Güzel haberlerle umarımAy benimde yarın ilk randevum var nasipse kese göreceğiz
Aramıza sende hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. 5+4 gunluk hamileyim bnde. Pazartesi günü beta 3663 cikti
Bende de sebepsiz inferilite vardı canmÇok teşekkür ederim canım. Allah'ın mucizesi oldu. Pko hastasıyım ben
Kafamda kırk tilki hep dönüyorNe şanslısın unut zaten. Kafanda kırk tilki dönüp durmasın stres olmazsın hem .
Hadii inşalah canmAy benimde yarın ilk randevum var nasipse kese göreceğiz
Maşallah. Bnm bı oğlum var 7 yaşında aşılama ile hamile kalmıştım.sonra olmadı geçen sene tekrar bı tedavi daha gördüm aşılama oldum ama olmadı .bu ay olmaz dediğim aydı.ramazan sonu tedaviye basliycaktim tekrar Rabbim nasip etti. Çok şükür. Hala inanamıyorum şoktayımBende de sebepsiz inferilite vardı canm
Kaç kez tedavi oldum aşılama fln
Hep hüsran..
Snra mucizem geldi Allah'ın izniyle
Bende daha tam inanamıyorum
Hsonu doktor randevum nasipse
İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin
Hoşbulduk canım.Aramıza sende hoşgeldin
Bizimde erkek etmenliydi aşılama ile kaldım aşılamaya bile tüp bebek raporu çıksın diye başlamıştık o kadar prosedürdü ki benim için ihtimal dahilinde bile değildi gebelik çok şükür ilk denemede olduBende de sebepsiz inferilite vardı canm
Kaç kez tedavi oldum aşılama fln
Hep hüsran..
Snra mucizem geldi Allah'ın izniyle
Bende daha tam inanamıyorum
Hsonu doktor randevum nasipse
İnşallah hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin
BirçoğımuZ kullanıyor iğneleri zaten bende öğrenir öğrenmez başlattı doktor aspirin ve iğneye amin kızım sağlıkla doğsunlarBenimde iki tane kaybım var kürtaj olmak zorunda kaldım ama bu kez hiç düşünmeme kararı aldım . Allahım ol derse olur ona bıraktım sağlıkla büyüsün nasip olursa yarında doktora gidince herşey yolundaysa kan sulandırıcı iğneye başlayacağım . O yüzden herkesin süreç farklı önemli olan zor yada kolay sağlıkla doğsun bebişlerimiz
En korktuğum mide bulantısıydı umarım hiç olmaz sivilceye ve ağrıya tamamım benOy oy hoşgeldin sağlıkla doğsun minik mucizen. Regl ağrısı yaşaman normal çoğumuzda var o sivilce olan birkaç arkadaşımız daha vardı ne yazıkki bende aşırı sivilcelendim
bende biraz korkuyorum açıkçası. Siz zorlandınız mı iğnede . Gerçi insana güç gelir diye düşünüyorum amaBirçoğımuZ kullanıyor iğneleri zaten bende öğrenir öğrenmez başlattı doktor aspirin ve iğneye amin kızım sağlıkla doğsunlar
Ay inşalalh kimisi hiç belirti olmadan hamileliği bitiyor doğuruyor inşallah onlardan oluruz bizdeEn korktuğum mide bulantısıydı umarım hiç olmaz sivilceye ve ağrıya tamamım ben
Allah bağışlasn evladını canım maşallahMaşallah. Bnm bı oğlum var 7 yaşında aşılama ile hamile kalmıştım.sonra olmadı geçen sene tekrar bı tedavi daha gördüm aşılama oldum ama olmadı .bu ay olmaz dediğim aydı.ramazan sonu tedaviye basliycaktim tekrar Rabbim nasip etti. Çok şükür. Hala inanamıyorum şoktayım
Bizimde erkek etmenliydi aşılama ile kaldım aşılamaya bile tüp bebek raporu çıksın diye başlamıştık o kadar prosedürdü ki benim için ihtimal dahilinde bile değildi gebelik çok şükür ilk denemede oldu
Ahh irmağm Rabbim ne mutlu ki yine nasip etmiş sana mucizeni göndermilBenimde iki tane kaybım var kürtaj olmak zorunda kaldım ama bu kez hiç düşünmeme kararı aldım . Allahım ol derse olur ona bıraktım sağlıkla büyüsün nasip olursa yarında doktora gidince herşey yolundaysa kan sulandırıcı iğneye başlayacağım . O yüzden herkesin süreç farklı önemli olan zor yada kolay sağlıkla doğsun bebişlerimiz
Canm kaybın için cok üzüldümmerhaba ben ocak ortasında zorunlu kürtaj olmuştum kalbi durduğu için.12 şubatta regl oldum tekrar.
