2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Bizimse sonraki haftalarda konuşuruz dedi bakalım
Yaa öyle. Mi Kaç haftalıksın benimde aslında mıstasyon yok tekrarlayan düşüklerden dolayı başlanmış bir şey iğneyi son gün hatta doğumdan sonra da vurulurum muhtemelen ilkinde de öyleydi hapı bakalım kaçta bırakacağız kanama falan olur diye korkuyorum artık kanım su gibi şeker ölçümü yapıyorum akıyor hemen bir iğne izinden bile
Bende tekrarlayan düşükler için başlamıştım testlerim temiz çıktı doktorum uzun zamandır vurma diyordu bir şey olur korkusuyla inadımla devam ettim 33. Haftalık şuan hala daha ödüm kopuyor bir şey olur diye ama doktor boş yere kendine eziyet ediyorsun senin için diyorum dedi 4 gündür vurmadım inşallah sağlıcakla tam vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alırız da şu korkularımız biter

Bende tam tersi normal doğum daha kolay ve avantajlı geliyo ama sezaryen beni çok korkutuyo ya. Bıçak altına yatmak gibi gibi korkularımdan çokta bahsetmek istemiyorum kimseyide etkilemek istemem. Normal iyidir ya bi nefeste yüklencen çıkıvercek 😂 Allah ım inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
valla 1 nefeste gelecekse sorun yok ama saatlerce sancı çekmek zor geliypr
Gözümde çok büyüyor ya

Bence hiç kafana takma bunu sen ne istersen iste bebişler nasıl isterse öyle doğuyorlar. Normal doğum istiyorum diye gidip sezaryen olanlar da var sezaryen diye gidip normal doğuranlar da var benim arkadaşlarımdan. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama zamanı gelince doktorunla da konuşursunuz zaten. Hiç boşuna stres yapma sezaryen ya da normal hiç farketmez bebeğine kavuşmana bir vesile sonuçta ikisi de🌸
Çok haklısın canım ya doğru söylüyorsun. 31. haftadayım. Nasıl gelmek istersen öyle gel diyorum zaten konuşurken de hep. Sağlıkla gelsin başka bir dileğim yok

2. Doğurduktan sonra bende düşünüyorum 😂
Benim 2. Yaşım genç benim 24 üm ama kesinlikle 3. Yü istemiyorum. Ayrıca sürekli nükseden çikolata kistim de var yumurtalıklarım normalden büyük risk de daha büyük.. yani diğer yöntemleri de istemiyorum açıkçası eşimi severim ama sinir bozucu bir şekilde o da hiçbir korunma yoluna yanaşmıyor 😒 bağlatmak dışında çoğu yöntem hormon dengesizliği yapıyor bir bağlatma kalıyor 🤷

Bende tekrarlayan düşükler için başlamıştım testlerim temiz çıktı doktorum uzun zamandır vurma diyordu bir şey olur korkusuyla inadımla devam ettim 33. Haftalık şuan hala daha ödüm kopuyor bir şey olur diye ama doktor boş yere kendine eziyet ediyorsun senin için diyorum dedi 4 gündür vurmadım inşallah sağlıcakla tam vaktinde bebeklerimizi kucağımıza alırız da şu korkularımız biter
Aynen ya bırakamıyoruz da dediğin gibi hayırlısıyla inş allalı. Kucaklarımıza

Benim 2. Yaşım genç benim 24 üm ama kesinlikle 3. Yü istemiyorum. Ayrıca sürekli nükseden çikolata kistim de var yumurtalıklarım normalden büyük risk de daha büyük.. yani diğer yöntemleri de istemiyorum açıkçası eşimi severim ama sinir bozucu bir şekilde o da hiçbir korunma yoluna yanaşmıyor 😒 bağlatmak dışında çoğu yöntem hormon dengesizliği yapıyor bir bağlatma kalıyor 🤷
Tam bilmiyorum ama koluna içine cihaz koyuyorlar 1/2 yol galiba koruma sağlıyor. Ama detayı hiç bilmiyorum istersen bir araştır canım

Tam bilmiyorum ama koluna içine cihaz koyuyorlar 1/2 yol galiba koruma sağlıyor. Ama detayı hiç bilmiyorum istersen bir araştır canım
Onu da biliyorum 3 yıl koruma sağlıyor ama içime sinmedi açıkçası ve o da hormonları bozarak çalışıyor

En mantıklısı bence de. Prezervatif kullandığını duyduğum biri olmadı erkekler karşı resmen buna, kontrol hapları iğne falan da dediğin gibi hormonları alt üst ediyor. Bende 2 tane istiyorum. 1. Doğurayım vazgeçmezsem tabii 😂

Selam bayanlar 32 haftalık olduk şşmdiye kadar herşey iyi şükür bebek iyi dedi ama idrar enfeksiyonum hep tekrarlıyor hiç ilaç kullanmadım bol su içiyorum sadece geçiyordu.bu hafta çok yüksek çıktı 500 lökosit ve ara ara adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor doktor randevum pazartesi.yalancı sancılar mı enfeksiyondan mı bilemedim ama beni kıvrandırıyor.böyle bir durumla karşılanınız var mı

Arkadaşım evlenirken taktı 6 ay hiç adet görmedi doktorlar normal dedi. Sonra görmeye başladı ama çok sancılı ve çok kanamalı 1 sene zor dayandı çıkarttırdı. O yüzden aklımdan sildim onu

