Benim de eşim tam tersi acayip pozitif.. Doğumda yanıma fln girecekmiş onları söylüyor7 haftalık ama Daha sesini dinleyemeyince biraz içim burkuldu açıkcası. eşim de hemen umutlanmayalım üzülmeni istemiyorum cumartesi gidelim bi duyalım falan diyince birden sormak istedim gariplik mi var acaba diye
Benim de eşim tam tersi acayip pozitif.. Doğumda yanıma fln girecekmiş onları söylüyor
Bende dedim dur daha keseyi görelim:) ben ona göre daha tedirginim
Ama sana tavsiyem bu kadr ince düşünme kuzum
Ahh cokca amin bebeimhaklısınız belki de :)
bazen kendimi acayip frenliyorum bazen de tedirgin oluyorum ay bilemedim. inşallah güzel geçer bu süreç hepimiz için
Canım yolk saç önemli bazen bilmemek daha güzel gerçektenBen hiç anlamıyorum bu terimleri he:)
Canım benim seni çok iyi anlıyorum ama karamsar olma7 haftalık ama Daha sesini dinleyemeyince biraz içim burkuldu açıkcası. eşim de hemen umutlanmayalım üzülmeni istemiyorum cumartesi gidelim bi duyalım falan diyince birden sormak istedim gariplik mi var acaba diye
Öyle tabii sende haklsn canmCanım yolk saç önemli bazen bilmemek daha güzel gerçekten
merhaba, beni de ekleyebilir misiniz rica etsem? son regl tarihim 7 şubat. tüp bebek ikiz Allahın izniyle
Anne Adayı Sat Cinsiyet Tahmini Doğum Tarihi Gerçekleşen Doğum Tarihi kelebek 09 25.01.2024 pikachupika 26.01.2024 01.11.2024 ysayy1 26.01.2024 01.11.2024 enugurlu 26.01.2024 01.11.2024 yenianne30 27.01.2024 02.11.2024 Etaa 30.01.2024 Eslem Hüma 31.01.2024 06.11.2024 blue8816 02.02.2024 08.11.2024 bbggmm 03.02.2024 Mephilim 03.02.2024 kucukay172 05.02.2024 12.11.2024 bsnrkmr 05.02.2024 12.11.2024 bal_oglanin_annesi 06.02.2024 sed2 08.02.2024 Final1234 09.02.2024 plankolikanne 10.02.2024 16.11.2024 irmakyyy 14.02.2024 22.11.2024 Happen94 17.02.2024
ben bugün 5+4 tüm gittim ve alttan muayene yaptı doktor. keseleri gördük çok şükür ama kalp atışı için erken dedi. tüp bebek olunca tüp bebek merkezine gittik. ama sonraki muayenem seçtiğim kadın doğum doktorunda olacak. Almanyadayım ve burada süreçler biraz farklı işliyor sanırım ..Hanımlar bir şey dikkatimi çekti ben 2015 te hamileydim 7. haftada kalp atımı duyduk zaten ilk muayenemdi öncesinde doktora gitmemiştim 8 sene geçti şimdi bakıyorum teknoloji ilerleyeceği yerde geriliyor herhalde alttan muayene falan diyorsunuz cumartesi ilk kontrole gidicem 7+2 olucam o gün ve kalp atımı duyarım diye gidiyorum açıkçası sizlerin deneyimlerine bakılırsa duyamıcam herhalde acaba gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem bilemedim
ekmeği kesip tuzu çok azaltmak lazım. yoksa aşırı şişkinlik yapabiliyor bu süreçYa bir de benim karnım çok şiş
3 aylık gibiyim
Ellerim ayaklarım da şiş
yolk saç ne demek?Sağlıkla doğsun miniğin yolk sac oluşmuş galiba hayırlısı olsun
