- 9 Mart 2024
- 238
- 235
bende henüz bulantı yok erken sanırım benim içinBulantıları olan arkadaşlar bulantılarınız nasıl oluyor. Günün her vakti ve geçmeyen şekilde mi yoksa arada gidip arada gelen gibi mi? Sabah bulantı gibi birşey oldu ama şimdi yok psikolojik mi onuda bilmiyorum
Gönlümüz ferah olsunBen cumartesi gideceğim canm kese için doktor o zmn gel garanti olsun dedi.
Evet kesinlikle cok haklsn canm
Bende cok uğrastm catlatma iğneleri
2 aşılama
Ne zmn ki tmm ya tüp denerim artk yaza dedim
Kendimi saldım
Snraki ay hamiş kaldım
Ama şimdi de ister istemez düşünüyorum acaba keseyi görürmüyüm kalp atışını duyarmym diye
Benim cok şükür bulantm yokBulantıları olan arkadaşlar bulantılarınız nasıl oluyor. Günün her vakti ve geçmeyen şekilde mi yoksa arada gidip arada gelen gibi mi? Sabah bulantı gibi birşey oldu ama şimdi yok psikolojik mi onuda bilmiyorum
Bende de var bence normalKızlar akıntı sizde devam ediyor mu?
4+3 'üm sürekli akıntım var. Normal midir acaba
Yaaaa bak daha cok umutlu oldum suan canmGönlümüz ferah olsunstres çok önemli ama aşılama ve çatlatma için kullandığımız ilaçlar 3-6 ay arası yumurtalarımızı sağlıklı tutuyormuş. Önceki gebeliğimde doktor demişti :)
benim ilk çocuğumda çok uykum geliyordu çok erken haftalarda başlayarak kalça kemiğim ağrıyordu uzandığımda doğrulup kalkamıyordum ilk haftalarda istifra ediyordum bunda hiç öyle şeyler yok minik bulanmalar var sadeceUyku ile aranız nasıl kızlar
Benim hep uykum var
Benim uykum çabuk geliyorUyku ile aranız nasıl kızlar
Benim hep uykum var
benim ilk çocuğumda çok uykum geliyordu çok erken haftalarda başlayarak kalça kemiğim ağrıyordu uzandığımda doğrulup kalkamıyordum ilk haftalarda istifra ediyordum bunda hiç öyle şeyler yok minik bulanmalar var sadece
Ayy koku hassasiyeti bende de var:))Benim uykum çabuk geliyor
Diş macunu midemi bulandırıyor
Ve aşırı koku hassasiyetim var her şey kötü kokuyor
evet hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz ben daha hiç doktora gitmedim cumartesi inşallah randevumAnladım canm valla benimde uykum geliyor hep
Neyse bakalım hayırlısı olsun hakkımzda inşallah
Benim uyku da bulantı da 7.haftada henüz başlamadı. İlk başlarda regl ağrısı gibi ağrım oluyordu artık o da kesildi. yani şuan hiç hamile gibi değilim rutin hayatıma devam ediyorum. sanırım ilerleyen zamanlarda başlayacak henüz erkenUyku ile aranız nasıl kızlar
Benim hep uykum var
evet hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz ben daha hiç doktora gitmedim cumartesi inşallah randevum
KıZ ben daha hamilelik takvimine göre 5 teyim ama ne bilim valla uyku yapıyor bana:)Benim uyku da bulantı da 7.haftada henüz başlamadı. İlk başlarda regl ağrısı gibi ağrım oluyordu artık o da kesildi. yani şuan hiç hamile gibi değilim rutin hayatıma devam ediyorum. sanırım ilerleyen zamanlarda başlayacak henüz erken
Genel olarak yorgunum belki ondan da farketmiyor olabilirim. sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. eve gidince zaten yemek yiyip bayılıyordum hep :)KıZ ben daha hamilelik takvimine göre 5 teyim ama ne bilim valla uyku yapıyor bana:)
Maşaallah subhanallah sende yok oda güzel
Bende 8,6 calısıyorum canmGenel olarak yorgunum belki ondan da farketmiyor olabilirim. sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. eve gidince zaten yemek yiyip bayılıyordum hep :)
Merhabalar taze annecik:)Kizlar merhaba değerim 145.09 çikti regle dha 3 gün var sizce değer nasıl troid hastasiyim aynı zamanda iki gün sonra bidaa kan vermem lazimmiş
teşekküer ederimm kizlar hoşbuldumm iki gün sonraki değerimi açiklyacağimBende 8,6 calısıyorum canm
Ama sabah evden 7 bucukta çıkıyor aksam eve 7de geliyorum genel olarak bnde yorgundum:))
Ama uykum bu kadar gelmezdi
Merhabalar taze annecik:)
Değerin bence güzel
2 gün snra bakalım kaç çıkacak merakla bekliyoruz
Desen gruptanki herkes yoğun çalışıyor bende öyle sabah 8 akşam 8 ve 7olmadan kalkıyorum bende hep yorgunumBende 8,6 calısıyorum canm
Ama sabah evden 7 bucukta çıkıyor aksam eve 7de geliyorum genel olarak bnde yorgundum:))
Ama uykum bu kadar gelmezdi
Merhabalar taze annecik:)
Değerin bence güzel
2 gün snra bakalım kaç çıkacak merakla bekliyoruz
Benim bu hafta başladı canım bulantılarım. Neredeyse günün hep aynı saatlerinde (günde 3-4 kere) 15-20 dk uğruyor gidiyor. İyi ki sürekli değil, iş yerinde çok zor oluyor. Ama hiç iştahsızlık yok aksine doymuyor gibiyimBulantıları olan arkadaşlar bulantılarınız nasıl oluyor. Günün her vakti ve geçmeyen şekilde mi yoksa arada gidip arada gelen gibi mi? Sabah bulantı gibi birşey oldu ama şimdi yok psikolojik mi onuda bilmiyorum
Aynen bende sabah 06.40 kalkıyorum akşamda 19 gibi evde oluyorum 2 sınıfa giden oğlum var onunla ödev falan yapıyoruz yoğun ve yorgunuz hepimizDesen gruptanki herkes yoğun çalışıyor bende öyle sabah 8 akşam 8 ve 7olmadan kalkıyorum bende hep yorgunum