2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
teşekküer ederimm kizlar hoşbuldumm iki gün sonraki değerimi açiklyacağim
Tamamdr canm güzelce sağlıkla ilerlesin inşallah

Desen gruptanki herkes yoğun çalışıyor bende öyle sabah 8 akşam 8 ve 7olmadan kalkıyorum bende hep yorgunum
Ahh deme
Birde üstüne uyku isteği gelirse o zmn gör sen:)

Aynen bende sabah 06.40 kalkıyorum akşamda 19 gibi evde oluyorum 2 sınıfa giden oğlum var onunla ödev falan yapıyoruz yoğun ve yorgunuz hepimiz
Anamm senin birde okula giden oğlusun var demek Allah bağışlasn canm
Sen bizden daha cok yoruluyorsundur

Bende bulantı gelirse sabahtan akşama kadar mı olur diye düşünüyordum daha önce yaşamadığım için. Benimde iştahım yerinde

Ben de buradayımm sat 3 şubat bat 27 şubattı. Sabredemediğimden erken öğrendim haftalar geçmiyor. Geçen sene subatta 9 haftalık bebeğimi kaybetmiştim, trombofili paneli yaptırdım kendi isteğimle bazı degerlerim pozitif çıktı. Kendi doktorum çok önemli olmadığını söylese de önlem amaçlı oksapara başladık gebeliği öğrenir öğrenmez. Bugün doktora gittim 5+6 görünüyor benim hesabımdan biraz ileride kalp atısı tam duyamadık karından muayene oldum. Yapılması gereken testler varmış ilk gebeliğimden de hatırlıyorum onları istedi. Haftaya gel dedi ama iki hafta sonra gideceğim, umarım bu sefer her şey güzel geçer…

Kızlar hadi liste yapalım
Herkes son adet tarihini yazsın
Ben liste haline getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…