- 11 Mart 2024
- 30
- 30
HoşbuldumYaa maşallah maşallah ☺hoşgeldin aramıza
Zaman geçmez o konuda haklısınnn :) Cumartesi görürsün az kaldı bebeğim. Sağlıklı güzel haberler alırsın inşallahKız öyle deme ya valla zaman geçmiyor
En azından keseyi görseydim kalp atışını beklerdim
Şimdi ortada kaldım daha bişeycik göremedim
valla çok haklısınnnnYok ya o hiç bitmiyor kese görünce kalp atışını görecek miyim, kalp atışını görsen bir dahakine görecek miyim 9 ay bu mod açık artık bizim
Maşallah güzel değerlerin bence canmKızlar merhaba benim son adet 26 Ocak geçen hafta ayın 5 beta verdim 81 çıktı 7 si tekrar verdim 133 dün 11 tekrar verdim hafta sonu girdiği için 627 çıkmış sizce nasıl değerler
Çokça amin yavrucum yaaZaman geçmez o konuda haklısınnn :) Cumartesi görürsün az kaldı bebeğim. Sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah
Aaaa dinletirler amaa demiiiiKalp atışını gören arkadaşlar doktor kalp sesini dinletti mi size
Evet canım dinletti :)Kalp atışını gören arkadaşlar doktor kalp sesini dinletti mi size
İlk iki değerim artmamıştı öyle 3 günde ara girince tedirgin oldumMaşallah güzel değerlerin bence canm
Bazı doktorlar zararlı diye dinletmiyormuş canım ondan merak ettim. Ama kısa dinletiyorlar dimiEvet canım dinletti :)
Ah o tedirginlik hep devam ediyor canm malesef ama içini ferah tutİlk iki değerim artmamıştı öyle 3 günde ara girince tedirgin oldum
aynen yavrum kısacık dinlettiBazı doktorlar zararlı diye dinletmiyormuş canım ondan merak ettim. Ama kısa dinletiyorlar dimi
Saol canım ya gerçekten bitmiyor Dr az artmış dedi başta bende beklemiyordum böyleAh o tedirginlik hep devam ediyor canm malesef ama içini ferah tut
Yani doktoruna bağlı ama çoğu dinletir benceAaaa dinletirler amaa demiiii
Darısı bekleyen herkeseaynen yavrum kısacık dinletti
amin yavrumDarısı bekleyen herkese
İnşallah canım. Süreç hepimiz için çok çok iyi ilerlerAy hayırlısıı olsunnnn <3 ben 6+4 de duydum kalp atışını muhtemelen bir sonra ki kontrolde duyarsın canım :)
Bulantım çok onun için tutamıyorum ben yavrumkızlar oruç tutabiliyor musunuz acaba
bu hafta sonu kese görmek için çağırdı doktor sizce ilk aylar önemli mi oruç için