- 16 Temmuz 2014
- 1.002
- 1.119
ben türk kahvesi içiyorum sadece çayı çok sevmiyordum zaten azalttım hiç içmiyorum desem yeridirKızlar peki çay kahve nescafe içiyormusunuz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben türk kahvesi içiyorum sadece çayı çok sevmiyordum zaten azalttım hiç içmiyorum desem yeridirKızlar peki çay kahve nescafe içiyormusunuz acaba
Yaaa tamam arkadaşm cok teşekkürler bilgilendirme içinŞöyle ki üst sınır 200mg kafein 1fincan Türk kahvesinde yaklaşık 60mg,espressoda 100, filtre kahvede ortalama 150mg var çayda ise 20mg civari hazır kahvelerde 65mg diyebiliyorum. O yüzden ben günde bir fincan tüketiyorum zaten kafeinde asıl sıkıntı demir emilimini azaltması ilerleyen zamanlarda da düşük bebek kilosu vs gibi durumlara yol açıyor sınırlandırmakta fayda var
Afferin kıZ ne güzelben türk kahvesi içiyorum sadece çayı çok sevmiyordum zaten azalttım hiç içmiyorum desem yeridir
Evet yüksek çıkmış Beta HCG değeriniz. Belki ikizdirmve genelde ikinci kese ileri haftalarda görünür
Yooo yoooo yoooo ikize hiç hazır değilim zaten hiperaktif bir kızım var bide üstüne ikiz neyse Allah hayırlısını versin ama planda yoktu kaçak oldu. Ama beta yüksek olduğunda internette bi sürü farklı şeyler çıkıyor kafam allak bullak olduMerhabaaa canm tebrikler ikiz olabilir
midem çok kötü ama onunda etkisi olabilir . ayran içiyorum sürekliAfferin kıZ ne güzel
Ben çayı da kahveyi de cok severim
Bende çok erken öğrendim yavrum zamanla adapte olacağız inşallah . her geçen gün daha da alışıyorum <3Size bir şey soracağım hamile olduğumu öğrendiğimdeki o ilk heyecan gidince ki ben biraz erken öğrendim keseyi gördükten sonra ve doğal olarak o ilk heyecan gidince şuan ara ara hamile olduğumu bile unutuyorum sanki değilmişim gibi size de oldu mu böyle bişey?
Bu süreçte çok fazla Google bilgisine takılmamamız lazım hem sana hem kendime söylüyorum bunu Dr kesesi gördüğü için dış gebelik riskini direkt elemiş gibi geldi bana en sağlıklı olan güven duyduğun dr ile ilerlemek hiç kafanı bulandırmaYooo yoooo yoooo ikize hiç hazır değilim zaten hiperaktif bir kızım var bide üstüne ikiz neyse Allah hayırlısını versin ama planda yoktu kaçak oldu. Ama beta yüksek olduğunda internette bi sürü farklı şeyler çıkıyor kafam allak bullak oldu
İnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalım ben o zaman iyice ikna olurum gibiBende çok erken öğrendim yavrum zamanla adapte olacağız inşallah . her geçen gün daha da alışıyorum <3
Ay o çok başka bir duygu :) ne zamandı kontrolünİnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalım ben o zaman iyice ikna olurum gibi
Yarın endişeli ve heyecanlıyımAy o çok başka bir duygu :) ne zamandı kontrolün
Ay hadi güzel haberlerle gel :)Yarın endişeli ve heyecanlıyım
Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin güzelimYooo yoooo yoooo ikize hiç hazır değilim zaten hiperaktif bir kızım var bide üstüne ikiz neyse Allah hayırlısını versin ama planda yoktu kaçak oldu. Ama beta yüksek olduğunda internette bi sürü farklı şeyler çıkıyor kafam allak bullak oldu
Oyyyy şifa olsun inşallah canmmidem çok kötü ama onunda etkisi olabilir . ayran içiyorum sürekli
Ahhh bende öyle canm senin gibi düşünüyorumİnşallah sağ salim kalp atışlarını da duyalım ben o zaman iyice ikna olurum gibi
Merhaba canm maşallah kızzzMerhaba arkadaşlar. 5+4 gunluk hamileyim bnde. Pazartesi günü beta 3663 cikti
Oy oy hoşgeldin sağlıkla doğsun minik mucizen. Regl ağrısı yaşaman normal çoğumuzda var o sivilce olan birkaç arkadaşımız daha vardı ne yazıkki bende aşırı sivilcelendimHerkese günaydın
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz
Bu süreçte sık sık doktor kontrollerim oldu aralık ayında klomen kullandım (yumurta tembelliği var demişti doktorum) klomenden sonuç almadık, bir ay ara verelim çatlatma iğnesi yaparız demişti doktorum ama o ara verdiğimiz ay verimli geçmiş
Geçtiğimiz hafta erken testte çift çizgiyi gördüm perşembe günü doktora gittim kan istedi beta 1000 çıktı
1 hafta sonra kontrole gel dedi şimdi gidicem çok heyecanlıyım ilk bebeğimiz olucak inşallah
Sat 22.01 ama yumurtalama geç gerçekleştiği için hafta olarak sanırım geriden geliyorum inşallah bugün keseyi görürüm
Tek belirtim sürekli regl ağrısı yaşıyorum ve sivilcelenme oldu son 2 3 gündür
Hoşgeldin hoşgeldin bence bir sıkıntı olsa doktor söylerdi kalp atışı bazen 8 haftada bile duyulmuyor hiç endişe etmeSelaammm hanımlaarrr, 7 yıl sonra yine buraya geldim :)
Bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu birazcık şok oldu.
Sizlere birşey sormak istiyorum benim beta değerim biraz yüksek sanırım 5+1 de 28.240 çıktı bu normal mi sizce? Doktora gittim tek kese var ama kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gideceğiz. Anormal bi durum olasılığı olsa hemen de söylemezdi herhalde doktor değil mi?
Çok teşekkür ederim canım. Allah'ın mucizesi oldu. Pko hastasıyım benMerhaba canm maşallah kızzz
GöZünüz aydn
Size bir şey soracağım hamile olduğumu öğrendiğimdeki o ilk heyecan gidince ki ben biraz erken öğrendim keseyi gördükten sonra ve doğal olarak o ilk heyecan gidince şuan ara ara hamile olduğumu bile unutuyorum sanki değilmişim gibi size de oldu mu böyle bişey?şanslısın unut zaten. Kafanda tilki dönüp durmasın .
Ne şanslısın unut zaten. Kafanda kırk tilki dönüp durmasın stres olmazsın hem .Size bir şey soracağım hamile olduğumu öğrendiğimdeki o ilk heyecan gidince ki ben biraz erken öğrendim keseyi gördükten sonra ve doğal olarak o ilk heyecan gidince şuan ara ara hamile olduğumu bile unutuyorum sanki değilmişim gibi size de oldu mu böyle bişey?
Ay benimde yarın ilk randevum var nasipse kese göreceğizYarın endişeli ve heyecanlıyım