- 14 Ekim 2018
- 1.546
- 1.742
- 25
ay pardon canım ikiz hamiş olan vardı isimleri unuttugumdan o sandım. Allah bagışlasın kız kardeş olmak cok güzel bi duyguYok canm bir kızım vardı 2. Kızım geliyor ablası 4 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay pardon canım ikiz hamiş olan vardı isimleri unuttugumdan o sandım. Allah bagışlasın kız kardeş olmak cok güzel bi duyguYok canm bir kızım vardı 2. Kızım geliyor ablası 4 yaşında
Bence anneler hisseder ama bilmiyorum artık bende kaç kere doktora sorduk tüyo bile vermedi ama erkek olanlara erkek diyormuş direkBende başından beri kız hissediyordum hatta kocama meraklanmaya gerek yok canım bebeğimiz kesin kız demişliğim var oda kız çıkınca çok şaşırdı nasıl bu kadar emindin diye hatta ben haftada bir kalbini duymayınca tedirgin oluyordum arada devlet hastanesine gidiyordum her seferinde cinsiyet sormayı unutuyordum kalbi atınca aklımdaki herşey uçuyordu sen devlet hastanesinde öğrendin kız olduğunu bana söylemedin kesin diyor hahah
Maşallah 5 kişi falan varız herhalde baya yürek yemekte çoğuluzBenimde üçüncü cocugum 15haftalık olduk
Ay napacaz böyle kime inanacazGenetik test sonucum erkek dedi, bugün 15 haftaligim, gittiğim Dr üniversite hastanesinde prof, genetik test sonucumu bilmiyordu ve kız dedi, genetik test yanılmaz ama bize yanlış mı bildirdiler acaba diye düşünmedim değil
Canım sordum da gazlanma çok normal dedi ben bitane kan ilacına başladım oda kabızlık yaptı tekrar feramat olana geçiş yapacağım oda yapar dediYa sen onu doktora sor ama ben iyi değil diye biliyorum doğru mu biliyorum bilmiyorum ama
Maşallah diğerlerinin cinsiyeti nedir ?Benim de 4. Çocuğum bugün öğrendim cinsiyetini kızımız oluyor
Adım adım annelik emel e yorum yaptırdım usg yi bana kız dedi o hafta doktora gittik erkek dediben tabi o kadar güveniyordum ki emele bir kaç gün öyle gezdim hatta kız bebek kıyafeti baktım sonra Dr erkek diyince fos diye indim garip oldum sonra toparlandım şok geçirdim herhalde o anKızlar şu Instagramdaki teorilere göre cinsiyet söyleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz ?denk geldiniz mi hiç
Cinsiyet tahminci abla mı öyle bir sayfa vardı da ona da bizim arkadaş atmış oda kız demiş 15 gün sonra erkek olduğunu öğrendi ama genelde başka arkadaşları bildi diyor dedim senin oğlan demek kendini bildirmek istememişAdım adım annelik emel e yorum yaptırdım usg yi bana kız dedi o hafta doktora gittik erkek dediben tabi o kadar güveniyordum ki emele bir kaç gün öyle gezdim hatta kız bebek kıyafeti baktım sonra Dr erkek diyince fos diye indim garip oldum sonra toparlandım şok geçirdim herhalde o an
Emel e güveniyordum aslında ama beni şok ettiCinsiyet tahminci abla mı öyle bir sayfa vardı da ona da bizim arkadaş atmış oda kız demiş 15 gün sonra erkek olduğunu öğrendi ama genelde başka arkadaşları bildi diyor dedim senin oğlan demek kendini bildirmek istememiş
Ya çevremde çok kişiyle aynı doktora gidiyoruz onlara seninki gibi yapmış ama benim önceden kayıplarım vardı heralde beni ondan sık çağırdıAA benim ki kalp atımını duydu bundan sonra 4 haftada bir dedi ama hiç 4 hafta beklemedim ben de 2 haftada bir gittim
1 kız 1 erkek ikizlerim var , birde bir oğlum daha. Şimdi eşitlendi. 2 kız 2 erkekMaşallah diğerlerinin cinsiyeti nedir ?
Kesin erkek anasıyım yani lskdkdlföfkflfföfmYok dna da kesin diye biliyorum canım ben
devamlı karşıma çıkıyor.Merak etmeye de başlamıştım haniAdım adım annelik emel e yorum yaptırdım usg yi bana kız dedi o hafta doktora gittik erkek dediben tabi o kadar güveniyordum ki emele bir kaç gün öyle gezdim hatta kız bebek kıyafeti baktım sonra Dr erkek diyince fos diye indim garip oldum sonra toparlandım şok geçirdim herhalde o an
Ayy çok güzel sağlıklı ömürleri olsun1 kız 1 erkek ikizlerim var , birde bir oğlum daha. Şimdi eşitlendi. 2 kız 2 erkek
Benimki 15 günde çıktı canım.Bu arada bu 2’li tarama kaç günde çıkıyor kızlar bugün erkenden uyandım sürekli rüyalar görüyorum inşallah kötü bir şey çıkmaz
Sabahı akşamı yok her yemekten sonra bile ağzımda o tat gitmiyorKızlar sabah uyanınca ağzınızda metal bir tat oluyor mu, o tatta midemi bulandırıyor öğürtüyor beni