Güzel haberlerini bekliyoruz canmmAy hadi gözünüz aydın ya yarın için heyecanlıyım:)
Peki neler sordunuz doktora sormam gereken bir şey var mı? Doktorla görüşmem gereken bi şey. İlk gebelik çok bilgim yok tedirgin hissediyorum kendimi siz neler yaptınız nasıl geçti. Kan idrar testi vs verdiniz mi
Bana kalp atışını duyana kadar ilişki yasak demiştiBen ilişkiye ara verdim vlla korkuyorum
aa öylemii ne güzel hadi inşallah görürüz ikimizde merak ediyoreum çok :))Merhaba seninle aynıyız arkadasim.Benim de adete 2 gun kala 200küsür çıktı. 2 gün sonra 500 küsür çıktı. Doktor 4+5 'te bu Perşembe çağırdı doktor keseyi görmek icin
çok şükür cnm :)Çok farklı, Allah hepimize nasip eder umarım :) korkuyla gittim ama çok şükür duyduk <3
Bana kalp atışını duyana kadar ilişki yasak demiştisen yine bi doktoruna sor baby
maalesef hiç rahat değil arkadaşım, ağır metal sanayii fabrikasında çalışıyorumAmin canm inşallah
Ee işin rahat değil mi acaba
Ondan mı öyle dedi
Cumartesi nasipse randevum benim de bebeğimBana kalp atışını duyana kadar ilişki yasak demiştisen yine bi doktoruna sor baby
Aaaa tamam canm mademmaalesef hiç rahat değil arkadaşım, ağır metal sanayii fabrikasında çalışıyorumüst kattayım ben ama sıfır güvenlik ve sağlık önlemi var. saha kapısının camı kırılmıstı birkaç ay önce hala kırık. wc penceresi camı yok ve sahaya bakıyor, sürekli her yer toz içinde. yani o zerrecikler her yerde. stresli bir de iş, satış ve devam eden tüm süreçler bende. sorunlar da bende yani
arkadaşım çok sağol paylaştıgın için. direkt not aldımYumurta ve tahıl ekmeğini sürekli tüketiyorum . Kuru meyve ,Muz ve avakado yemeye çalışıyorum canım. Her gün bir kase Yoğurt yemeye çalış demişti doktor bana. Mercimekli ekmek güzel fikirmiş
inşallah arkadaşımaa öylemii ne güzel hadi inşallah görürüz ikimizde merak ediyoreum çok :))
evet cnm. bakalım haberdar ederim siziAaaa tamam canm madem
Evt şartların cok zormuş
Allahm yardımcn olsun
Kesenin ölçümüne göre doktor kendi haftasını belirliyor. Yani adet tarihi ile uyumlu mu ölçüm diye. Yani adet tarihi ile uyumlu değilse daha küçükse gelişim bozukluğu olma ihtimali var diyor.Bu arada sizin mesajlarınızda ultrason fotosunu da gördüm benim fotoda sizinkinden daha büyüktü kese. Bence sat aynı olsa bile demek ki kese ya da gebelik haftası farklı olabiliyor
Tamamdr kuzummmevet cnm. bakalım haberdar ederim sizi
Benim de akıntm var canmKızlar akıntı sizde devam ediyor mu?
4+3 'üm sürekli akıntım var. Normal midir acaba
Ben hiçbir şey soramadan doktor söyledi . Soracaklarımı da unutmuştum . Olur vallahi soru hazırlayalım süper olur, gerçi benim bir sonra ki randevu bir ay sonra :)işte merak ettiğim konu. Açıkçası ben henüz dr ile konusamadım, bu persembe kese için gidince konusacagım. hatta soru listesi hazırlayalım kızlar
Biz de ara verdik reglden bir hafta önceden beri. Ben biraz hissetmiştim bebişin olabileceğini. Ateşim falan cıkmıstı ve hiç olmayan şekilde kasıklarımda hareketlilik ve bel agrısı vardı.
Ay hadi inşallah cumartesi hemen gelsin <3 :)Cumartesi nasipse randevum benim de bebeğim
O zaman soracağım:)
Ne demek canım benim rica ederimarkadaşım çok sağol paylaştıgın için. direkt not aldım
Ahh amin yavrucum yaaAy hadi inşallah cumartesi hemen gelsin <3 :)