2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ya benim arkadaşlarım doktora tembihlemişler sakın söyleme cinsiyet partisi yapacağız diye hiç benlik değil büyük bir şey olacağını sanmıyorum ama bakalım bu ctesiye planladık gibi ne yaparlar bilmiyorum umarım sadece pasta kesip öğreniriz
Benim yaşım 32 fetal dnayı verdim geçen perşembe 10 güne çıkacak. İmkan varsa yaptırılmalı diye düşünüyorum.doktorun 12. Hafta itibari ile önermişti o yüzden 12. Haftayı bekledim
Ben yaptırdım medipolde natera firması ile anlaşmalı sanırım imzaladığım formda panoroma falan yazıyordu bakalım nasıl olacak sonuç inşallah her şey yolundadır güzel sonuçlar alırız

Ultrason ölüçümlerine baktır ikili test yaptır risk oranına göre nipyt yapabilirsinz benim 2li test yapasım bile yok ilk gebeliğimde her yaptırdığım teste problem çıktı çok şükür kızim sağlıklı doğdu

Çok farklı değil o 2 lise olasılık ya yüzde 80 gibi bir sonuç net değil. Bu teste yüzde 99 kesimlik oranı var. Tek fark bu aslında
Biz hastane paketi almıştık cnm ondan baktım bu 2 li ve 3 lü taramalar var paket içinde zaten otomatik yapılacak.ve zaten herkes yaptırıyor onları sanırım, ama diyelim bozukluk olasılığı fazla olsa ikilide çoktan belli olmaz mi peki ? Bunun akabinde bu diğerini yapmak mı mantıklı ki ? Sizin ikili yapıldı mı ? 10-14 arası mıydı o ?benim de yaş 35 ve ilk gebelik , yaştan dolayı ekstra önerir diye düşünmüştüm.illaki bahseder bize bırakır o da büyük ihtimal.üf şu test işleri germese bütün sıkıntılarını çekip, dişimi sıkmaya razıyım gebeliğin de işte

Umarım güzel sonuçlar gelir hepimize

Ne kadar ödediniz acaba ?

Ne kadar ödediniz acaba

Kız demek istedim . Anladığımdan değil ama kız istiyorum belki de ondan herkesin bebeği kız
Ayy inşallah kızdır gönlüm kızdan yana bir tane 3 yaşında oğlum var birdaha çocuk düşünmediğimiz için rabbim birde kız evlat tattırsın inşallah tabi en önemlisi sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil

Ben henüz 12. Haftama yeni girdim doktora cuma gideceğim. Doktor bana bakarız ense kalınlığına neye bakılıyorsa işte onlara anormallik görürsek direk 2 li teste yollarım seni fetali falan beklemeyiz dedi . Ama anormallik görmezsek o gün fetal DNA için kan alabiliriz . Fetal DNA yapacaksak 2 liye gerek görmedi kararı bize bıraktı: eşimde öncesinde iki kayıp olunca yaptıralım dedi. Ben yaptırmak istemiyorum aslında beni de testler aşırı geriyor . Beklemekte geriyor . İşte bazı kararlar da bişi diyemiyorum . Adam babası sonuçta kırk yılda birşey istedi iyi yaptıralım demek zorunda kaldım bende

Anladım cnm daha net ve olasılığı yüksek olan varken diğerleriyle uğraşmamak İçin de aslında sizin bu yöntem o zaman mantıklı tabiki yaptırmak.Mesela ben zaten bu dediğin ölçüm ve pakete dahil testleri yaptıracağımdan gidişata göre düşünürüm dedim ama bildiğimden değil aklıma ilk o geldi.Aynı şeyi söylüyorlarsa diye.Umarım güzel sonuçlar olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…