2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
evet keseyi geçen hafta görmüştük bu cumartesi de kalp atışını dinledik . Sanırım o yüzden :)
Ay hadi gözünüz aydın ya yarın için heyecanlıyım:)

Peki neler sordunuz doktora sormam gereken bir şey var mı? Doktorla görüşmem gereken bi şey. İlk gebelik çok bilgim yok tedirgin hissediyorum kendimi siz neler yaptınız nasıl geçti. Kan idrar testi vs verdiniz mi

Keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyamadım 2 hafta sonra tekrar gel demişti doktor aslında alttan muayene ettiği için çok zorlamak istemedi gibime geldi
Hemen hemen aynıyız sizinle baştan beri :) 7 ye gireceğim ben de daha başlamadı bulantilar siz duydunuz mu kalp atışını keseyi vs

çok teşekkür ederim canım inşallah çok güzel haberler alırsın :)
Benim kaybım vardı ve bebek istediğim için uzun süredir kan sulandırıcı ve folik asit kullanıyordum. Doktor 5.haftada keseyi gördü. Bir sürü kan tahlili yaptı ve idrar tahlili yaptı. Sonuçlarına göre tiroid hapı başladı hemen. Neler yiyip yiyemediğime dair bir bilgilendirme yazısı verdi. Kalp atışına kadar ilişki yasak dedi. Doktor, Ben sormadan kendisi söyledi. çok şaşkındım aklımdakiler uçtu gitti . Cumartesi günü de kalp atışını duyduk çok şükür. yüzümde nasıl bir ifade varsa korkmayın dedi

Bana ilişki yasak vs bi şey demedi doktor yaa. Ben abartmayacak şekilde devam ettik of inşallah sıkıntı yoktur

Bende yarin gidicem doktora ilk randevu :) bakalm ne diyecek biz biraz korktuk sanırım ara verdik
Ya doktor bi şey söylemeyince biz devam ettik açıkçası ya. Zaten bir hamilelikte belirti vs de olmadığı için normal hayatıma devam ediyor gibiyim şuan. İnşallah bir sıkıntı yoktur cinsel ilişkide

Ya doktor bi şey söylemeyince biz devam ettik açıkçası ya. Zaten bir hamilelikte belirti vs de olmadığı için normal hayatıma devam ediyor gibiyim şuan. İnşallah bir sıkıntı yoktur cinsel ilişkide
Yoktur Yoktur canm olsa söylerdi doktor biz daha gitmedigimiz içn beklemedeyiz yarın ne diyecek ama dediğin gibi pek bir belirti olmayinca normal hayat devam gibi

Kızlar bu arada ekstra olarak tükettiğiniz besinler var mı?

Ben sabahları haşlanmış yumurta yemeye özen gösteriyorum. Beyaz ekmek tüketmiyorum mercimekli ekmek yaptım kendime glutensiz onu tüketiyorum. Var mı sizinde böyle yaptığınız şeyler birbirimize yiyecek içecek konusunda fikir verelim

Dr gittim ama şuan gebe diye bilmemiz için çok erken 1 hafta sonra gitmem gerektiğini söylediler sanırsam çok evham yaptım

Yumurta ve tahıl ekmeğini sürekli tüketiyorum . Kuru meyve ,Muz ve avakado yemeye çalışıyorum canım. Her gün bir kase Yoğurt yemeye çalış demişti doktor bana. Mercimekli ekmek güzel fikirmiş

Yumurta ve tahıl ekmeğini sürekli tüketiyorum . Kuru meyve ,Muz ve avakado yemeye çalışıyorum canım. Her gün bir kase Yoğurt yemeye çalış demişti doktor bana. Mercimekli ekmek güzel fikirmiş
Zaten kilomda çok az değil. En azından beyaz ekmek gibi kilo aldırmaz dedim :)

Merhabalar benim de bu gün ilk doktor randevum vardı. 5hafta 6 günlük iken gitmiş oldum yani. (sat 30 ocak) doktor keseti görüntüledi bebek var mı içinde dedim henüz kese çok küçük dedi. Daha önce boş gebelik yaşadığım için tedirginim doktora da söyledim 1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi. Bir sürü kan ve idrar tahlili istedi. Kesenin fotoğrafını da çekip verdi. Siz kalp atışını kaç günlük olunca duydunuz. Kızlar genel olarak her şey yolunda mı dersiniz. Sizlerde kalp atışı ne zaman duyuldu?

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-11-19-45-04-630_com.miui.gallery.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 63
Merhabaa.
Durumumuz benzer. Benim de sat 30 ocak. Geçen hafta salı günü doktor randevum vardı. Ama benimki 6 hafta 1 günlüktü geçen salı. Sanırım yumurtlama zamanı farkından kaynaklanıyor aramızdaki fark. Çünkü sat aynı.

Geçen hafta keseyi gördü. Yarın da gideceğim kalp atışını dinleyeceğiz hem de tüm tahlilleri vereceğim. Yani 7 haftalikken kalp atışını dinlemiş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…