- 14 Mayıs 2020
- 164
- 121
Sat. A göre 4+6 yız. Yalnızca 2 defa beta baktırdım çok korkuyorum bi kalbini duysaydikMerhaba çok teşekkür ederim . Tek düşük olduğu için test yapılmadı bana . Sadece kaybım var diye önlem amaçlı yazdı Doktor . Ecopirin 150 mg kullanıyorum. :)
Çok farklı, Allah hepimize nasip eder umarım :) korkuyla gittim ama çok şükür duyduk <3Maşallah
Çok güzel bir duygu olmalı.
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 2 defa Betaya baktırmıştım. Düzenli artış görünce doktor yeterli demişti beta için. Kan sulandırıcıyı günde bir kere kullanıyorum . İğne vs bir şey demedi bana . Birde tiroidlerim yavaşmış hamile birine göre ilaç verdi. Kanamam olunca da progrestan verdi onu kullanıyorum . Ama bir sonraki kontrol bir ay sonra çok uzun bir süre gibi geldi bana .Sat. A göre 4+6 yız. Yalnızca 2 defa beta baktırdım çok korkuyorum bi kalbini duysaydik
gerçekten çok heyecanlı canım benmde yarın doktor randevum var bakalım nasıl olacakÇok farklı, Allah hepimize nasip eder umarım :) korkuyla gittim ama çok şükür duyduk <3
Benim de öyle 9 haftalık olması gerekirken 5 buçuk haftalıktı hep gelişmişyordu sonlandırıldı. Hemen ecoprine başladı. Test filan yaptırmadı. Bence doktorlar deneyimlerinden ötürü az çok anlıyorlarMerhaba çok teşekkür ederim . Tek düşük olduğu için test yapılmadı bana . Sadece kaybım var diye önlem amaçlı yazdı Doktor . Ecopirin 150 mg kullanıyorum. :)
26 ocak benim Sat <3 ayyy çok heyecanlıgerçekten çok heyecanlı canım benmde yarın doktor randevum var bakalım nasıl olacak
son adet tarihin neydi canm
benmde 7 şubat kaç haftalık olduğumu hesaplamak için sordumda :))26 ocak benim Sat <3 ayyy çok heyecanlı
Sen kaç mg lık kullanıyorsun canım ?Benim de öyle 9 haftalık olması gerekirken 5 buçuk haftalıktı hep gelişmişyordu sonlandırıldı. Hemen ecoprine başladı. Test filan yaptırmadı. Bence doktorlar deneyimlerinden ötürü az çok anlıyorlar
:) ben nette hesapladıımda tahmini doğum 01.11.2024 çıkıyor 6+4 çıkıyor. Doktorda adet tarihine göre uyumlu demişti :)benmde 7 şubat kaç haftalık olduğumu hesaplamak için sordumda :))
Ben 100 mg'lık kullanıyorumSen kaç mg lık kullanıyorsun canım ?
Şifa olur umarımBen 100 mg'lık kullanıyorum
GünaydnlarrKızlar günaydınn cumartesi bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür :)
Amin canm inşallahİnşallah gittiğiniz gibi hemen doktor görüntüler keseyi.
Beni de Perşembe çağırdı doktor. Keseye bakacağız dedi.
Bir de iş yeri için istirahat rapor yazabiliriz dedi.
Canm ilk aylar da ayda bir kontrol oluyor ama biz annişlere cok uzun geliyor evetAmin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 2 defa Betaya baktırmıştım. Düzenli artış görünce doktor yeterli demişti beta için. Kan sulandırıcıyı günde bir kere kullanıyorum . İğne vs bir şey demedi bana . Birde tiroidlerim yavaşmış hamile birine göre ilaç verdi. Kanamam olunca da progrestan verdi onu kullanıyorum . Ama bir sonraki kontrol bir ay sonra çok uzun bir süre gibi geldi bana .
Ay dualarım sizinle çok güzel haberler alalım inşallahhhh <3Günaydnlarr
Yaaa maşallah arkadasm cok şükür
Darısı başımıza dua et
İlk gebelikte kalbi durmuştu o yüzden çok uzun geldi 1 ay . Allah korusun bir şey olmaz umarım <3Canm ilk aylar da ayda bir kontrol oluyor ama biz annişlere cok uzun geliyor evet
Çokkça amin güzelimAy dualarım sizinle çok güzel haberler alalım inşallahhhh <3
Ayy Allah korusun bebeğim iyi düşünelim iyi olsun inşallahİlk gebelikte kalbi durmuştu o yüzden çok uzun geldi 1 ay . Allah korusun bir şey olmaz umarım <3
Merhaba canm hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar merhaba bende 3 gün önce kan testi verdim 1600şerde çıktı doktor ultrason da görmedi ama normal bu dedi cumartesi kontrole gideceğim aspirin ve oksapara başladım hemen(öncesinden test yapmıştım ) çoçuklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız inş