Evet ilk gebeliği normal karşılıyorlar dediğin gibi sonrası sağlıklı da olan bir sürü kişi var. Bende şimdi sıkıntı çıktığı için kendi kendime şey yapıyorda olabilirim . İşte ilkinde test yapsaydım belki ikinciyi kaybetmezdim diye düşünüyorum ama sonuçta gelen allahtan. Sen bana bakma sağlıkla büyüsün bebişlerDevlette ilk kayıptan sonra yapanda duydum ama ne kadarı yapar insiyatif sağlar bilmiyorum , doktorumda gerçekten çok olagan karşıladı araştırmaya gerek yok dedi ikincide olursa gibi konuştu , bir tanıdığım 4-5 aylık cinsiyeti belli ilk gebeliğini kaybedip peşinden 3 tane sağlıklı çocuk dünyaya getirdi onda da ne araştırma ne bir şey yapılmadı ilk gebelikte olabilir normal olarak karşıladılar sonrakilerin hepsi kocamanlar şuan , bilmiyorum kafam aşırı karışık
Çok sağol inşallah her şey yolunda gider hepimiz için. Bu endişelere de alışacağız sanırım.Oncelikle gozunuz aydin islah sira kalp atisinda
Evet canim her ani kaygi sitresli geciyor kalp atisindan sonra yerini baska seyler aliyor surekli bi dongu seklinde sonra cinsiyet meraki basliyor sonrasinda bebegin hareketlerini hissetme sonra bir gun hareket etmese korkuyoraun ne oldu acaba niye bugun hareket yok sonra isim ne koyacaz sonra ilerledikce agrilar sonra dogum mu olacak telasi dogum belirtileri falanda falan
Bana omega başlattı haftada 3 gün. Ocean methly balance başlattı. Bunun ne olduğunu tam bilmiyorumBu arada vitaminlere başladınız mı doktorlarınız bişey dedi mi kızlar?
şuanda hamile değilimbu ay başı yeni kürtaj geçirdim bekleme süresindeyim tamamlanınca yeniden istiyorum inşallahEvet ilk gebeliği normal karşılıyorlar dediğin gibi sonrası sağlıklı da olan bir sürü kişi var. Bende şimdi sıkıntı çıktığı için kendi kendime şey yapıyorda olabilirim . İşte ilkinde test yapsaydım belki ikinciyi kaybetmezdim diye düşünüyorum ama sonuçta gelen allahtan. Sen bana bakma sağlıkla büyüsün bebişler
O zaman sağlıklı yeni bir gebelik dilerim sana .şuanda hamile değilimbu ay başı yeni kürtaj geçirdim bekleme süresindeyim tamamlanınca yeniden istiyorum inşallah
Ben biraz geç geçirdim 1+1 de oturuyorduk büyük eve geçince anca oda yaptım oğluma 7 ay falan olmuştur 3+1 evim ama bir oda çok ufak çalışma odası orası pc falan var yatak odası da küçük beşik nasıl sığdırırım diye düşünüyorumcanım oğlun odasındamı yatıyor onu odasına ne zaman almıştın. bebek en az 1 sene gibi senin yanında beşikte olur bence .ben öyle düşünüyorum benimde 2,5 yaşında oğlum 1 yaşında falan odasına geçmiştik 2.oluncada öyle yaparım diye düşünüyorum beni düşündüren 2+1 evim o naısl olcak aynı odada
Bende tüm gün oturuyorum canm yönetici asistanymBenim işim çok stresli beni yıpratan o yoksa tüm gün oturuyorum gerçi sürekli oturmak da iyi değil de bacaklarım davul gibi şişiyor
Çok şükür ben sadece folik asit ve demirle ilerliyorum önceki zor gebelikten sonra çok rahatım şuanBu arada vitaminlere başladınız mı doktorlarınız bişey dedi mi kızlar?
evet bu sabah gittim takip ediyorlar tahlil yapıyorlarsağlık ocağına giden var mı
bana sağlık ocağına gitmen lazım dediler dosya açıp takip yapılıyormuş
Tahlil kilo vs
Gebelikten ne kadar önce yaptırmıştınız sigortayı. Çünkü en az 1 ya da 2 yıl sigortalı olmak gebelik teşhisi konmamış olması vs gibi şartları var. yani benim anladığım hadi ben hamileyim sigorta yaptırayım diyemiyorsunuz. sizde de öyle mi ?Ben tamamlayıcı sigorta yapmıştım doğum dahil
Ümraniyede medicanaya gidiyorum ama doktora daha karar veremedim maalesef
En son gittiğim doktor biraz ilgisiz geldiği için kalp atışı için başka bir doktordan randevu aldım
Asıl doktorum şişlideydi ama başka yere gitti onunla devam etmeyi çok isterdim
Ben gittim geçen hafta beta verdim çarşamba perşembe hamileliği öğrendim kayıt aldılar düşük var mı kaçıncı gebelik rahatsızlık var mı ilaç kullanıyor musun vs kaydettiler sonra kan testi için çağırdılar cuma demire kansızlığa vs bakmak için ona göre ilaç yazdılar demir eksikliğim yok ama gebelikte azalıyor diye yazdı meselasağlık ocağına giden var mı
bana sağlık ocağına gitmen lazım dediler dosya açıp takip yapılıyormuş
Tahlil kilo vs
Hadi inşallah sağlıkla Rabbim nasip etsin arkadaşımşuanda hamile değilimbu ay başı yeni kürtaj geçirdim bekleme süresindeyim tamamlanınca yeniden istiyorum inşallah
Herkesin gitmesi lazm mı kızlarevet bu sabah gittim takip ediyorlar tahlil yapıyorlar
tetenoz aşısı yapıyorlar
benim demir ve d vitamini magnezyum düşük çıkmıştı gebelik öncesi başlamıştım devam ediyorum. folikasit ile b12 karışımı olan bi takviye kullanıyorum. üzerine aspirin ve progestan kullanmaya başladımBu arada vitaminlere başladınız mı doktorlarınız bişey dedi mi kızlar?
evet gitmeniz gerekiyor aile hekiminiz gebeliği doğumu sonrasında bebeği takip ediyorlarHerkesin gitmesi lazm mı kızlar
Ne güzelÇok şükür ben sadece folik asit ve demirle ilerliyorum önceki zor gebelikten sonra çok rahatım şuan
Demir ilacı gynoferon 80/0.35 mg diyo üstünde folikasit de folbiol 5 mgNe güzeldozları ne acaba?
Oo maşallah canm baya ürün kullanıyormuşsunbenim demir ve d vitamini magnezyum düşük çıkmıştı gebelik öncesi başlamıştım devam ediyorum. folikasit ile b12 karışımı olan bi takviye kullanıyorum. üzerine aspirin ve progestan kullanmaya başladım
Yaa tamam tatlım çok teşekkür ederimevet gitmeniz gerekiyor aile hekiminiz gebeliği doğumu sonrasında bebeği takip ediyorlar
gerekli aşıları yapıyorlar