- 11 Mart 2024
- 1.342
- 1.211
- 29
Benim son adet 5 Şubat tı 8 martta kan verirdim hcg 1684 dü daha gitmedim doktora keseyi falan görmedi sadece önceki gebeliğimden vs Progestan ve oksapar yazdı şimdi cuma gitmeyi düşünüyorum bende heyecanla bekliyorumBenim ilk gebeliğin devlet hastanesinde doktora sordum olabilir dedi ama çok geçiştirici cevap verdi sizin kaç haftalık
Hadi hayırlı uğurlu olsun canmbenimde çok yeni henüz 4 haftalık görünüyor hafta sonu doktora gideceğim
Benimde son adet 2 şubattı canmBenim son adet 5 Şubat tı 8 martta kan verirdim hcg 1684 dü daha gitmedim doktora keseyi falan görmedi sadece önceki gebeliğimden vs Progestan ve oksapar yazdı şimdi cuma gitmeyi düşünüyorum bende heyecanla bekliyorum
Amin canm işini hepimizin sağlıkla ilerlesin zamn su gibi geçsinBenimde son adet 2 şubattı canm
Bana da doktorum direk hsonu gel dedi
Sağlıkla ilerlesin inşallah
ya inşalalh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız acaba kese gözükrü mü onu merak ediyorum benHadi hayırlı uğurlu olsun canm
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde 5 haftalık gözüküyor bnde hsonu gideceğim nasipse
İnşallah sağlıkla ilerler süreçlerimiz döngü tarihimiz çok yakın hayırlı olsunBenim son adet 5 Şubat tı 8 martta kan verirdim hcg 1684 dü daha gitmedim doktora keseyi falan görmedi sadece önceki gebeliğimden vs Progestan ve oksapar yazdı şimdi cuma gitmeyi düşünüyorum bende heyecanla bekliyorum
Bence gözükür artık inş bebek de görünürya inşalalh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız acaba kese gözükrü mü onu merak ediyorum ben
onu burada biri ile de dün konuştuk sat tarihimiz aynı ama o 6 haftalık ben 7 nasıl oluyor bilmiyorum. kese boyutumuz da farklı. eve geçince ultrason fotosunu atarım. üzerinde 7w1d yazıyor. doktorda yaklaşık 7 haftalık gelişimi iyi kese büyümüş vs dedi.
Amin canm çok haklısın gerçektenaslında ister istemez düşünüp stres yapıyoruz ama ben stres yapmayı bıraktığım an hamile kaldığım için hiç düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum artık. Çünkü birkaç ay denedik baktık bi hareket yok. yorucu da oluyor sürekli düşünmek. aman olursa olur olmazsa ağustosa kadar bekler doktora gideriz bu ay çok denemeyelim dedim o ay hamile kaldım :)
o yüzden artık hayırlısı neyse o diyorum. gün bile saymıyorum doktora gideceğim zamana. yememe içmeme dikkat ediyorum ağır kaldırmamaya çalışıyorum onun dışında hiç hamile gibi değilim. ilk başlarda karın ağrısı olurdu regl ağrısı gibi 6 haftadan sonra onlarda bitti. yani size de nacizane tavsiyem düşünmeyin. düşünüp kötüyü çağırmayın ya da durup dururken stres olmayın değerleri takip etmeyi bırakın ana odaklanın. zaten kötü bi şey olacaksa düşünerek de durduramazsınız onu. sadece tadını çıkarın dinlenin, kendinize zaman ayırın. ben artık çok daha sakinim inşallah hepimiz için çok güzel geçer süreç sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) unutmayalım stres onları da etkiliyor
yani şimdi benim 4+0 yani 5. haftaaya mı girmiş oluyorEki Görüntüle 3399795
Selamlar arkadaşım, sorunun cevabını bu siteyi incelerken buldum. Hemen ss aldım sizin için. Banu çiftçi sitesi bu arada. Bizim hesaplamamızdan farklı hesaplanıyormuş haftalar.
Çok teşekkürlerrrEki Görüntüle 3399795
Selamlar arkadaşım, sorunun cevabını bu siteyi incelerken buldum. Hemen ss aldım sizin için. Banu çiftçi sitesi bu arada. Bizim hesaplamamızdan farklı hesaplanıyormuş haftalar.
bu sitede bu şekilde açıklanmış haftalar. ama yanlış bilgi mi doğru bilgi mi , tam bilmiyorum canım benimyani şimdi benim 4+0 yani 5. haftaaya mı girmiş oluyor
rica ederiimmmÇok teşekkürlerrr
ya inşalalh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız acaba kese gözükrü mü onu merak ediyorum ben
Evet kesinlikle cok haklsn canmaslında ister istemez düşünüp stres yapıyoruz ama ben stres yapmayı bıraktığım an hamile kaldığım için hiç düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum artık. Çünkü birkaç ay denedik baktık bi hareket yok. yorucu da oluyor sürekli düşünmek. aman olursa olur olmazsa ağustosa kadar bekler doktora gideriz bu ay çok denemeyelim dedim o ay hamile kaldım :)
o yüzden artık hayırlısı neyse o diyorum. gün bile saymıyorum doktora gideceğim zamana. yememe içmeme dikkat ediyorum ağır kaldırmamaya çalışıyorum onun dışında hiç hamile gibi değilim. ilk başlarda karın ağrısı olurdu regl ağrısı gibi 6 haftadan sonra onlarda bitti. yani size de nacizane tavsiyem düşünmeyin. düşünüp kötüyü çağırmayın ya da durup dururken stres olmayın değerleri takip etmeyi bırakın ana odaklanın. zaten kötü bi şey olacaksa düşünerek de durduramazsınız onu. sadece tadını çıkarın dinlenin, kendinize zaman ayırın. ben artık çok daha sakinim inşallah hepimiz için çok güzel geçer süreç sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) unutmayalım stres onları da etkiliyor
ne güzel yazmışsınız. bana çok faydası oldu şu cümlelerinizin : ''zaten kötü bi şey olacaksa düşünerek de durduramazsınız onu. sadece tadını çıkarın ''aslında ister istemez düşünüp stres yapıyoruz ama ben stres yapmayı bıraktığım an hamile kaldığım için hiç düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum artık. Çünkü birkaç ay denedik baktık bi hareket yok. yorucu da oluyor sürekli düşünmek. aman olursa olur olmazsa ağustosa kadar bekler doktora gideriz bu ay çok denemeyelim dedim o ay hamile kaldım :)