok iyi geldi sağım sonrası sızlarken sürünce 30 saniye içinde bende sızlamayı acıyı kesiyor. Yavaş yavaş da alıştım sanırım artık eskisi kadar da acımıyor... Ebebekten 40ml 475tl.ye aldım.
Walla bende çindikliyorum ama çok zor ıslak mendil daha etkiliiBizim sağlık ocağında ki ebe en hassas ayakları diyor topuklarına vur diyor kıyamıyırsan sanki ısırır gibi yap diyor ıslak bi pamukla sil diyor öyle yapabilirsin canım