- 24 Ağustos 2023
- 689
- 1.141
Benim işim çok stresli beni yıpratan o yoksa tüm gün oturuyorum gerçi sürekli oturmak da iyi değil de bacaklarım davul gibi şişiyorHi evet dogru ben onu anlamamistim sende calisiyorsun dikkat et tum gun ayaktayiz aksama kadar
Değildir Allah'ın izniyleogleden sonraya kaldı muayene bakalım ne dicek. İnşallah mol gebelik değildir çok korkuyorum
Aa ne güzelParis de canim
Allah korusun bebislerimizi gercektenBenim işim çok stresli beni yıpratan o yoksa tüm gün oturuyorum gerçi sürekli oturmak da iyi değil de bacaklarım davul gibi şişiyor
Evet canim senin kacinci cocuk olacak hayirlisiylaAa ne güzelgebelik testini paylaştığında aynı marka olunca anlamıştım yurt dışında yaşadığını
Güzel haberler al inşallahogleden sonraya kaldı muayene bakalım ne dicek. İnşallah mol gebelik değildir çok korkuyorum
Korkma canim hic birsey yoktur islah Cok takinti yapiyoruz gereksiz korkular kaygilar oluyor icini rahat tut rabbim korusun islah yaz mutlak bizeAmin İnşallah
Devlette ilk kayıptan sonra yapanda duydum ama ne kadarı yapar insiyatif sağlar bilmiyorum , doktorumda gerçekten çok olagan karşıladı araştırmaya gerek yok dedi ikincide olursa gibi konuştu , bir tanıdığım 4-5 aylık cinsiyeti belli ilk gebeliğini kaybedip peşinden 3 tane sağlıklı çocuk dünyaya getirdi onda da ne araştırma ne bir şey yapılmadı ilk gebelikte olabilir normal olarak karşıladılar sonrakilerin hepsi kocamanlar şuan , bilmiyorum kafam aşırı karışıkCanım benim iki kaybım var. İkinciden sonra test yaptırdık ama ben pişman oldum. Maddi imkanın el veriyorsa bence test yaptır. Devlet iki kayıptan sonra test yapıyor . Bende pıhtı çıktı şimdi iğneye başlandı. Doktoruna bir kaybın olduğunu ve önlem almak istediğini söyle . Ben ilkinde test yaptırsaydım belki önüne geçerdim ikinci kaybın. Bu arada hiç problemde olmayabilir ilk gebelikte kayıp yüzde 90 genetik diyorlar sonra sağlıklı bebeklerinde olabilir ama işte . Gerçi Şuan hamileysen doktora endişenden bahset kaybın olduğunu söyle o sana ekstra birşeyler verir. Sağlıkla doğsun bebişlerimiz
Oncelikle gozunuz aydin islah sira kalp atisindaSelamlar kızlar5+4 olarak doktora gittim bugün. Kese oluşmuş, yolk kesesi oluşmuş. Çok şükür Haftaya kalp atışı için çağırdı. Kalp atışı alanlarınız oldu mu ? Ne zaman aldınız ? Bu süreç hep böyle endişeli mi geçiyor ? Benim ilk bebeğim olacak inşallah
2. Olacak kısmetse canım senin?Evet canim senin kacinci cocuk olacak hayirlisiyla
Ben tamamlayıcı sigorta yapmıştım doğum dahilkızlar peki, istanbul anadolu yakasında takibini yaptıran var mı? doğum paketi vs alacak mısınız? hastane olarak nereyi öneriyorsunuz?
Bebek gelişmiyordu. Kesesi de olması gereken yerde değildi. Yani bebek baştan anomaliydi.İşte kahverengi lekeler gelince günlük takibe alındım. Doktorum düşmesini bekledi. Düşmeyince gebeliğim sonlandırıldı. Benim önceki gebeliğim sizi endişelendirmesin. Herkesin süreci farklı işliyor. İnşallah hiçbir şey yoktur ve normal bir lekenmedir sizinki.Siz sağlıkla doğurdunuz mu önceki gebeliğinizi
bana imom omega diye bi ilaç verdi hem folik asit hem vitamin içeriyorBu arada vitaminlere başladınız mı doktorlarınız bişey dedi mi kızlar?
Seninle aynıyız benimde 2.5 yaşında oğlum var tahmini doğum tarihi de 18 i şuankininmerhaba kızlar bende hamileliğimi testle öğrendim bet 2170 çıktı geçen hafta henüz daha doktora gitmedim perşembe günü randevum tahmini doğğum tarihi 16.11.2024 diyorr benim 2.gebeliğim bir oğlum var 2.5 yaşında farklı duygular içindeyim inşallah hepimiz sağlıklı bir süreç geçirip bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Tamam canım evde adaçayı poşet var onu yapayım. Karadut ve karamürver özü vardi bir de ay Allah razı olsun hatırlattıniz banaBoğaz ağrısı için adaçayı gargarasi iyi geliyor.
Hamilelikte adaçayı icilmyor ama gargara yapabilirsiniz
Bir de dut kürü size iyi gelir kuru dutu kaynatıp suyunu icmek
Benimki de eylülde 3 oluyorheyy seninle aynıyız sanırım benimde oğlum temmuzda 3 yaşına girmiş olucak nasip olursa bebişimde kasımda gelicek ne yaparım okadar düşünmedim daha
Tamamdır teşekkürler önerin içinBenim cocuklarimin yaş farkı fazla ancak ben 3 yaş ile bebeğin tek birakilmamasini düşünüyorum. Bebek Yatak odasinda kalmalı bence