2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
7 haftalık ama Daha sesini dinleyemeyince biraz içim burkuldu açıkcası. eşim de hemen umutlanmayalım üzülmeni istemiyorum cumartesi gidelim bi duyalım falan diyince birden sormak istedim gariplik mi var acaba diye
Benim de eşim tam tersi acayip pozitif.. Doğumda yanıma fln girecekmiş onları söylüyor
Bende dedim dur daha keseyi görelim:) ben ona göre daha tedirginim
Ama sana tavsiyem bu kadr ince düşünme kuzum

haklısınız belki de :)
bazen kendimi acayip frenliyorum bazen de tedirgin oluyorum ay bilemedim. inşallah güzel geçer bu süreç hepimiz için
Benim de eşim tam tersi acayip pozitif.. Doğumda yanıma fln girecekmiş onları söylüyor
Bende dedim dur daha keseyi görelim:) ben ona göre daha tedirginim
Ama sana tavsiyem bu kadr ince düşünme kuzum

7 haftalık ama Daha sesini dinleyemeyince biraz içim burkuldu açıkcası. eşim de hemen umutlanmayalım üzülmeni istemiyorum cumartesi gidelim bi duyalım falan diyince birden sormak istedim gariplik mi var acaba diye
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama karamsar olma bu arada sanki gittiğin doktorun cihazı biraz eski anladığım kadarıyla vajinal de bakılmamış. Çünkü attığın ultrason resmi belli bile değil. Belki göbek bölgen az kilolu da olabilir Buda etken çünkü . Ee cihaz da eski gibi. Ondan duyulmamış olabilir kalp sesi. Son sistem cihazlarda bile bazen 8 . Haftada duyuluyor . Pozitif düşünüyoruz taze anne adayı

Hanımlar bir şey dikkatimi çekti ben 2015 te hamileydim 7. haftada kalp atımı duyduk zaten ilk muayenemdi öncesinde doktora gitmemiştim 8 sene geçti şimdi bakıyorum teknoloji ilerleyeceği yerde geriliyor herhalde alttan muayene falan diyorsunuz cumartesi ilk kontrole gidicem 7+2 olucam o gün ve kalp atımı duyarım diye gidiyorum açıkçası sizlerin deneyimlerine bakılırsa duyamıcam herhalde acaba gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem bilemedim

merhaba, beni de ekleyebilir misiniz rica etsem? son regl tarihim 7 şubat. tüp bebek ikiz Allahın izniyle

ben bugün 5+4 tüm gittim ve alttan muayene yaptı doktor. keseleri gördük çok şükür ama kalp atışı için erken dedi. tüp bebek olunca tüp bebek merkezine gittik. ama sonraki muayenem seçtiğim kadın doğum doktorunda olacak. Almanyadayım ve burada süreçler biraz farklı işliyor sanırım ..

Devlet hastahanelerinde ne yazıkki cihazlar hala aynı ondan 2015 de neyse şimdi o canım. Genelde 6/7 haftada kalp atışı duyuluyor bazı istisna durumlarda geç döllenmede falan 8. Haftaya kalıyor sen git bebişini gör sağlıkla doğsun

Vlla bende ilk olarak 6.haftada gideceğim yani cumartesi canm ama ne görüp ne duyacağım bilmiyorum. Bence sen yine de cumartesi git doktora kuzum

Aaa keseler derken ikimiz mi,
Sağlıkla kucağına al inşallah canm

Vlla bende ilk olarak 6.haftada gideceğim yani cumartesi canm ama ne görüp ne duyacağım bilmiyorum. Bence sen yine de cumartesi git doktora kuzum
Sen çok güzel şeyler göreceksin çok pozitif enerji verdin bana niyeyse çok iyi şeyler hissediyorum senle ilgili

Ya bir de iyi bir özel hastaneye gidiyorum devlete gitsem ne olur acaba? Cihaz eski vs diyen biri olmuştu yukarıda etiketleyemedim bilemedim şimdi o da kafama takıldı. Doktora sorsam mı acaba ?bu arada doktor alttan bakarsak duyarız vs dedi ama ben alttan muayeneden çekindim bazı kadınlarda kanama yaptığı vs okumuştum. O yüzden baktırmak istemedim. Belki de tamamen benim kuruntum bilemiyorum . Beklerim dedim cumartesine kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…