2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaaa tamam arkadaşm cok teşekkürler bilgilendirme için

Size bir şey soracağım hamile olduğumu öğrendiğimdeki o ilk heyecan gidince ki ben biraz erken öğrendim keseyi gördükten sonra ve doğal olarak o ilk heyecan gidince şuan ara ara hamile olduğumu bile unutuyorum sanki değilmişim gibi size de oldu mu böyle bişey?

Evet yüksek çıkmış Beta HCG değeriniz. Belki ikizdirmve genelde ikinci kese ileri haftalarda görünür

Merhabaaa canm tebrikler ikiz olabilir
Yooo yoooo yoooo ikize hiç hazır değilim zaten hiperaktif bir kızım var bide üstüne ikiz neyse Allah hayırlısını versin ama planda yoktu kaçak oldu. Ama beta yüksek olduğunda internette bi sürü farklı şeyler çıkıyor kafam allak bullak oldu

Bende çok erken öğrendim yavrum zamanla adapte olacağız inşallah . her geçen gün daha da alışıyorum <3

Bu süreçte çok fazla Google bilgisine takılmamamız lazım hem sana hem kendime söylüyorum bunu Dr kesesi gördüğü için dış gebelik riskini direkt elemiş gibi geldi bana en sağlıklı olan güven duyduğun dr ile ilerlemek hiç kafanı bulandırma

Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin güzelim
,
midem çok kötü ama onunda etkisi olabilir . ayran içiyorum sürekli
Oyyyy şifa olsun inşallah canm
Bulantılarn da çabucak geçsin gitsn

İnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalım ben o zaman iyice ikna olurum gibi
Ahhh bende öyle canm senin gibi düşünüyorum
Daha kese fln görmediğim için inanamıyorum hamiş olduğuma

Oy oy hoşgeldin sağlıkla doğsun minik mucizen. Regl ağrısı yaşaman normal çoğumuzda var o sivilce olan birkaç arkadaşımız daha vardı ne yazıkki bende aşırı sivilcelendim

Hoşgeldin hoşgeldin bence bir sıkıntı olsa doktor söylerdi kalp atışı bazen 8 haftada bile duyulmuyor hiç endişe etme

Ne şanslısın unut zaten. Kafanda kırk tilki dönüp durmasın stres olmazsın hem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…