normalde pazartesi regl olmam gerekiyordu aksamında çok az pembe akıntı oldu, iki gün de hafif kahve damlalar geldi.
ancak bugün o da durdu. gerçi uygulama 2 gün gecikme olabilir diyordu ama dünden beridir başlamadı reglim.
evde çubuk test yaptım hafif silik çizgi gördüm. ancak önceki gebelikten kalma değerlerden olabilir mi bu?
önceki gebelikteki gibi göğüs ağrısı vs. de yok. kimyasal gebelik geçiriyor olabilir miyim?
kimyasal gebelik geçiren var mı daha önce?
Internette baktığımda bir haftaya kadar gecikmeler olabileceği yazıyor. yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Sen direk kan testi yaptır canım kafanda soru işareti kalmasın. Aklına kötüyü getirme . Her gebelikte aynı değildir bir önceki kaybınla kıyaslama sakın onda olan belirtiler bunda olmayabilir güzelimmerhaba ben ocak ortasında zorunlu kürtaj olmuştum kalbi durduğu için.12 şubatta regl oldum tekrar.
normalde pazartesi regl olmam gerekiyordu aksamında çok az pembe akıntı oldu, iki gün de hafif kahve damlalar geldi.
ancak bugün o da durdu. gerçi uygulama 2 gün gecikme olabilir diyordu ama dünden beridir başlamadı reglim.
evde çubuk test yaptım hafif silik çizgi gördüm. ancak önceki gebelikten kalma değerlerden olabilir mi bu?
önceki gebelikteki gibi göğüs ağrısı vs. de yok. kimyasal gebelik geçiriyor olabilir miyim?
kimyasal gebelik geçiren var mı daha önce?
Internette baktığımda bir haftaya kadar gecikmeler olabileceği yazıyor. yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
İnşallah nasipse yarın ben cumartesi sen güzel haberler alacağızAllah bağışlasn evladını canım maşallah
Ah ah Rabbim ol desin yeter ki mucizesini gönderirşükür bu günümüze canm
Bende hala şoktayım vlla
Ahh nasıl sevindim canm anlatamam
Evet ya tüp bebek raporu cok zahmetli çıkartması
Bende uğrasamam diye para ile yaptıracaktk yazın ama işte Rabbim nasip etti mucizemizi gönderdi
Çokça şükür
Ahh irmağm Rabbim ne mutlu ki yine nasip etmiş sana mucizeni göndermil
Evet onları hiç düşünme
Bak ne mutlu güzel geciyor hamileliğin
İnşallah doktordan da güzel haberler alacaksn
Aynen güzelimm, çokça aminnnnnnİnşallah nasipse yarın ben cumartesi sen güzel haberler alacağız
Benim 2. Çocuk olacak Allah nasip ederse ilkinde son güne kadar kullandım ama çok zor şartlarda olmuştu çocuğum çok zor geçmişti hamileliğim o yüzden iğnelerin zor gelmiyordu dilim varmıyorsunbile zor demeye çoğu şeyi hatırlamıyorum şimdi biraz acıtıyor ama yine de zor değilbende biraz korkuyorum açıkçası. Siz zorlandınız mı iğnede . Gerçi insana güç gelir diye düşünüyorum ama