2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Hi evet dogru ben onu anlamamistim sende calisiyorsun dikkat et tum gun ayaktayiz aksama kadar
Benim işim çok stresli beni yıpratan o yoksa tüm gün oturuyorum gerçi sürekli oturmak da iyi değil de bacaklarım davul gibi şişiyor

Devlette ilk kayıptan sonra yapanda duydum ama ne kadarı yapar insiyatif sağlar bilmiyorum , doktorumda gerçekten çok olagan karşıladı araştırmaya gerek yok dedi ikincide olursa gibi konuştu , bir tanıdığım 4-5 aylık cinsiyeti belli ilk gebeliğini kaybedip peşinden 3 tane sağlıklı çocuk dünyaya getirdi onda da ne araştırma ne bir şey yapılmadı ilk gebelikte olabilir normal olarak karşıladılar sonrakilerin hepsi kocamanlar şuan , bilmiyorum kafam aşırı karışık

Oncelikle gozunuz aydin islah sira kalp atisinda
Evet canim her ani kaygi sitresli geciyor kalp atisindan sonra yerini baska seyler aliyor surekli bi dongu seklinde sonra cinsiyet meraki basliyor sonrasinda bebegin hareketlerini hissetme sonra bir gun hareket etmese korkuyoraun ne oldu acaba niye bugun hareket yok sonra isim ne koyacaz sonra ilerledikce agrilar sonra dogum mu olacak telasi dogum belirtileri falanda falan

Bu arada vitaminlere başladınız mı doktorlarınız bişey dedi mi kızlar?

kızlar peki, istanbul anadolu yakasında takibini yaptıran var mı? doğum paketi vs alacak mısınız? hastane olarak nereyi öneriyorsunuz?
Ben tamamlayıcı sigorta yapmıştım doğum dahil
Ümraniyede medicanaya gidiyorum ama doktora daha karar veremedim maalesef
En son gittiğim doktor biraz ilgisiz geldiği için kalp atışı için başka bir doktordan randevu aldım
Asıl doktorum şişlideydi ama başka yere gitti onunla devam etmeyi çok isterdim

Siz sağlıkla doğurdunuz mu önceki gebeliğinizi
Bebek gelişmiyordu. Kesesi de olması gereken yerde değildi. Yani bebek baştan anomaliydi.İşte kahverengi lekeler gelince günlük takibe alındım. Doktorum düşmesini bekledi. Düşmeyince gebeliğim sonlandırıldı. Benim önceki gebeliğim sizi endişelendirmesin. Herkesin süreci farklı işliyor. İnşallah hiçbir şey yoktur ve normal bir lekenmedir sizinki.

Seninle aynıyız benimde 2.5 yaşında oğlum var tahmini doğum tarihi de 18 i şuankinin hem çok mutluyum hemde nasıl idare edicem tek başıma diye düşünüyorum

Boğaz ağrısı için adaçayı gargarasi iyi geliyor.
Hamilelikte adaçayı icilmyor ama gargara yapabilirsiniz
Bir de dut kürü size iyi gelir kuru dutu kaynatıp suyunu icmek
Tamam canım evde adaçayı poşet var onu yapayım. Karadut ve karamürver özü vardi bir de ay Allah razı olsun hatırlattıniz bana

heyy seninle aynıyız sanırım benimde oğlum temmuzda 3 yaşına girmiş olucak nasip olursa bebişimde kasımda gelicek ne yaparım okadar düşünmedim daha
Benimki de eylülde 3 oluyor ben tek başıma bakıyorum yakınımda kimsem yok o yüzden şimdiden başladım kara kara düşünmeye ne yaparım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…