- 26 Mart 2024
- 216
- 203
- 27
Hee antiseptik o tam antibiyotik değil hafif yaniMacrodantin 100mg Nitrofurantion grubunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee antiseptik o tam antibiyotik değil hafif yaniMacrodantin 100mg Nitrofurantion grubunda
Kıvanç yılmaz daha hoş geldi kulağımaYılmaz
KıvançKızlar sizce tarık mı kıvanç mı
Şahsen bol suyla geçmedi benim daha geçen hafta atlattım sayılır hala da atlatamadım. 5 gün günde 3 defa olacak şekilde ilaç verdi doktor. Artı bol limonlu suMerhabalar, idrar yolu enfeksiyonu olanlar antibiyotikle mi gecirdiniz yoksa bol su kizilcik suyu/tableti tarzi bitkisel seylerle mi?
Kıvanç Yılmaz daha hoş geldi benim kulağımaKızlar sizce tarık mı kıvanç mı
hangi ilaci verdi doktorunuz antibiyotik turumu?Şahsen bol suyla geçmedi benim daha geçen hafta atlattım sayılır hala da atlatamadım. 5 gün günde 3 defa olacak şekilde ilaç verdi doktor. Artı bol limonlu su
cok tesekkurler bilgi icin benim de icim rahatladi hamilelikte iyice pimpirikli olmusumHee antiseptik o tam antibiyotik değil hafif yani
Piyeloseptyl ismi antibiyotik dedi ama tam detay bilmiyorumhangi ilaci verdi doktorunuz antibiyotik turumu?
Kullandım canım aşırı kaşıntı oldu bende ben daha önce de ameliyat olmuştum o yüzden korkuyorum sürekli derken kan ilacı ile yeniledi ferrum veriyor doktorlar bende feramat aldım o kan ilacı bana iyi geldiAma gebelikte kantaron yaği kullaniyor mu sanki öyle bişi duymuştum sen kullandın mi canım gebelikte
Ben de Tarık ismini çok istiyorum ama çevremde kime desem ilk defa duyduk anlamı ne falan deyip duruyorlarKızlar sizce tarık mı kıvanç mı
Yok artık Tarık Akan ı hiç mi duymamışlarBen de Tarık ismini çok istiyorum ama çevremde kime desem ilk defa duyduk anlamı ne falan deyip duruyorlar
Canım biz de Tarık düşünmüştük ama sonra kıvanç düşündük ama eşim emin olamadı şimdi de güney düşünüyoruz asla netleşemiyoruz ne kadar zormuşKızlar sizce tarık mı kıvanç mı
Küçücük yiğenim var biz bu ismi duymadık söyleyemiz unuturuz deyip duruyorYok artık Tarık Akan ı hiç mi duymamışlar
Sanki 40 yaşında adam ismi gibi geliyo bana yani öyşe anımsatıyor seven vardır sevmeyen vardır benim tüm tanıdığım tarıklar 40 50 yaşında o yüzden öyle geliyo galibaTarık kulağa nasıl geliyo peki
Bende 3 4 gündür ayağını hissediyorum hatta ayağının ölçüsünü parmaklarımla alabiliyorum şu kadar bi şeyGeçen aynada karnıma krem sürerken resmen ayağını gördüm parmaklarını falan öyle gerinmişti. Özellikle duşta liflenirken öyle çok hareket ediyor ki
Tarık suresi de var gece karanlığını delen yıldız şeklinde de anlamı açıklanıyor ben de beğeniyorum ama kimsede yok bu isim hiçkimse koymuyor dedim acaba beğenilmiyo muBen de Tarık ismini çok istiyorum ama çevremde kime desem ilk defa duyduk anlamı ne falan deyip duruyorlar
Zormuş hakkaten hediyelik yaptırcam artık belli olsumCanım biz de Tarık düşünmüştük ama sonra kıvanç düşündük ama eşim emin olamadı şimdi de güney düşünüyoruz asla netleşemiyoruz ne kadar zormuş
Bende tam tersi normal doğum daha kolay ve avantajlı geliyo ama sezaryen beni çok korkutuyo ya. Bıçak altına yatmak gibi gibi korkularımdan çokta bahsetmek istemiyorum kimseyide etkilemek istemem. Normal iyidir ya bi nefeste yüklencen çıkıvercek Allah ım inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar biz normal mi doğurucaz sezeryan mi ya. Bebeğim şuna makat geliş ama normal doğumdan korktuğum için bebeğin dönmesine yardımcı hareketler falan hiç yapmıyorum. Sezeryan sonrasında belki dikiş ağrılı ama daha kolay gibi geliyor. Normal doğumda da kesi falan atıyorlar kaç saat sürecek belli değil falan bilmiyorum. Yavaştan stres bastı