Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Günaydıın kızlar dün 21.30 da uyudum 😄son günüm işte bugün öğlene kadar kalan birkaç işi arkadaşlara aktaracağım diğerlerini halletmiştim. Sonra öğle arası bir yemeğe gideceğiz. Sonra hastane ve çalışamaz raporu🙏içimde hafiften bir huzur belirmeye başladı. Rüyamda da garip şeyler gördüm aslında hamile değilmişim karnım düzleşiyordu falan etkilendim🥲
Birde uyurken kendimi sırt üstü dönmüş şekilde buluyorum uyanınca ama eskisi kadar zorlanmıyorum birkaç gündür anlamadım nasıl yapıyorum zararlı diye de korkuyorum sonra sola yatmak lazım yoksa şu olur bu olur diye şeyler okudum internette ondan sanırım aklıma takılıyor bu konu.
Neyse çok uzun konuştum günaydıııııınnnn bebeklerrrrr😍😍😍🤩🤩
Günaydın kuzum, gözün aydın 😍😍 Siz izne ayrıldıkça ben mutlu oluyorum 😂

Benim de sola yat yat solum ağrıyor, bir çabayla sağa dönersem de bu defa bebek durmuyor pata küte vuruyor, tekrar başladığım yere dönüyorum 😀

benimki dondu en son iki hafta onceki kontrolumde. dondu de ne olacak plesanta asagida hala kac cm yakin rahim agzina olcecekler haftaya carsamba gunu, yana yakila onu bekliyorum. bebe dondu su plesanta da cikaydi ama umudum yok pek hala asagida dedi cunku doktor.
sezaryan benim korkulu ruyam ama basa gelen cekilir modundayim napayim. zor bir dogum olmasinda nasil dogarsa dogsun bir yandan
ben de işte hakkımda hayırlısı neyse olsun moduna sokmaya calışıyorum kendimi doktorum farklı belki bu sefer sezaryan daha rahat gecer diye ümit etmek istiyorum ☺️ ama bu doktoru da dogal ve müdahelesiz dogum yaptırıyor diye Özellikle secmiştim bir yandan da ona yanıyorum.
sen ne istersen iste Allahın işi olmadı mı da olmuyor bazen yapacak bir sey yok.
Sana da senin için olabilecek en rahat en güzel dogumu diliyorum inş canım

Herkes bana ilk çocuk diye böyle düşünüyorsun dedi ben bu haberler çıkmadan önce hastaneye yeni doğan ünitesi sordum ne durumda ekipman vs diye tedbir yani allah ihtiyaç duyurmasın ama ben orda bebek başka yerde olur mu ya çocuğa çip bile aldım ruh hastası gbii olmayı ben seçmedim maalesef ama gerçeklikleri de göz arda edemiyorum büyüsede kızı erkeği yok İstanbul'dan bile gitmek istiyorum valla iyi değilim artık
Benim kocamın güvenlik takıntısı cok vardır. Ne kadar büyük iyi hastane de olsa önlem almak isticektir. airtagleri görüyordum hastane cantası hazırlıklarında bebek dogduktan sonra yanına koymak için miydi hiç algılayamamıştım söyliyim esime de o da alır kesin

32de çalışır aldım bugün 33+5teyim. Ayı tamamlıyım dedim tam maaş alayım diye. Daha uzun süre dayanamazdım zaten serviste iki büklüm 1 saat sabah 1 saat akşam yol🥲mobbingler
Iyi yaptin canim cok mantikli bende mobbing yok ama yogunluk var onlari da ekibe kitliyorum artik yeter cikiyorum zaten 😋 ben de kasim 3 hafta calisicam sonra yillk izin kulannimi sonra kapanis😀

Annem rahatsızmış, sabah aradım ilacını içsin diye işte ölüyorum falan dedi. Kalk hemen git ama ölmüyosundur dediğim için sabahın şu saatinde trip yedim. Haber ver deyince neyine vericem bi şey yokmuş ya sana göre, neyi merak ediyorsun diyor 🤦🏿‍♀️ ay nasıl sinir boşalması yaşadım sabah sabah ağla ağla şu lafa

Annem rahatsızmış, sabah aradım ilacını içsin diye işte ölüyorum falan dedi. Kalk hemen git ama ölmüyosundur dediğim için sabahın şu saatinde trip yedim. Haber ver deyince neyine vericem bi şey yokmuş ya sana göre, neyi merak ediyorsun diyor 🤦🏿‍♀️ ay nasıl sinir boşalması yaşadım sabah sabah ağla ağla şu lafa
Çok geçmiş olsun 😔😔 bu kadar koşturmanın üstüne çok sinir bozucu bi laf olmuş çok haklısın ya 😣 anneler hep trip atar hepsini taksak ohoo şimdi hasta olunca iyice tripkolic olmuştur o ondan.

