2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Gerinirken yapmaya başladı onda da yapamıyor çığlık kıyamet sakinleştirmeye çalışıyorum
Ben ütüyle havluyu ısıtıyorum karnına koyuyorum sırtına koyuyorum ısıtıp ısıtıp. Özellikle geceleri birde bazen ayaklarına koyuyırum çok işe yaradı belki sende de yarar canım

Canım bana sütün yeterli ama sağ memede sıkıntı yaşadım ben tam emmezse eğer 30 cc mama ver dedi hipp markası keçi sütlü olanı veriyorum ama üç gündür kusuyor artık çok mu geliyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum ama iki üç gündür sağ memeyi baya emiyor
Benim henüz yeterli değil doymuyor belli . Ya bu bebeler bir memeyi daha çok seviyor galiba benğm oğlanda öyle birini emiyor birini emmiyor

Evet canım atak haftaları var 5. Hfta 8. Hafta diye 🥺 bende yıkılmadım ama ayaktada değilim modundayım 😅
Her gece kriz geçiriyorum ciddi ciddi. Sonra sabah oluyor öyle mışıl mışıl sanki gece beni çileden çıkarmamış gibi uyuyor ya Allahım diyorum ne yaşıyorum ben 😃😃 şimdi bu atak haftalarına duydum ya ay 4. Haftadayım ben az kalmış atağa 🤣🤣

Sezeryan olan arkadaşlar sizinde kanamanız iki üç gün kesilip sonra bir gün gelmeye devam ediyor mu

Onu temizlerken mi pamukla süreyim canın
Bak bunu bende yaptım zeytinyağını yaktık soğuttuk. Altını değiştirirken poposuna o deliğe yakın yere elimle sürüyorum . Hatta karnına falan da sürüp masaj yapıyorum. Ama direk zeytinyağı olmuyormuş galiba illa ısıtıp yakıp soğutmak gerekiyormuş

Her gece kriz geçiriyorum ciddi ciddi. Sonra sabah oluyor öyle mışıl mışıl sanki gece beni çileden çıkarmamış gibi uyuyor ya Allahım diyorum ne yaşıyorum ben 😃😃 şimdi bu atak haftalarına duydum ya ay 4. Haftadayım ben az kalmış atağa 🤣🤣
Bizde öyleydik hatta sabah baygın düşüyor kafasını kaldıramıyordu atakla beraber hem gece hem gündüzümüz gitti iki gündür 😅 hatta bunun için özel kitaplar var harika haftalar, bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye tek tek anlatıyor ama bir türlü alamadım 🥴

Kızlar da anneleri suluyor desene 😅😅 erkek anneleri olarak günde 2 defa sulanıyorumdur kesin 🤣🤣
Aynen yolunun buluyorlar siyah bi pijama giymiştim. İçinde bi yerde beyaz bi yıldız vardı öyle bi yapmış ki o yıldızın içine. O kadar siyah yer dururken gitti beyaz yeri buldu 😅

Bana doktor önerdi canım. Her bebek farklı. Emzirme sonrası 4 kere 60 ver dedi. Ama sütüm arttığı için bne 3 kere veriyorum. Zamanla mamayı bırakırız inşallah. Sana doktorun önermedi mi? Kendin mi başladın?
Yok bizede her emzirmeden sonra dedi ana kilo alımı şu an normal gidince ben sayıyı düşürdüm emsin daha çok diye

Kızlar hangi mamayı ne sıklıkla kaç cc kullanıyorsunuz? Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum . Sütüm çok değil farkındayım . Ama az mı çok mu veriyorum bilemedim . Bana doktor 2 memeyi de emzir ardından 30 cc mama ver dedi . Günlük 7/8 defa 60 cc mama yeterli emzirme de yap dedi bilemedim şimdi
Kaç günlük canım benim 28 , golden goat kullanıyorum 1 kere veriyorum bazen 2. Oda 30 cc bende emin olamadım şimdi

Kafayı yemek üzereyim, bebeğim sabah uyandığından beri ağlıyor. Altı temiz, gaz masajı yapıyorum, hep memede çekince nefesi kesilene kadar ağlıyor, gaz sancısı basıyor asla susmuyor. Sussun diye memede tutuyorum emdikçe yine gazlanıyor. Oturup ağlıyorum onunla bugün sinirlerim yıprandı

Bak bunu bende yaptım zeytinyağını yaktık soğuttuk. Altını değiştirirken poposuna o deliğe yakın yere elimle sürüyorum . Hatta karnına falan da sürüp masaj yapıyorum. Ama direk zeytinyağı olmuyormuş galiba illa ısıtıp yakıp soğutmak gerekiyormuş
Ay cok sağolun kizlar deniycemm🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar hangi mamayı ne sıklıkla kaç cc kullanıyorsunuz? Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum . Sütüm çok değil farkındayım . Ama az mı çok mu veriyorum bilemedim . Bana doktor 2 memeyi de emzir ardından 30 cc mama ver dedi . Günlük 7/8 defa 60 cc mama yeterli emzirme de yap dedi bilemedim şimdi
Aptamil kullanıyorum hem emziriyorum hem de 3 kere 60 cc veriyorum. Doktor 4 demişti ama o zaman çok sütüm yoktu. Sütümün arttığının farkındayım o yüzünden 3 e düşürdüm. 15 gün sonra Kontolümüz var inşallah daha da azaltırız

Kafayı yemek üzereyim, bebeğim sabah uyandığından beri ağlıyor. Altı temiz, gaz masajı yapıyorum, hep memede çekince nefesi kesilene kadar ağlıyor, gaz sancısı basıyor asla susmuyor. Sussun diye memede tutuyorum emdikçe yine gazlanıyor. Oturup ağlıyorum onunla bugün sinirlerim yıprandı
Hepimizin öyle ay nasıl ne zaman düzelcekler bilmiyorum bıgün duş aldirdim miz miz ağla ağla baktim ağzina köpükcükler mini mini kayınvalide kari yıkarken ağzina mi kaçirdi napti ondan sanirim huzursuz

X