2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Sat. A göre 4+6 yız. Yalnızca 2 defa beta baktırdım çok korkuyorum bi kalbini duysaydik
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 2 defa Betaya baktırmıştım. Düzenli artış görünce doktor yeterli demişti beta için. Kan sulandırıcıyı günde bir kere kullanıyorum . İğne vs bir şey demedi bana . Birde tiroidlerim yavaşmış hamile birine göre ilaç verdi. Kanamam olunca da progrestan verdi onu kullanıyorum . Ama bir sonraki kontrol bir ay sonra çok uzun bir süre gibi geldi bana .

Merhaba çok teşekkür ederim . Tek düşük olduğu için test yapılmadı bana . Sadece kaybım var diye önlem amaçlı yazdı Doktor . Ecopirin 150 mg kullanıyorum. :)
Benim de öyle 9 haftalık olması gerekirken 5 buçuk haftalıktı hep gelişmişyordu sonlandırıldı. Hemen ecoprine başladı. Test filan yaptırmadı. Bence doktorlar deneyimlerinden ötürü az çok anlıyorlar

Sen kaç mg lık kullanıyorsun canım ?

Merhabalar bende aranıza katılıyorum galiba adetimden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aradan ikişer gün olarak 2 defa daha yaptım onlarda silik çıktı normalde 6 martta regli olmam gerekirdi olmadım 5 gün geçti bugün kan verdim inşallah güzel sonuçlar çıkar

İnşallah gittiğiniz gibi hemen doktor görüntüler keseyi.

Beni de Perşembe çağırdı doktor. Keseye bakacağız dedi.

Bir de iş yeri için istirahat rapor yazabiliriz dedi.
Amin canm inşallah
Ee işin rahat değil mi acaba
Ondan mı öyle dedi

Canm ilk aylar da ayda bir kontrol oluyor ama biz annişlere cok uzun geliyor evet

Kızlar merhaba bende 3 gün önce kan testi verdim 1600şerde çıktı doktor ultrason da görmedi ama normal bu dedi cumartesi kontrole gideceğim aspirin ve oksapara başladım hemen(öncesinden test yapmıştım ) çoçuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inş

Ay dualarım sizinle çok güzel haberler alalım inşallahhhh <3
Çokkça amin güzelim

İlk gebelikte kalbi durmuştu o yüzden çok uzun geldi 1 ay . Allah korusun bir şey olmaz umarım <3
Ayy Allah korusun bebeğim iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Merhaba canm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaaaaa bende cumartesi gideceğim kese için benimde cumaa akşamı 900 lerde cıkmştı
Zaman geçmiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…