2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Kızlar biz normal mi doğurucaz sezeryan mi ya. Bebeğim şuna makat geliş ama normal doğumdan korktuğum için bebeğin dönmesine yardımcı hareketler falan hiç yapmıyorum. Sezeryan sonrasında belki dikiş ağrılı ama daha kolay gibi geliyor. Normal doğumda da kesi falan atıyorlar kaç saat sürecek belli değil falan bilmiyorum. Yavaştan stres bastı
Eğer doktordan onay alabilirsem sezeryan sırasında yumurtalıklarımı da bağlatmayı düşünüyorum o yüzden benim amelliyat uzun sürebilir 😅

Bende tam tersi normal doğum daha kolay ve avantajlı geliyo ama sezaryen beni çok korkutuyo ya. Bıçak altına yatmak gibi gibi korkularımdan çokta bahsetmek istemiyorum kimseyide etkilemek istemem. Normal iyidir ya bi nefeste yüklencen çıkıvercek 😂 Allah ım inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynı düşünüyorum seninle sırf korkumdan normal istiyorum bu ikinci olacak ilki rahattı bunda korkuyorum

Tarık suresi de var gece karanlığını delen yıldız şeklinde de anlamı açıklanıyor ben de beğeniyorum ama kimsede yok bu isim hiçkimse koymuyor dedim acaba beğenilmiyo mu
Ben de Tarık bin ziyad var sahabe hemde güçlü bir komutan açıkçası ordan esinlendim ilk ama bizim bir de baba ismi koyma problemimiz var kimse desek aaa Hasan Tarık çok uyumlu diyorlar hemen bende bişey diyemiyorum ama 30. Haftaya girdik isim şart artık alacakların var isimli

Kızlar biz normal mi doğurucaz sezeryan mi ya. Bebeğim şuna makat geliş ama normal doğumdan korktuğum için bebeğin dönmesine yardımcı hareketler falan hiç yapmıyorum. Sezeryan sonrasında belki dikiş ağrılı ama daha kolay gibi geliyor. Normal doğumda da kesi falan atıyorlar kaç saat sürecek belli değil falan bilmiyorum. Yavaştan stres bastı
Bence hiç kafana takma bunu sen ne istersen iste bebişler nasıl isterse öyle doğuyorlar. Normal doğum istiyorum diye gidip sezaryen olanlar da var sezaryen diye gidip normal doğuranlar da var benim arkadaşlarımdan. Kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama zamanı gelince doktorunla da konuşursunuz zaten. Hiç boşuna stres yapma sezaryen ya da normal hiç farketmez bebeğine kavuşmana bir vesile sonuçta ikisi de🌸

Günaydın canım . Bana doktor hapı 32. Haftan dolunca bırakacağız dedi sadece iğne ile devam edeceğiz dedi
Ben de ilk gebelikte 32 de bırakmıştım ama şuan 33 olacağız Dr ilerleyen haftalarda bakalım dedi geçen haftalarda da kanama yaşamıştım progestan kullanıyorum o yüzden korkuyorum şuan bakalım nasıl olacak Dr ne dese o tabiki ki ama yine de çekiniyorum

Ben de Tarık bin ziyad var sahabe hemde güçlü bir komutan açıkçası ordan esinlendim ilk ama bizim bir de baba ismi koyma problemimiz var kimse desek aaa Hasan Tarık çok uyumlu diyorlar hemen bende bişey diyemiyorum ama 30. Haftaya girdik isim şart artık alacakların var isimli
Bende 33 olduk hala isim yok gerçekten doğacak isim bulamadık isimli hastane çıkışı yapacağız diye De çantamı da hazırlamadım daha

Ben de ilk gebelikte 32 de bırakmıştım ama şuan 33 olacağız Dr ilerleyen haftalarda bakalım dedi geçen haftalarda da kanama yaşamıştım progestan kullanıyorum o yüzden korkuyorum şuan bakalım nasıl olacak Dr ne dese o tabiki ki ama yine de çekiniyorum
Belki kanamadan kaynaklıdır bazen de 34 de bıraktırıyorlar. Sen doktoruna güven canım onun vardır bir bildiği

Bende 33 olduk hala isim yok gerçekten doğacak isim bulamadık isimli hastane çıkışı yapacağız diye De çantamı da hazırlamadım daha
Eşim sabah Tarık zeyd ismine uyumlu iyi dedi bakalım büyük ihtimalle Tarık kesin olacak gibi de 😊yaa bebeğime böyle hiç bir ismi yakıştıramıyorum gibi

Ya hanımlar oğuz tuna mı rüzgar efe mi soyadımız yılmaz ilk oğlumun adı da doruk bilge

Aynen canım banada Perşembe günü (31+4) 15 gün daha kullan sonra ecopirin bırak dedi iğne devam dedi doktor
Bizimse sonraki haftalarda konuşuruz dedi bakalım
Bende hapı bıraktım hatta iğneyi de bıraktım gibi bir şey 3 günde bir vuruyorum bir kaç haftadır
Yaa öyle. Mi Kaç haftalıksın benimde aslında mıstasyon yok tekrarlayan düşüklerden dolayı başlanmış bir şey iğneyi son gün hatta doğumdan sonra da vurulurum muhtemelen ilkinde de öyleydi hapı bakalım kaçta bırakacağız kanama falan olur diye korkuyorum artık kanım su gibi şeker ölçümü yapıyorum akıyor hemen bir iğne izinden bile

Ya hanımlar oğuz tuna mı rüzgar efe mi soyadımız yılmaz ilk oğlumun adı da doruk bilge
Oğuz Tuna bence
Eşim sabah Tarık zeyd ismine uyumlu iyi dedi bakalım büyük ihtimalle Tarık kesin olacak gibi de 😊yaa bebeğime böyle hiç bir ismi yakıştıramıyorum gibi
Bence de uyumlu olmuş bizde bir türlü karar veremedik demir bir ihtimal o kadar birde evde 1 çoöuk daha olunca günler nasıl geçiyor anlamıyorum isim bakmaya düşünmeyede fırsatım yok son ana kaldı her şeyim

Bende çok istiyorum ama kaynanamla ben hariç kimse oğuz tuna istemedi 12 ye 2 kaldık 😂 ayrıca kaynanam o kadar laf ettikten sonra inadına rüzgar efe yapmak istiyorum
Bu özel bi durum rüzgar efe daha güzel o zaman 😂 banada kv koymak istediğim ikinci ismi ısrarla koyma dedi diye şimdi daha çok o ismi koymak istiyorum 😄

Bu özel bi durum rüzgar efe daha güzel o zaman 😂 banada kv koymak istediğim ikinci ismi ısrarla koyma dedi diye şimdi daha çok o ismi koymak istiyorum 😄
Dimi dimi 😂 ya böyle bir şeye inat ettiklerinde tam tersini yapıp benim dediğim olacak yapmak çok güzel oluyo 😂 ilk oğlumda da beğenmediler bilge kız ismi ettiler ama ben bir de unisex ad olsun istiyorum ah oğlum adını söylerken bir duysan öyle tatlı söylüyor ki benim adım doruk bilge ben 3 yaşındayım diye ağğğ eriyorum eriyorum 😍

X