2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ben yurtdışında yaşıyorum,
Dogum yaptıgımda hastaneye bu emzirme ile ilgili yardımcı olmak için bu bölümde uzman birileri geliyor ve sütün gelmesi için artırmak için sizi bilgilendiriyorlar,
Ben o ara burda süt yapan asitli bi içecek var onu içiyordum eşimde çocuga gaz yapacagını söylüyordu,
Sonra o uzmana sormuştum oda gazın gögüse gitmedigini alakası olmadıgını söylemişti,
Sadece benim vücuduma fazla şeker gidecegini söylemişti ama bilemiyorum tabi herkes birşey söylüyor 😄
Benim de aklıma mantığıma hiç sığmıyor bu benim gazımın çocuğa sütle geçmesi ama cesaret edemiyorum risk almaya da😬 anneme kalsa çocuk üşüyor da gaz yapıyor ama üşümesine imkan yok

Benim de aklıma mantığıma hiç sığmıyor bu benim gazımın çocuğa sütle geçmesi ama cesaret edemiyorum risk almaya da😬 anneme kalsa çocuk üşüyor da gaz yapıyor ama üşümesine imkan yok
Kiraz çekirdegi kemeri var galiba burda okumuştum ama ben bulamamıştım bir bak istersen üşütüyordur belkide büyükler iyi bilir 😄

Bizim bebelerin gazlı olası varmış napalım
Biz her akşam banyoda yüzdürüyorduk o iyi geliyordu canım istersen dene. 3 ay 18 günlüğüz ancak geçiyor gibi ama daha dün gece mesela gaz yüzünden uyuyamadı 🫠 azaldığına göre geçecektir de eminim, ben yediklerimden hiç kısmadım

Kiraz çekirdegi kemeri var galiba burda okumuştum ama ben bulamamıştım bir bak istersen üşütüyordur belkide büyükler iyi bilir 😄
Evde kiraz çekirdeği torbası var, kemer gibi değil bu akşam onu deneyeyim bakalım. Tüm tuşlara basıyorum böyle sonra hangisinin faydası oldu bilemiyorum😂

Evde kiraz çekirdeği torbası var, kemer gibi değil bu akşam onu deneyeyim bakalım. Tüm tuşlara basıyorum böyle sonra hangisinin faydası oldu bilemiyorum😂
O iyi gelebilir,
Ben bazen banyo sonrasında yine sancılanıyor bizim kız o zaman koyuyorum çok rahatlıyor 😄

Benim kız biraz inatçı her gün ara ara deniyorum memeyi teklif ediyorum ama yok. İlk zamanlar silikon ucu arada tutuyordu ama yok onu da bıraktı komple. Sürekli biberon ağzında olsun istiyor. Offf valla daraldım artık. Ben önceden de dışarı çok çıkan biri değildim ama çalışmayı özledim. Bir yandan tekrar çalışmaya başlarsam bebeğim ne olucak diye düşünüyorum. Ben hamileyken istanbuldan Ankaraya taşındım. Ankarada da geçen hafta başka ilçeye taşındım. Kimseyi tanımıyorum. Dışarı çıkmak istiyorum ama hava çok soğuk. Önceden motor sürerdim istediğim her yere giderdim. Şimdi taşındığım lojmanda kargoyu almaya bile gidemiyorum. Kızlar wp grubu falanmı kursak buraya siteden sürekli giremiyorum. Bütün yazıları okuyorum ama geriden geliyorum sürekli
wp grubu cok guzel olurdu gercekten ama anonim kalmak ister cogu kisi muhtemelen :)
cogumuz ayni şeyleri yasiyoruz canim ben esime kinlenmeye basladim ise gidiyor diye ahahssh o bile luks geliyor qma ise gitsem bu seferde bide ise gidiyorum diye aglanirim kesin.
ben yaza diktim gozumu havalar isinmaya baslasin herseybgececek gibi dusunmeye calisiyorum hic degilse mahalleye iner turlariz yahu 😁

Kızlar bebeğimin gündüz uykuları eskiden 1 saatti 3. aya girdik ondan mu bacağındaki ortezdrn mi bilmiyorum 10-15 dk sonra emzik düşüyor ağlayarak uyanıyor eskiden emziği kendi atar dalardı uykuya. Şimdi asla dalmıyor hep kuş uykusu. Gece de aynı yarım saatte 1 taş çatlasın 1 saatte 1 uyanıyor emzik ağzından düşüyor diye bu atakta dolayı mı bilmiyorum önceden tam dalacağı zaman emziği kendisi atar uyurdu mahvoldum başında bekliyorum. Ve öyle bir ağlıyo ki yani sanki saatlerce ağlamışta ben bakmamışım gibi çığlıkla
emziksiz uyutmayi denesen canim

