2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Hanımlar selamlar. Haftaya Çarşamba bat tarihim. Önceki gebeliğimde alt karnım çok sertleşmişti tam rahmim çok sertleşmişti. Sizin de sertleşmiş mi? Sanki yine ufak bir bölgede sertlik var gibi. Sizin nasıl merak ettim

Bizde hacamat düşünüyorduk bu ay nasip oldu çevremde de bayağa yaptıran var

Merhaba kızlar yazışmalarınızı görünce katılmak istedim benim son adet tarihim 31.01 ovülasyon 22.02 de oldu adetime 4 gün kala beta 51 çıktı kaç haftalık oluyor nasıl hesaplamam lazım :) bir de sağ pelvik kemiğime yakın yerde ara sıra ince bir ağrı oluyor normal midir

Hanımlar ben kan verdim. 367 çıktı değerim. Bir de kırmızı pembe arası akıntım var.
Bundan önce 2 kez hamile kaldım.( ilki düşük) 2 sinde de bikaç hafta sonra lekelenmelerim olmuştu. İnşallah yerleşme kanamasıdır

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah sat ne zaman acaba

Hayırlı olsun yerlesmedir inşallah düşünmemeye çalışın stres de çok etkiliyor

Hayirli olsun ben de 5 gün kala 16 ile öğrendim aynı ağrı bende de var normal heralde kese yerleşmeye çalışıyor rahim büyüyor o yüzdendir

İnşallah canö lütfen stres yapma
Peki lekelenmen için Doktor'un bir ilaç vermedi mi

Benim de ara ara agrım var canm
Ben oruç tutmayacağım malesef
Evde olsam belki de çalıştığm için zor olabilir tatlm

Benim de ara ara agrım var canm
Ben oruç tutmayacağım malesef
Evde olsam belki de çalıştığm için zor olabilir tatlm
Doktorda bana biz önermiyoruz ama inançla ilgili dedi. Saat olarak uzun bir saat biz gebelerden 3 lt su içmelerini istiyoruz. O kadar süre susuz kalmayı doğru bulmuyoruz ama tercihe kalmış birşey dedi

Zaman olarak yerleşme kanaması dönemi tam canım. Zaten yeni tutunmaya çalışıyor ya kılcal damar çatlamış olabilir. Bazen hiç bebekle alakası olmayıp vücut artan hormonlada kanama yapabiliyormuş hiç sıkıntı yapma kendine

[/QUOTE]
Orucu kesinlikle önermiyorlar sanırım ilk 3 ay. Bulantılardan dolayı özellikle şiddetlendirir diyor doktorlar
Hmn anladm tatlım cok tesekkurler

Doktorda bana biz önermiyoruz ama inançla ilgili dedi. Saat olarak uzun bir saat biz gebelerden 3 lt su içmelerini istiyoruz. O kadar süre susuz kalmayı doğru bulmuyoruz ama tercihe kalmış birşey dedi

Evet haklılar tatlım, zor olabilir hamişken
Ayy ben o kadar su içemiyorum yaa

merhaba benim yumurta akı kıvamında akıntım gelmeden önce ve geldikten sonra değerlendirmiştim farketmeden cünkü adet düzensizliğim var aylarca olmuyorum ilaç kullanmadan. 23 şubat değerlendirdik 24 şubat akşam üstü şeffaf jel akıntı geldi 25 şubat değerlendirdik. Sonrasında bir hafta boyunca adet olucakmısım gibi ağrılarım oldu. En sonki ilişkimden tam bugün 10. Gün. Akşam başlayan sağ kasık yanması ve ve sağ karın tarafımda yanma mevcut. Gögüslerimede biraz bastırdıgımda sızlıyor.

Böyle birşey yaşayan varmı ? En sonki ilişkinin 7. Günü kan versin beta 0.1 negatif çıktı. Test yapmadım henüz.. ilk belirtilerde Sağ kasık yanması vs yaşayan oldu mu ?

Hmn anladm tatlım cok tesekkurler

Evet haklılar tatlım, zor olabilir hamişken
Ayy ben o kadar su içemiyorum yaa
[/QUOTE]

Aynen canım bende öyle. İlaçları içerken genelde alıyorum günlük 1.5 anca oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…