2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
bende henüz bulantı yok erken sanırım benim için

Gönlümüz ferah olsun stres çok önemli ama aşılama ve çatlatma için kullandığımız ilaçlar 3-6 ay arası yumurtalarımızı sağlıklı tutuyormuş. Önceki gebeliğimde doktor demişti :)

Benim cok şükür bulantm yok
Ama uykuuu fenaaa
Dün aksam 9 da uyudum resmen ayakta uyuyorum

Gönlümüz ferah olsun stres çok önemli ama aşılama ve çatlatma için kullandığımız ilaçlar 3-6 ay arası yumurtalarımızı sağlıklı tutuyormuş. Önceki gebeliğimde doktor demişti :)
Yaaaa bak daha cok umutlu oldum suan canm
Çünkü başarısz 2.aşılamadan snra ki ay hamiş kaldım
Sebepsiz inferilite vardı bizde

Uyku ile aranız nasıl kızlar
Benim hep uykum var
benim ilk çocuğumda çok uykum geliyordu çok erken haftalarda başlayarak kalça kemiğim ağrıyordu uzandığımda doğrulup kalkamıyordum ilk haftalarda istifra ediyordum bunda hiç öyle şeyler yok minik bulanmalar var sadece

Anladım canm valla benimde uykum geliyor hep
Neyse bakalım hayırlısı olsun hakkımzda inşallah
Benim uykum çabuk geliyor
Diş macunu midemi bulandırıyor
Ve aşırı koku hassasiyetim var her şey kötü kokuyor
Ayy koku hassasiyeti bende de var:))
Nyse hayırlısı ile bebişimiz gelsin de bunlara değer

Uyku ile aranız nasıl kızlar
Benim hep uykum var
Benim uyku da bulantı da 7.haftada henüz başlamadı. İlk başlarda regl ağrısı gibi ağrım oluyordu artık o da kesildi. yani şuan hiç hamile gibi değilim rutin hayatıma devam ediyorum. sanırım ilerleyen zamanlarda başlayacak henüz erken

KıZ ben daha hamilelik takvimine göre 5 teyim ama ne bilim valla uyku yapıyor bana:)
Maşaallah subhanallah sende yok oda güzel

KıZ ben daha hamilelik takvimine göre 5 teyim ama ne bilim valla uyku yapıyor bana:)
Maşaallah subhanallah sende yok oda güzel
Genel olarak yorgunum belki ondan da farketmiyor olabilirim. sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. eve gidince zaten yemek yiyip bayılıyordum hep :)

Kizlar merhaba değerim 145.09 çikti regle dha 3 gün var sizce değer nasıl troid hastasiyim aynı zamanda iki gün sonra bidaa kan vermem lazimmiş

Genel olarak yorgunum belki ondan da farketmiyor olabilirim. sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. eve gidince zaten yemek yiyip bayılıyordum hep :)
Bende 8,6 calısıyorum canm
Ama sabah evden 7 bucukta çıkıyor aksam eve 7de geliyorum genel olarak bnde yorgundum:))
Ama uykum bu kadar gelmezdi

Kizlar merhaba değerim 145.09 çikti regle dha 3 gün var sizce değer nasıl troid hastasiyim aynı zamanda iki gün sonra bidaa kan vermem lazimmiş
Merhabalar taze annecik:)
Değerin bence güzel
2 gün snra bakalım kaç çıkacak merakla bekliyoruz

teşekküer ederimm kizlar hoşbuldumm iki gün sonraki değerimi açiklyacağim

Desen gruptanki herkes yoğun çalışıyor bende öyle sabah 8 akşam 8 ve 7olmadan kalkıyorum bende hep yorgunum

Benim bu hafta başladı canım bulantılarım. Neredeyse günün hep aynı saatlerinde (günde 3-4 kere) 15-20 dk uğruyor gidiyor. İyi ki sürekli değil, iş yerinde çok zor oluyor. Ama hiç iştahsızlık yok aksine doymuyor gibiyim

Desen gruptanki herkes yoğun çalışıyor bende öyle sabah 8 akşam 8 ve 7olmadan kalkıyorum bende hep yorgunum
Aynen bende sabah 06.40 kalkıyorum akşamda 19 gibi evde oluyorum 2 sınıfa giden oğlum var onunla ödev falan yapıyoruz yoğun ve yorgunuz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…