Ben ütüyle havluyu ısıtıyorum karnına koyuyorum sırtına koyuyorum ısıtıp ısıtıp. Özellikle geceleri birde bazen ayaklarına koyuyırum çok işe yaradı belki sende de yarar canımGerinirken yapmaya başladı onda da yapamıyor çığlık kıyamet sakinleştirmeye çalışıyorum
Benim henüz yeterli değil doymuyor belli . Ya bu bebeler bir memeyi daha çok seviyor galiba benğm oğlanda öyle birini emiyor birini emmiyorCanım bana sütün yeterli ama sağ memede sıkıntı yaşadım ben tam emmezse eğer 30 cc mama ver dedi hipp markası keçi sütlü olanı veriyorum ama üç gündür kusuyor artık çok mu geliyor sütüm yetiyor mu bilmiyorum ama iki üç gündür sağ memeyi baya emiyor
Beni çişiyle sulayamayan kızımda kakasıyla suladı.ikinci postayı yapmak için muhakkak altını açmamı bekliyorHer bez açılımında oğlum beni suluyor
Her gece kriz geçiriyorum ciddi ciddi. Sonra sabah oluyor öyle mışıl mışıl sanki gece beni çileden çıkarmamış gibi uyuyor ya Allahım diyorum ne yaşıyorum benEvet canım atak haftaları var 5. Hfta 8. Hafta diyebende yıkılmadım ama ayaktada değilim modundayım
Bak bunu bende yaptım zeytinyağını yaktık soğuttuk. Altını değiştirirken poposuna o deliğe yakın yere elimle sürüyorum . Hatta karnına falan da sürüp masaj yapıyorum. Ama direk zeytinyağı olmuyormuş galiba illa ısıtıp yakıp soğutmak gerekiyormuşOnu temizlerken mi pamukla süreyim canın
Kızlar da anneleri suluyor deseneBeni çişiyle sulayamayan kızımda kakasıyla suladı.ikinci postayı yapmak için muhakkak altını açmamı bekliyor
Bizde öyleydik hatta sabah baygın düşüyor kafasını kaldıramıyordu atakla beraber hem gece hem gündüzümüz gitti iki gündürHer gece kriz geçiriyorum ciddi ciddi. Sonra sabah oluyor öyle mışıl mışıl sanki gece beni çileden çıkarmamış gibi uyuyor ya Allahım diyorum ne yaşıyorum benşimdi bu atak haftalarına duydum ya ay 4. Haftadayım ben az kalmış atağa
Pamukla süt canım güzelce havalandır ama gerçek zeytinyağı olsunOnu temizlerken mi pamukla süreyim canın
İyi ki şu alt açma örtüleri var valla yoksa evi çişe beleyeceğizAy yapsın da üzerime yapsın diyecek hale geldim hahahah
Aynen yolunun buluyorlar siyah bi pijama giymiştim. İçinde bi yerde beyaz bi yıldız vardı öyle bi yapmış ki o yıldızın içine. O kadar siyah yer dururken gitti beyaz yeri bulduKızlar da anneleri suluyor deseneerkek anneleri olarak günde 2 defa sulanıyorumdur kesin
Bilmiyorum sanki diğerinde bişey var bakıyor diliyle kontrol ediyor değişik yaniBenim henüz yeterli değil doymuyor belli . Ya bu bebeler bir memeyi daha çok seviyor galiba benğm oğlanda öyle birini emiyor birini emmiyor
Benim öyle canım 18 gün oldu bugün geliyor bigün yokSezeryan olan arkadaşlar sizinde kanamanız iki üç gün kesilip sonra bir gün gelmeye devam ediyor mu
Yok bizede her emzirmeden sonra dedi ana kilo alımı şu an normal gidince ben sayıyı düşürdüm emsin daha çok diyeBana doktor önerdi canım. Her bebek farklı. Emzirme sonrası 4 kere 60 ver dedi. Ama sütüm arttığı için bne 3 kere veriyorum. Zamanla mamayı bırakırız inşallah. Sana doktorun önermedi mi? Kendin mi başladın?
Kaç günlük canım benim 28 , golden goat kullanıyorum 1 kere veriyorum bazen 2. Oda 30 cc bende emin olamadım şimdiKızlar hangi mamayı ne sıklıkla kaç cc kullanıyorsunuz? Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum . Sütüm çok değil farkındayım . Ama az mı çok mu veriyorum bilemedim . Bana doktor 2 memeyi de emzir ardından 30 cc mama ver dedi . Günlük 7/8 defa 60 cc mama yeterli emzirme de yap dedi bilemedim şimdi
Bende korktum canım dikiş yerlerindenmi ki diyeBenim öyle canım 18 gün oldu bugün geliyor bigün yok
Ay cok sağolun kizlar deniycemmBak bunu bende yaptım zeytinyağını yaktık soğuttuk. Altını değiştirirken poposuna o deliğe yakın yere elimle sürüyorum . Hatta karnına falan da sürüp masaj yapıyorum. Ama direk zeytinyağı olmuyormuş galiba illa ısıtıp yakıp soğutmak gerekiyormuş
Aptamil kullanıyorum hem emziriyorum hem de 3 kere 60 cc veriyorum. Doktor 4 demişti ama o zaman çok sütüm yoktu. Sütümün arttığının farkındayım o yüzünden 3 e düşürdüm. 15 gün sonra Kontolümüz var inşallah daha da azaltırızKızlar hangi mamayı ne sıklıkla kaç cc kullanıyorsunuz? Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum . Sütüm çok değil farkındayım . Ama az mı çok mu veriyorum bilemedim . Bana doktor 2 memeyi de emzir ardından 30 cc mama ver dedi . Günlük 7/8 defa 60 cc mama yeterli emzirme de yap dedi bilemedim şimdi
Hepimizin öyle ay nasıl ne zaman düzelcekler bilmiyorum bıgün duş aldirdim miz miz ağla ağla baktim ağzina köpükcükler mini mini kayınvalide kari yıkarken ağzina mi kaçirdi napti ondan sanirim huzursuzKafayı yemek üzereyim, bebeğim sabah uyandığından beri ağlıyor. Altı temiz, gaz masajı yapıyorum, hep memede çekince nefesi kesilene kadar ağlıyor, gaz sancısı basıyor asla susmuyor. Sussun diye memede tutuyorum emdikçe yine gazlanıyor. Oturup ağlıyorum onunla bugün sinirlerim yıprandı