Biz her akşam banyoda yüzdürüyorduk o iyi geliyordu canım istersen dene. 3 ay 18 günlüğüz ancak geçiyor gibi ama daha dün gece mesela gaz yüzünden uyuyamadı 🫠 azaldığına göre geçecektir de eminim, ben yediklerimden hiç kısmadım
Şimdilik suyu hiç sevmiyor banyolar 5 dkdan uzun süremiyor bizde. Tabii bir yerde bitecek bu gaz, bağırsaklar gelişecek hareketler arttıkça gaz kendiliğinden çıkacaktır ama insan yine de yaşayanlardan duymak istiyor

vallahi sagarak verenleri ayakta alkisliyorum ben sahsen. senide tebrikbederim hem sagarsk vermişsin hemde birrr surubisle ugrasmissin 😄 ama bence bu zamana kadar yapabildiysen biraz daha sık disini en azindan ilk 6 ay anne sutu almis olsun eminim cok zordur ama belliki sen zaten cok guclusun 😇
Kuzum böyle destek içerikli mesajlarına hayranım insanı mutlu ediyorsun ❤️

Teşekkür ederim cevap için . Burnunu açıyorum calpol verdim dün. Doktora götürdüm endikasyon yok şuan içn birşey öneremeyiz dedi . Kötüleşirse getir diyorlar . Kötüleştikten sonra ne anlamı kalıyor ki . Normalde peditus veriliyor ama sen verme diyor . Vermedim şimdilik
Orası öyle kötüleyince anlamı ne ki aslında

Kızlar bebe kucağımda uyuyor yatağa bırakırken sanki dikenlere bırakıyorum çığlık kiyamet

Kızım iyi emiyordu ya ama benim sütüm azdı,
Çekebildigini çekiyordu sonra artık yoruluyordu heralde sütte az gelince bırakıyordu 😄
Ben su vermedim hiç kızımın kalp rahatsızlıgı var şuan için doktor su vermemi önermedi,
Ameliyat olacak sonrasında başlarız inşAllah 🤲🏼
Bizde öyle bazen hiç içmeyecek gibiyken bitiriyor bazende çok aç gibiyken biraz içip bırakıyor 😄
Geçmiş olsun kalbinde ne vardı

Gaz olayını ben doktora sorduğumda şöyle demişti. Ankara etlik hastanesinde bir doktor . Evet yediklerinizden gaz geçer bebeğe . O yüzden sigara içmeyin emzirirken deniliyor . Sigara da geçiyor . O zaman yediklerinizden olan gazda geçiyor . Anne kabızsa bebekte yüksek ihtimal kabız oluypr o yüzden kabız bebeklerde önce annenin kabızlığnı gidermesini bekleriz . Demişti . Bana mantıklı geldi . Çünkü izlediğim başka bir doktor yediklerinizle bebeğin gazının alakası yok demişti . Ona güvenip bir tabak kuru fasülye yedim . Çocuğum sabaha kadar inledi . Kesinlikle gaz olayı var ve anne ile paralel diye düşündüm , teyit ettim hatta

Üç Aylık bebeği göz muayenesine götürdüm . Gözleri iyi çıktı şükür . Ancak dünden beri gözü yaşarıyor sulanıyor ya 😓 çok moralim bozuk. Göz muayenesi yaptıranlar dmlanın yan etkisi olabilir mi bu ? Yoksa hastalıktan mi anlamıyorum hiç . Su gibi akıyo gözü . Damla yapan görevli eldiven de kullanmadı öylece damlattı . Enfeksiyon mu kaptı acaba 😑

Bu Arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir doktor benim bebeğime down olabilir demişti . Gitmediğim doktor kalmadı . Dün artık bir doktor bana sen hiç down bebek görmedin mi . Bunun alakası yok bebeğin gayet sağlıklı dedi 🤲🏻 içime o kuşkuyu düşürdüler . Çıkmıyor her hareketinde acaba diyorm . Genetik test verdim çıkmadı . Neyse çok uzatmayayım . Gerçekten doktorlara da güven olmuyor artık kime neye inanacpsıözıı şaştık

Kızım iyi emiyordu ya ama benim sütüm azdı,
Çekebildigini çekiyordu sonra artık yoruluyordu heralde sütte az gelince bırakıyordu 😄
Ben su vermedim hiç kızımın kalp rahatsızlıgı var şuan için doktor su vermemi önermedi,
Ameliyat olacak sonrasında başlarız inşAllah 🤲🏼
Bizde öyle bazen hiç içmeyecek gibiyken bitiriyor bazende çok aç gibiyken biraz içip bırakıyor 😄
Allah acil şifalar versin kutucuğa inşallah kolaylıkla atlatır😔bizim doktorumuz biraz anam babam usulcü 😂

Back