2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ay inşalalh sen yinede garanti ya kan testi yaptır yada bir iki gün bekle testi tekrarla canım

Yani ikiz olsa sanki diğer keseyi de görürdü doktor bence. Ayrıca 4 hafta için beta seviyesi maksimum düzeyde yani bazen normal artış oluyor bazen yüksek oluyor artık. Birde tam kesin 4 haftalıkmı? Bugün doktor bana 4 haftalık dedi verdiği ultrason kağıtta 4+6 yazıyordu nerdeyse 5 hafta aslında

Ay inşalalh sen yinede garanti ya kan testi yaptır yada bir iki gün bekle testi tekrarla canım
evet tekrar test yapıcam. Bu yaptığım 3. Testti, ilkini dün yaptım çok az nokta kadar bi çizgiydi. İkincisini dün akşama doğru yaptım oda yarıya kadar bir çizgi vardı. Bu fotoğrafta ki de bugün yaptığım. Yani giderek çizgiler belirginleşti. Ama tekrar yapıcam tabi ki sonra da randevu alıcam doktordan

Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah ama sanki mutlu haber var gibi tebrikler hamilesin diyesim geldi

Hayır pkolu olduğum için adet tarihinde korunuyodum zaten adetle hesablayınca 13 hafta geliyor ama ben subatda hamile kaldım. Şubatda korunmayı bırakmıştım. Doktor tam 4 hafta dedi.
1 hafta önceki kan tahlilim 3 haftaya uyğundu şimdi ama 6 haftalığa uyğun. Usm tam 4 haftalık dedi nokta gibiydi görünüşü. Doktorumda dedi kanda çok yüksek.

Maşallah canım var görünüyor 1 2 gun sonra kan testi ver daha net cikar

Sağlıkla hayırlısıyla ilerler kucağına alırsın canım inşallah

Merhaba kızlar, doğum öncesi ve doğum esnasında gideceğiniz anadolu yakası doktorlarınız var mı? Doğum paketi almayı düşünüyor musunuz? Araştırma yaptıysanız paylaşır mısınız?

Kafeinsiz türk kahvesi aldım hiçbir şeye benzemiyor hiç beğenmedim ya , ceviz ve çiğ badem her gün yemeye başladım
Hmm kafeinsiz kahve denemedim canm ben ama 1 fincan kahveden bişey olmaz sanrm yaa

Kızlar beni de ekler misiniz listeye. SAT 30ocak
Beklenen doğum tarihi 5 Kasım. 5+6da keseyi gördük biz de pazartesi tekrar gidicez bakalım.
Hoşgeldin canmm tebrik ederim

Merhaba kızlar, doğum öncesi ve doğum esnasında gideceğiniz anadolu yakası doktorlarınız var mı? Doğum paketi almayı düşünüyor musunuz? Araştırma yaptıysanız paylaşır mısınız?
Selam canm ben bursa da yaşiyorum tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum u kapsıyor benim

Merhabalar kızlar aslında ilk günden beri sayfayı takip ediyorum ama üye olamıyordum çok şükür şimdi giriş yapabildim benimde sat 3 şubat aslında bugün tam 6 haftalık ama dün alttan muayinede 4+4 çıktı kese ve kesenin içinde keseyi besleyen şeyde göründü herşey normal dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı doktor

Çift çizgi var gibi canm
Birde kan ver istersen ama regline de daha cok varmış ya):))
Pazartesi fln kan ver istersen

Selam canmm hoşgeldin
Aaa benim de sat 2 şubat bgn doktora gideceğim bende bakalım ben kaç haftalığım acaba
Herşey güzelmiş cok secindim adına canm tebrikler

Merhaba tebrikler canm

Umutlu begonya temmuz anneleri de varmiydin veya isim benzerliği olabilir hamisleri geziyordum ismi fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…