kombo olmus :) peki rahim agzina ne kadar uzaklikta plesantan? o da onemli ona gore erken alabilir ya da bekleyebilirsin daha uzun sure
12 sinde randevum var o zaman ölçecek. Ölçüp doğumla ilgili konuşuruz demişti ama bebek de ters olduğu için 12sini bekleyelim dedi. Bekliyorum ben de umarım dönerno zamana kadar

Günaydın kuzum, gözün aydın 😍😍 Siz izne ayrıldıkça ben mutlu oluyorum 😂

Benim de sola yat yat solum ağrıyor, bir çabayla sağa dönersem de bu defa bebek durmuyor pata küte vuruyor, tekrar başladığım yere dönüyorum 😀
Of bu bebeler valla zor. Benimde kolum bacağım uyuşuyor yattığım yerdeki dönmek zaten resmen büyük bir olay artık😄doğurup yüz üstü döne döne yatalım

Hem annene hem sana çok geçmiş olsun 🙏🏻

Türk annesi biraz çocuklarından ebeveynlik bekliyor maalesef, alamadığı an da tam olarak çocuk gibi davranıyor, küsüyor. Kendi çocuğun olunca bunlar bir kulağından girip diğerinden çıkacak merak etme 🥰

Geçmiş olsun bazen en yakınımız olsa da nasıl konuşacağını bilmiyorlar maalesef. 😔

Geçmiş olsun anam ciddi bir şey yok di mi. Ağlama artık yivrum ya gözyaşın kurumadı yeminle sjckdkd

Kasım geldi, içimi bir heyecan bastı 🥲😍 Kimilerimiz bu ay doğuracak ve hayatımızın en önemli, en güzel Kasım ayı olacak. Ve şu an bundan habersiz günlük koşturmalar yaşamaya devam ediyoruz 😊

Kimse stres olmasın, Aralık'ın ilk haftası doğurması beklenen birinin Kasım'ın sonunda doğurması korkutucu olmaz sonuçta 😀 Hepimiz vaktinde, sağlıkla, kolaylıkla, su gibi, hayalimizdeki gibi doğumlar yaşayalım inşallah 🤍🤍

Yaa kiyamam uzulme onunda pskilojisi cok iyi degil belli oyuzden nazi sana geciyor ama seninde uzulmen cok normal bana da biri gik dede gozum doluyo :KK43:

Kıyamam sana ya. Bir sen varsın sana nazlanıyor ama hiç zamanı da değil sen hamilesin tedirgin etmeyip rahatlatması lazım. Bazen işte yaş aldıkça insanlar daha bencil olabiliyor 🥺çok geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah yaşı da vardı annenin sanki. Tolere etmek gerekiyor bir şekilde ama keşke o da biraz daha düşünceli davransa. Sen yine sıkmamaya çalış canını. 🙏

Kasım geldi, içimi bir heyecan bastı 🥲😍 Kimilerimiz bu ay doğuracak ve hayatımızın en önemli, en güzel Kasım ayı olacak. Ve şu an bundan habersiz günlük koşturmalar yaşamaya devam ediyoruz 😊

Kimse stres olmasın, Aralık'ın ilk haftası doğurması beklenen birinin Kasım'ın sonunda doğurması korkutucu olmaz sonuçta 😀 Hepimiz vaktinde, sağlıkla, kolaylıkla, su gibi, hayalimizdeki gibi doğumlar yaşayalım inşallah 🤍🤍
Tüm bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah bizlerde sağlıklı olalım kolay bir lohusalık geçirelim memelerimiz süt dolsun bebeklerimiz cuk cuk emsin🙏🙏😄

Of bu bebeler valla zor. Benimde kolum bacağım uyuşuyor yattığım yerdeki dönmek zaten resmen büyük bir olay artık😄doğurup yüz üstü döne döne yatalım
Benim uyku şeklim çocuktan önce ve sonra olarak değişti 😀

Öncesinde yüz üstü ve yıldız gibi, tüm yatağı kaplayarak yatardım. Çocuktan sonra yatağın kenarına sıfır, yan, minimum yer kaplayarak yatmaya başladım 😀
😄şaka maka doğurmaya da az kaldı 😱😱
Bizim günümüz aynı sen böyle konuşunca panikliyorum, sanki bir an benim aklımdan çıkmış da sen hatırlatmışsın gibi oluyorum 😂😂

Dün akşamdan beri geçmeyen bir karın ağrım var. Gaz sancısı gibi geliyor çünkü dalga dalga değil. Bebiş aşırı gergin sürekli geriliyor bugün de. Karnım gerginlikten bir kaç yol daha çatladı sanırım. Ne yapsam bilemedim doktora gidesim geliyor sürekli 🥲🥲

X