Ay inşalalhHerkese selam. Benim SAT: 20 Şubat , BAT: 21 Mart. Bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Ama ilk 3 dakika da hiç bir şey yoktu. Yaklaşık yarım saat sonra çıktı bu sonuç. Ve aşırı karın ağrım var belim ağrıyor, sırtım ağrıyor gaz sıkışması herşey var belirti olarak. Reglime 6 gün var size de böyle oldu mu hiç. Bu çizgi hamile olduğum anlamına mı geliyor eğer öyleyse. Beklenen doğum tarihi 26 Kasımyani ben de aranızdayım sanırım Eki Görüntüle 3401416
Yani ikiz olsa sanki diğer keseyi de görürdü doktor bence. Ayrıca 4 hafta için beta seviyesi maksimum düzeyde yani bazen normal artış oluyor bazen yüksek oluyor artık. Birde tam kesin 4 haftalıkmı? Bugün doktor bana 4 haftalık dedi verdiği ultrason kağıtta 4+6 yazıyordu nerdeyse 5 hafta aslındaMerhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.
evet tekrar test yapıcam. Bu yaptığım 3. Testti, ilkini dün yaptım çok az nokta kadar bi çizgiydi. İkincisini dün akşama doğru yaptım oda yarıya kadar bir çizgi vardı. Bu fotoğrafta ki de bugün yaptığım. Yani giderek çizgiler belirginleşti. Ama tekrar yapıcam tabi ki sonra da randevu alıcam doktordanAy inşalalhsen yinede garanti ya kan testi yaptır yada bir iki gün bekle testi tekrarla canım
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah ama sanki mutlu haber var gibi tebrikler hamilesin diyesim geldievet tekrar test yapıcam. Bu yaptığım 3. Testti, ilkini dün yaptım çok az nokta kadar bi çizgiydi. İkincisini dün akşama doğru yaptım oda yarıya kadar bir çizgi vardı. Bu fotoğrafta ki de bugün yaptığım. Yani giderek çizgiler belirginleşti. Ama tekrar yapıcam tabi ki sonra da randevu alıcam doktordan
Çok belirti var zaten bencede hamileyim. Ama tabi ki kesinleştirmek lazım.Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah ama sanki mutlu haber var gibi tebrikler hamilesin diyesim geldi
Hayır pkolu olduğum için adet tarihinde korunuyodum zaten adetle hesablayınca 13 hafta geliyor ama ben subatda hamile kaldım. Şubatda korunmayı bırakmıştım. Doktor tam 4 hafta dedi.Yani ikiz olsa sanki diğer keseyi de görürdü doktor bence. Ayrıca 4 hafta için beta seviyesi maksimum düzeyde yani bazen normal artış oluyor bazen yüksek oluyor artık. Birde tam kesin 4 haftalıkmı? Bugün doktor bana 4 haftalık dedi verdiği ultrason kağıtta 4+6 yazıyordu nerdeyse 5 hafta aslında
Maşallah canım var görünüyorHerkese selam. Benim SAT: 20 Şubat , BAT: 21 Mart. Bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Ama ilk 3 dakika da hiç bir şey yoktu. Yaklaşık yarım saat sonra çıktı bu sonuç. Ve aşırı karın ağrım var belim ağrıyor, sırtım ağrıyor gaz sıkışması herşey var belirti olarak. Reglime 6 gün var size de böyle oldu mu hiç. Bu çizgi hamile olduğum anlamına mı geliyor eğer öyleyse. Beklenen doğum tarihi 26 Kasımyani ben de aranızdayım sanırım Eki Görüntüle 3401416
Sağlıkla hayırlısıyla ilerler kucağına alırsın canım inşallahKızlar merhaba dün akşam test yaptım sonuç pozitifbı hafta gecikmistim bazen oluyordu çok ihtimal vermedim ama çıktı.henuz kan testi falan yapmadım.bi hafta sonra direkt kese için doktora gitmeyi düşünüyorum. İkinci gebeliğim SAT 8 Şubat beni de ekler misiniz gruba
Evet canım teşekkür ederimMaşallah canım var görünüyor1 2 gun sonra kan testi ver daha net cikar
Hmm kafeinsiz kahve denemedim canm ben ama 1 fincan kahveden bişey olmaz sanrm yaaKafeinsiz türk kahvesi aldım hiçbir şeye benzemiyor hiç beğenmedim ya , ceviz ve çiğ badem her gün yemeye başladım
Hoşgeldin canmm tebrik ederimKızlar beni de ekler misiniz listeye. SAT 30ocak
Beklenen doğum tarihi 5 Kasım. 5+6da keseyi gördük biz de pazartesi tekrar gidicez bakalım.
Selam canm ben bursa da yaşiyorum tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum u kapsıyor benimMerhaba kızlar, doğum öncesi ve doğum esnasında gideceğiniz anadolu yakası doktorlarınız var mı? Doğum paketi almayı düşünüyor musunuz? Araştırma yaptıysanız paylaşır mısınız?
Çift çizgi var gibi canmHerkese selam. Benim SAT: 20 Şubat , BAT: 21 Mart. Bugün erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde çıktı. Ama ilk 3 dakika da hiç bir şey yoktu. Yaklaşık yarım saat sonra çıktı bu sonuç. Ve aşırı karın ağrım var belim ağrıyor, sırtım ağrıyor gaz sıkışması herşey var belirti olarak. Reglime 6 gün var size de böyle oldu mu hiç. Bu çizgi hamile olduğum anlamına mı geliyor eğer öyleyse. Beklenen doğum tarihi 26 Kasımyani ben de aranızdayım sanırım Eki Görüntüle 3401416
Selam canmm hoşgeldinMerhabalar kızlar aslında ilk günden beri sayfayı takip ediyorum ama üye olamıyordum çok şükür şimdi giriş yapabildim benimde sat 3 şubat aslında bugün tam 6 haftalık ama dün alttan muayinede 4+4 çıktı kese ve kesenin içinde keseyi besleyen şeyde göründü herşey normal dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı doktor
Merhaba tebrikler canmMerhaba kızlar ben pkolu biriyim. Son adet aralıkta oldu ama şubat sonu hamile kaldım.
beta ilk önce 54 bir gün arayla 182çıktı. Bir hafta sonra ise 8627 çıktı. Bu ikiz gebelik belirtisi ola bilirmi? Ultrasonda tek keseyi gördu doktor vaginal bakınca.. 4 haftalık dedi. 4 hafta için 8627 fazla değilmi? Ben ikiz gebelikten şübheleniyorum. Hem sol hem sağda kasık ağrılarım var. Kızımda yalnız solda oluyodu.
Güzel haber bekliyorum senden deSelam canmm hoşgeldin
Aaa benim de sat 2 şubat bgn doktora gideceğim bende bakalım ben kaç haftalığım acaba
Herşey güzelmiş cok secindim adına canm tebrikler
Canm hayirli güzel haberlerini bekliyoruzSelam canmm hoşgeldin
Aaa benim de sat 2 şubat bgn doktora gideceğim bende bakalım ben kaç haftalığım acaba
Herşey güzelmiş cok secindim adına canm tebrikler
Umutlu begonya temmuz anneleri de varmiydin veya isim benzerliği olabilir hamisleri geziyordum ismi fark ettimKızlar merhaba dün akşam test yaptım sonuç pozitifbı hafta gecikmistim bazen oluyordu çok ihtimal vermedim ama çıktı.henuz kan testi falan yapmadım.bi hafta sonra direkt kese için doktora gitmeyi düşünüyorum. İkinci gebeliğim SAT 8 Şubat beni de ekler misiniz gruba