2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
beni de ekler misin 13 şubat :)

Herkese günaydın

2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz
Bu süreçte sık sık doktor kontrollerim oldu aralık ayında klomen kullandım (yumurta tembelliği var demişti doktorum) klomenden sonuç almadık, bir ay ara verelim çatlatma iğnesi yaparız demişti doktorum ama o ara verdiğimiz ay verimli geçmiş
Geçtiğimiz hafta erken testte çift çizgiyi gördüm perşembe günü doktora gittim kan istedi beta 1000 çıktı
1 hafta sonra kontrole gel dedi şimdi gidicem çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz olucak inşallah
Sat 22.01 ama yumurtalama geç gerçekleştiği için hafta olarak sanırım geriden geliyorum inşallah bugün keseyi görürüm
Tek belirtim sürekli regl ağrısı yaşıyorum ve sivilcelenme oldu son 2 3 gündür

Selaammm hanımlaarrr, 7 yıl sonra yine buraya geldim :)
Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu birazcık şok oldu.
Sizlere birşey sormak istiyorum benim beta değerim biraz yüksek sanırım 5+1 de 28.240 çıktı bu normal mi sizce? Doktora gittim tek kese var ama kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gideceğiz. Anormal bi durum olasılığı olsa hemen de söylemezdi herhalde doktor değil mi?

Kızlar peki çay kahve nescafe içiyormusunuz acaba
Şöyle ki üst sınır 200mg kafein 1fincan Türk kahvesinde yaklaşık 60mg,espressoda 100, filtre kahvede ortalama 150mg var çayda ise 20mg civari hazır kahvelerde 65mg diyebiliyorum. O yüzden ben günde bir fincan tüketiyorum zaten kafeinde asıl sıkıntı demir emilimini azaltması ilerleyen zamanlarda da düşük bebek kilosu vs gibi durumlara yol açıyor sınırlandırmakta fayda var

Kızlar peki çay kahve nescafe içiyormusunuz acaba
Canım ben kahve bağımlısıyım. Her gün 2 kupa filtre bir fincan Türk kahvesi 4-5 bardak çay içerdim. Gebeliğin ilk zamanları çok zorlanıyorum sigara de yok kahve de yok çıldırıyorum resmen gebeler 1 fincan Türk kahvesi ve 2 açık çay içebilir günlük

Al benden de o kadar vücudun alıştığı normal kafein ve nikotin miktarı azalınca kabızlıkla uğraşıyorum bir de 35 yıldır ilk defa başıma geldi

Al benden de o kadar vücudun alıştığı normal kafein ve nikotin miktarı azalınca kabızlıkla uğraşıyorum bir de 35 yıldır ilk defa başıma geldi
Neyseki birkaç hafta sonra alışacağız

Evet yüksek çıkmış Beta HCG değeriniz. Belki ikizdirmve genelde ikinci kese ileri haftalarda görünür

Gözünüz aydn canm hayırlı haberler al inşallah

Merhabaaa canm tebrikler ikiz olabilir

Yaaa deme canmm
Ben günde bir nescafe bir Türk kahvesi ve 3,4 cay içiyorum açık
Demek fazla
Daha Doktor'a gidemedim diye sormamştm
İyiki size sordum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…