Devlet hastahanelerinde ne yazıkki cihazlar hala aynı ondan 2015 de neyse şimdi o canım. Genelde 6/7 haftada kalp atışı duyuluyor bazı istisna durumlarda geç döllenmede falan 8. Haftaya kalıyor sen git bebişini gör sağlıkla doğsunHanımlar bir şey dikkatimi çekti ben 2015 te hamileydim 7. haftada kalp atımı duyduk zaten ilk muayenemdi öncesinde doktora gitmemiştim 8 sene geçti şimdi bakıyorum teknoloji ilerleyeceği yerde geriliyor herhalde alttan muayene falan diyorsunuz cumartesi ilk kontrole gidicem 7+2 olucam o gün ve kalp atımı duyarım diye gidiyorum açıkçası sizlerin deneyimlerine bakılırsa duyamıcam herhalde acaba gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem bilemedim
Vlla bende ilk olarak 6.haftada gideceğim yani cumartesi canm ama ne görüp ne duyacağım bilmiyorum. Bence sen yine de cumartesi git doktora kuzumHanımlar bir şey dikkatimi çekti ben 2015 te hamileydim 7. haftada kalp atımı duyduk zaten ilk muayenemdi öncesinde doktora gitmemiştim 8 sene geçti şimdi bakıyorum teknoloji ilerleyeceği yerde geriliyor herhalde alttan muayene falan diyorsunuz cumartesi ilk kontrole gidicem 7+2 olucam o gün ve kalp atımı duyarım diye gidiyorum açıkçası sizlerin deneyimlerine bakılırsa duyamıcam herhalde acaba gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem bilemedim
Kuzum bebişlerimizin kesesini görüyoruz ya o kese ile yolk sac ta görülmesi lazım . Bebek kordon oluşana kadar ondan besleniyor. Bir nevi yolk sac varsa bebekte var demek boş gebelik yok demek gibi birşeyyolk saç ne demek?
Aaa keseler derken ikimiz mi,ben bugün 5+4 tüm gittim ve alttan muayene yaptı doktor. keseleri gördük çok şükür ama kalp atışı için erken dedi. tüp bebek olunca tüp bebek merkezine gittik. ama sonraki muayenem seçtiğim kadın doğum doktorunda olacak. Almanyadayım ve burada süreçler biraz farklı işliyor sanırım ..
Hmmm tamam canmekmeği kesip tuzu çok azaltmak lazım. yoksa aşırı şişkinlik yapabiliyor bu süreç
Sen çok güzel şeyler göreceksin çok pozitif enerji verdin bana niyeyse çok iyi şeyler hissediyorum senle ilgiliVlla bende ilk olarak 6.haftada gideceğim yani cumartesi canm ama ne görüp ne duyacağım bilmiyorum. Bence sen yine de cumartesi git doktora kuzum
Ya bir de iyi bir özel hastaneye gidiyorum devlete gitsem ne olur acaba? Cihaz eski vs diyen biri olmuştu yukarıda etiketleyemedim bilemedim şimdi o da kafama takıldı. Doktora sorsam mı acaba ?bu arada doktor alttan bakarsak duyarız vs dedi ama ben alttan muayeneden çekindim bazı kadınlarda kanama yaptığı vs okumuştum. O yüzden baktırmak istemedim. Belki de tamamen benim kuruntum bilemiyorum . Beklerim dedim cumartesine kadarHanımlar bir şey dikkatimi çekti ben 2015 te hamileydim 7. haftada kalp atımı duyduk zaten ilk muayenemdi öncesinde doktora gitmemiştim 8 sene geçti şimdi bakıyorum teknoloji ilerleyeceği yerde geriliyor herhalde alttan muayene falan diyorsunuz cumartesi ilk kontrole gidicem 7+2 olucam o gün ve kalp atımı duyarım diye gidiyorum açıkçası sizlerin deneyimlerine bakılırsa duyamıcam herhalde acaba gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem bilemedim
Ben kahve iciyorum 2 bardak türk kahvesi 1 fincan filtre kahveKızlar peki çay kahve nescafe içiyormusunuz acaba
ahh şimdi anladım tamadır :)Kuzum bebişlerimizin kesesini görüyoruz ya o kese ile yolk sac ta görülmesi lazım . Bebek kordon oluşana kadar ondan besleniyor. Bir nevi yolk sac varsa bebekte var demek boş gebelik yok demek gibi birşey