2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Dua edin kızlar hepimiz sağlıkla görelim keseyi bebeklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza iyice stres oluyorum bende en son cumartesi gittim 1600leddeydi değerim doktor tekrar bthcg istemedi ve keseyi görmedi normal ama dedi kalınlaşma olmuş faln dedi bana

Benim ilk gebeliğin devlet hastanesinde doktora sordum olabilir dedi ama çok geçiştirici cevap verdi sizin kaç haftalık
Benim son adet 5 Şubat tı 8 martta kan verirdim hcg 1684 dü daha gitmedim doktora keseyi falan görmedi sadece önceki gebeliğimden vs Progestan ve oksapar yazdı şimdi cuma gitmeyi düşünüyorum bende heyecanla bekliyorum

Benimde son adet 2 şubattı canm
Bana da doktorum direk hsonu gel dedi
Sağlıkla ilerlesin inşallah

aslında ister istemez düşünüp stres yapıyoruz ama ben stres yapmayı bıraktığım an hamile kaldığım için hiç düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum artık. Çünkü birkaç ay denedik baktık bi hareket yok. yorucu da oluyor sürekli düşünmek. aman olursa olur olmazsa ağustosa kadar bekler doktora gideriz bu ay çok denemeyelim dedim o ay hamile kaldım :)

o yüzden artık hayırlısı neyse o diyorum. gün bile saymıyorum doktora gideceğim zamana. yememe içmeme dikkat ediyorum ağır kaldırmamaya çalışıyorum onun dışında hiç hamile gibi değilim. ilk başlarda karın ağrısı olurdu regl ağrısı gibi 6 haftadan sonra onlarda bitti. yani size de nacizane tavsiyem düşünmeyin. düşünüp kötüyü çağırmayın ya da durup dururken stres olmayın değerleri takip etmeyi bırakın ana odaklanın. zaten kötü bi şey olacaksa düşünerek de durduramazsınız onu. sadece tadını çıkarın dinlenin, kendinize zaman ayırın. ben artık çok daha sakinim inşallah hepimiz için çok güzel geçer süreç sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :) unutmayalım stres onları da etkiliyor

İnşallah sağlıkla ilerler süreçlerimiz döngü tarihimiz çok yakın hayırlı olsun

Selamlar arkadaşım, sorunun cevabını bu siteyi incelerken buldum. Hemen ss aldım sizin için. Banu çiftçi sitesi bu arada. Bizim hesaplamamızdan farklı hesaplanıyormuş haftalar.

Amin canm çok haklısın gerçekten

Evet bu konu yaş doldurmak gibi, mesela yeni doğan bebeğe 1 yaşında demeyiz. 3 aylık 6 aylık gibi tabirler kullanırız ta ki bir yaşını doldurana kadar. 4+1 demek 4 hafta bitti 5. Haftadan gün almaya başladı demek

ya inşalalh hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız acaba kese gözükrü mü onu merak ediyorum ben

Ben cumartesi gideceğim canm kese için doktor o zmn gel garanti olsun dedi.

Evet kesinlikle cok haklsn canm
Bende cok uğrastm catlatma iğneleri
2 aşılama
Ne zmn ki tmm ya tüp denerim artk yaza dedim
Kendimi saldım
Snraki ay hamiş kaldım
Ama şimdi de ister istemez düşünüyorum acaba keseyi görürmüyüm kalp atışını duyarmym diye

Bulantıları olan arkadaşlar bulantılarınız nasıl oluyor. Günün her vakti ve geçmeyen şekilde mi yoksa arada gidip arada gelen gibi mi? Sabah bulantı gibi birşey oldu ama şimdi yok psikolojik mi onuda bilmiyorum

ne güzel yazmışsınız. bana çok faydası oldu şu cümlelerinizin : ''zaten kötü bi şey olacaksa düşünerek de durduramazsınız onu. sadece tadını çıkarın ''

çok haklısınız. kocaman kalpler size, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…