2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet ilk gebeliği normal karşılıyorlar dediğin gibi sonrası sağlıklı da olan bir sürü kişi var. Bende şimdi sıkıntı çıktığı için kendi kendime şey yapıyorda olabilirim . İşte ilkinde test yapsaydım belki ikinciyi kaybetmezdim diye düşünüyorum ama sonuçta gelen allahtan. Sen bana bakma sağlıkla büyüsün bebişler

Çok sağol inşallah her şey yolunda gider hepimiz için. Bu endişelere de alışacağız sanırım. Allah kalbimize ferahlık versin. Anksiyete ataklarım tutuyor bazen bebeğe zarar vericem diye korkuyorum.

şuanda hamile değilimbu ay başı yeni kürtaj geçirdim bekleme süresindeyim tamamlanınca yeniden istiyorum inşallah

Ben biraz geç geçirdim 1+1 de oturuyorduk büyük eve geçince anca oda yaptım oğluma 7 ay falan olmuştur 3+1 evim ama bir oda çok ufak çalışma odası orası pc falan var yatak odası da küçük beşik nasıl sığdırırım diye düşünüyorum rahatça oynasın diye büyük odayı oğluma vermiştik ondan beşiği o odaya mı koysam diye düşünüyordum ama birisi 3 yaşında çocukla yalnız bırakma diye önermiş bilemedim zor olacak gibi. 1 yaşına geldiğinde oğlum 4 olacak odasında istemeyebilir. Ayrıca kasımda eşimin işi için düzceye taşınmamız da gerekebilir bilmiyorum kafam çok karışık

Benim işim çok stresli beni yıpratan o yoksa tüm gün oturuyorum gerçi sürekli oturmak da iyi değil de bacaklarım davul gibi şişiyor
Bende tüm gün oturuyorum canm yönetici asistanym
Benimde işim stresli ama hep patronla
Benimde ayaklarm belim ağrıyor vlla
Daha şimdiden

sağlık ocağına giden var mı
bana sağlık ocağına gitmen lazım dediler dosya açıp takip yapılıyormuş
Tahlil kilo vs

Gebelikten ne kadar önce yaptırmıştınız sigortayı. Çünkü en az 1 ya da 2 yıl sigortalı olmak gebelik teşhisi konmamış olması vs gibi şartları var. yani benim anladığım hadi ben hamileyim sigorta yaptırayım diyemiyorsunuz. sizde de öyle mi ?

sağlık ocağına giden var mı
bana sağlık ocağına gitmen lazım dediler dosya açıp takip yapılıyormuş
Tahlil kilo vs
Ben gittim geçen hafta beta verdim çarşamba perşembe hamileliği öğrendim kayıt aldılar düşük var mı kaçıncı gebelik rahatsızlık var mı ilaç kullanıyor musun vs kaydettiler sonra kan testi için çağırdılar cuma demire kansızlığa vs bakmak için ona göre ilaç yazdılar demir eksikliğim yok ama gebelikte azalıyor diye yazdı mesela

Bu arada vitaminlere başladınız mı doktorlarınız bişey dedi mi kızlar?
benim demir ve d vitamini magnezyum düşük çıkmıştı gebelik öncesi başlamıştım devam ediyorum. folikasit ile b12 karışımı olan bi takviye kullanıyorum. üzerine aspirin ve progestan kullanmaya başladım

Oo maşallah canm baya ürün kullanıyormuşsun
Şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…