En mantıklısı bence de. Prezervatif kullandığını duyduğum biri olmadı erkekler karşı resmen buna, kontrol hapları iğne falan da dediğin gibi hormonları alt üst ediyor. Bende 2 tane istiyorum. 1. Doğurayım vazgeçmezsem tabii 😂
Erkeklerde de bağlatma var ama kısır olmuş oluyorlar diye kabul etmiyorlar ben kısır olmak istemiyorum diyo.. sen olma diye ben oluyorum kısır 😒 ben bağlatınca farklı bir şey olmuyorum. Ayrıca ne spermde bir değişim oluyor ne cinsel hayatlarında zaten 2 çocuğun var ne değişecek ha sen ha ben ben zTen her ay adet görürken yeterince zorlanıyorum erkekler konu ciddi kararlar almak olunca bencilleşiyorlar özellikle türk erkekleri. Yahu ben çocuklarımız uğruna kesildim 7 kat sesim çıkmadı şimdi bir daha kesecekler beni biz nelere katlanıyoruz onların derdi ne 😂

Ben de Tarık bin ziyad var sahabe hemde güçlü bir komutan açıkçası ordan esinlendim ilk ama bizim bir de baba ismi koyma problemimiz var kimse desek aaa Hasan Tarık çok uyumlu diyorlar hemen bende bişey diyemiyorum ama 30. Haftaya girdik isim şart artık alacakların var isimli
Yanlış anlamazsan bir şey merak edip sormak istiyorum. Elbette çocuğuna istediğin ismi koyabilirsin ama neden Türkçe bir isim koymuyorsun. Türkçe olmasını geçtim Tarık okey de bin ziyad yani bu çocuk ilerde okula da gidecek kendi yaşında bir sürü arkadaşı olacak. Sesli söylendiğinde çok garip gelmiyor mu? Sahabe ismini anladım ama anlamlı bir sürü isim var kişi üzerinden gideceksen bir sürü komutan güçlü padişah paşa asker var ama bin ziyad çok garip

Erkeklerde de bağlatma var ama kısır olmuş oluyorlar diye kabul etmiyorlar ben kısır olmak istemiyorum diyo.. sen olma diye ben oluyorum kısır 😒 ben bağlatınca farklı bir şey olmuyorum. Ayrıca ne spermde bir değişim oluyor ne cinsel hayatlarında zaten 2 çocuğun var ne değişecek ha sen ha ben ben zTen her ay adet görürken yeterince zorlanıyorum erkekler konu ciddi kararlar almak olunca bencilleşiyorlar özellikle türk erkekleri. Yahu ben çocuklarımız uğruna kesildim 7 kat sesim çıkmadı şimdi bir daha kesecekler beni biz nelere katlanıyoruz onların derdi ne 😂
ya bu erkeklerin eRRRkekliğine zarar gelecek sanarak çoğu şeyi yapmıyor olmalarına zaten anlam veremiyorum 😂

Selam bayanlar 32 haftalık olduk şşmdiye kadar herşey iyi şükür bebek iyi dedi ama idrar enfeksiyonum hep tekrarlıyor hiç ilaç kullanmadım bol su içiyorum sadece geçiyordu.bu hafta çok yüksek çıktı 500 lökosit ve ara ara adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor doktor randevum pazartesi.yalancı sancılar mı enfeksiyondan mı bilemedim ama beni kıvrandırıyor.böyle bir durumla karşılanınız var mı
İlk çocuğumda aynısını yaşadım. Enfeksiyonum hiç düşmüyordu. Benim sancılarımın sebebi enfeksiyondu genelde ama bu sefer de doğum sancısını anlamamıştım sürekli kasık sancım vardı çünkü

Onu da biliyorum 3 yıl koruma sağlıyor ama içime sinmedi açıkçası ve o da hormonları bozarak çalışıyor
Zaten bu erkekler hiç kıllarını kıpırdatmasınlar . Hep kadınlardan beklesinler . Bak bu arada bunun hormonu bozduğunu bilmiyordum . Benim ilk gebelik benimde korunma yönetenini bulmam lazım. Doğum kontrol hapı bana yasak maalesef

Zaten bu erkekler hiç kıllarını kıpırdatmasınlar . Hep kadınlardan beklesinler . Bak bu arada bunun hormonu bozduğunu bilmiyordum . Benim ilk gebelik benimde korunma yönetenini bulmam lazım. Doğum kontrol hapı bana yasak maalesef
Doğum kontrol hapı zaten başlı başına bela.. hormonlar mahvoluyor düzen mahvoluyor vücudu hasta ediyoruz adeta.. yanlış bilmiyorsam o implantın amacı da hormonlarla oynamak netten hastane bilgilendirme sayfalarında açıklamaları var. Bir kere hormonlarla oynamadan korunmak prezervatif dışında çok mümkün bir şey değil doğal döngü çünkü. Ya bağlatmak kesin çözüm olarak o ama malesef. Bir daha hamile kalmak için sadece tüp bebek yapabiliyorsun. Yine de kesin çözüm olmayarak en sağlıklı ve en az yanetkilisinin o implant olduğunu söylüyorlar ama bünyeden bünyeye değişiyor ve riskli kişilere yapılmıyor. Doğum kontrol hapı ve spiral en risklileri çevremden duyduklarım kadarıyla

X