- 14 Mart 2024
- 25
- 38
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm kaybın için cok üzüldüm
Dilerim suan herşey yolunda gider
En garanti kan vermen olur canm
Keske yarını beklemesen bgn versen
Ben 1 gün gecikme ile kan verdim 34 cıkmştı değerim
Sen direk kan testi yaptır canım kafanda soru işareti kalmasın. Aklına kötüyü getirme . Her gebelikte aynı değildir bir önceki kaybınla kıyaslama sakın onda olan belirtiler bunda olmayabilir güzelim
Allah yardımcımız olsun işte annelik bu galibaBenim 2. Çocuk olacak Allah nasip ederse ilkinde son güne kadar kullandım ama çok zor şartlarda olmuştu çocuğum çok zor geçmişti hamileliğim o yüzden iğnelerin zor gelmiyordu dilim varmıyorsunbile zor demeye çoğu şeyi hatırlamıyorum şimdi biraz acıtıyor ama yine de zor değil
Ahh kuzumm cok zordur eminimsağolun, 9+2 de kalbi durmuştu ve bir hafta öncesine kadar gayet sağlıklı atıyordu maalesef çok zor bir süreçti.
o yüzden şuan ihtimal veremiyorum, endişe ve korku hissediyor insan sadece.
yurtdışında yaşıyorum. özel hastane olmadığı için her istediğimde kan veremiyorum. kendi kadın doktorumda yapabilirim ancak. onun da sabahtan beri hat meşgul.
bir yandan da her an reglim başlayabilirmiş gibi hissediyorum. bakalım. ne kadar endişelensek de sonucu değiştiremiyoruz.
herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum
Oyy maşallah canmm sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 3400612
Merhaba kızlar 6 hafta 1 günlük bebeğimiz önümüzdeki hafta aç gel tahlil için kalp atışına bakalım dedi
Hastanede beklerken aşırı stres oluyorum sanki gerçek değilmiş gibi geliyo
Merhaba kan sulandırıcı iğneye neden gerek duyuluyor acaba? Meraktan soruyorum duymadım çünküBirçoğımuZ kullanıyor iğneleri zaten bende öğrenir öğrenmez başlattı doktor aspirin ve iğneye amin kızım sağlıkla doğsunlar
Kişiden kişiye değişiyor galiba. Benim iki kaybım oldu. Tahlil genetik test yapıldı sonuç pıhtı çıktı. Pıhtıdan kaynaklı iğne kullanman gerekiyor dedi doktor. Diğer anne adayları da aşağı yukarı kanda pıhtılaşma olduğu için kullanıyor tabi neden değişedebilirMerhaba kan sulandırıcı iğneye neden gerek duyuluyor acaba? Meraktan soruyorum duymadım çünkü
Teşekkür ederim canımKişiden kişiye değişiyor galiba. Benim iki kaybım oldu. Tahlil genetik test yapıldı sonuç pıhtı çıktı. Pıhtıdan kaynaklı iğne kullanman gerekiyor dedi doktor. Diğer anne adayları da aşağı yukarı kanda pıhtılaşma olduğu için kullanıyor tabi neden değişedebilir
Merhaba hayırlısı olsun canm inşallahMerhabalar hayırlısıyla kasımda bekliyoruz bebeğimizi 4 hafta 3 günlük gebeyim 3 hafta sonra da doktor randevusu almayı düşünüyorum istanbul avrupa yakasında özel doktor bileniniz paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler :)
kalp atışı duydunuz mu canım <3kızlar Benim ultrasona da bakabilir misiniz 7 haftalık
teşekkürler 8 hafta civarı duyuluyor garanti olsun git gel yapmayalım dedik :)Merhaba hayırlısı olsun canm inşallah
Yaaaaa 3 hafta cok değil mi
Ben kendim için hep geç kaldm derdim amaa)
Duyamadık henüz. çok küçük dedi doktor. yolk sac oluşmuş dedi onu gördü. boş gebelik olma ihtimali var mı dedim. yolk saç oluşmuş o ihtimal yok dedi. gayet iyi görünüyor dedi. vajinal ultrason istemediğim için cumartesi tekrar gidicem. ultrasonda falan bi gariplik var mı anlayan var mı merak ettimkalp atışı duydunuz mu canım <3
Yaaaaa tamam canmteşekkürler 8 hafta civarı duyuluyor garanti olsun git gel yapmayalım dedik :)
Maşallah maşallah canmmmkızlar Benim ultrasona da bakabilir misiniz 7 haftalık
oy maşallah <3Duyamadık henüz. çok küçük dedi doktor. yolk sac oluşmuş dedi onu gördü. boş gebelik olma ihtimali var mı dedim. yolk saç oluşmuş o ihtimal yok dedi. gayet iyi görünüyor dedi. vajinal ultrason istemediğim için cumartesi tekrar gidicem. ultrasonda falan bi gariplik var mı anlayan var mı merak ettim
Ben hiç anlamıyorum bu terimleri he:)Sağlıkla doğsun miniğin yolk sac oluşmuş galiba hayırlısı olsun