2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Öyle gerçekten bende çok merak ediyorum

Benim iştah iyi. Meyve kuruyemiş yemeye dikkat ediyorum ara öğünlerde. Henüz bulantı vs başlamadı o yüzden balık tavuk vs pişirip yiyebiliyorum. 6 haftalık benim sizde durumlar nasıl
Kalp atışını duydunuz canm

İştahınız nasıl kızlar
Ben de istahliyim şuan ama yedikten sonra bir calkalanma oluyor
Hergün muhakkak 1 tane soda içiyorum
İyi geliyor
Kuruyemiş meyve yiyorum ve de rezene zencefil çayı falan yapıyorum kendime
Kahve bagimlisiyim normalde ama öyle canım çekmiyor eskisi gibi

Merhaba canm öncelikle kaybın için cok üzüldüm .. Ve tebrik ederim değerin güzel artıyor inşallah sağlıkla ilerler

İnşallah artmaları devam eder kalp atışlarını saglıklıca duyarız

Bende 6. Hafta bitmek üzere 7 ye giriyorum ve mide bulantılarım çok arttı. Eskiden koku hassasiyeti gibiydi şuan ne yesem istifra ediyorum canım hiç bir şey istemiyor

kızlarrr adetime 2 güne kala beta hcg 283 çıktı şuan3+6 görünüyor 4+4 gün için doktor randevu aldım sizce kese görünür mü

Bende 6. Hafta bitmek üzere 7 ye giriyorum ve mide bulantılarım çok arttı. Eskiden koku hassasiyeti gibiydi şuan ne yesem istifra ediyorum canım hiç bir şey istemiyor
Hemen hemen aynıyız sizinle baştan beri :) 7 ye gireceğim ben de daha başlamadı bulantilar siz duydunuz mu kalp atışını keseyi vs

Benimde midem çok kötü , aynı durumdayız canım

Peki keseyi gördünüz mü acaba. Kalp atışlarını duydunuz mu ? Acaba o yüzden mi arttı. Ben yarın kalp atışını duymak için gidiyorum
evet keseyi geçen hafta görmüştük bu cumartesi de kalp atışını dinledik . Sanırım o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…