canm bende de çok heyecan var hatta bir benmi bu kadar yapıyorm diyordum yalnız değilmişim demekkiherkeste oluyorsa normal demek ki diye düşünüyorum :)
ben keseyi gördüm 6 haftalık kalp atışlarını duyacağız salı günü ben de aşırı heyecan yaptım. bi taraftan da kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum sıkıntı olmasın diye hayırlısı hepimiz için
Benim de 35
canm o baskıları hep yaşadık sadece aile olsa iyi :)) sadece eşim ve kardeşim biliyor ailelere daha söylemedikBenim de 30 :)
Hadi geç kaldın yaşın gidiyor bak sonra olmaz vs vs diyip durdu annem çıldırttı artık beni :) daha kimseye söylemedim vallahi siz söylediniz miii
Bende söylemedim canm bir tek cok samimi kuzenım var o biliyorBenim de 30 :)
Hadi geç kaldın yaşın gidiyor bak sonra olmaz vs vs diyip durdu annem çıldırttı artık beni :) daha kimseye söylemedim vallahi siz söylediniz miii
Ayy inşallah sağlıkla ilerlesin sürecimiZ yaa☺canm o baskıları hep yaşadık sadece aile olsa iyi :)) sadece eşim ve kardeşim biliyor ailelere daha söylemedik
Gerçekten geçmiyorYaaazaman geçmiyor sanki arkadasm yaa
Ben birde o kadar cok uğrastm ki sebepsiz inferilite olabilir demişlerdi
Çok şükür mucizem geldi
Ama hala inanamıyorum
Benimde amh 0,29 du çok düşük ihtimal hamile kalman demişti ama imkansız da değil dedi. Bir kez yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yaptırdım. 1 yıldırda korunmuyorduk. İğne den sonuç alamadık ve yorulmuştum artık psikolojik olarak. Oluruna bıraktım ve 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallahHepinizi etiketleyemedim. 28 Ocak sat benim. İlişki gününü bildiğim için doğru olduğunu düşünüyorum. Coraspirin bebeğin kalp sağlığı açısından kullanmam gerektiğini söyledi. Progestanda bir kez düşüğüm olmuştu ona önlem olarak dedi ama kullanmasam diye düşünüyorum çünkü kanama vs yok şükür Allah korusun. Omegayı duymuştum kullananları ben sormada kendi yazdı zaten. Durum böyle kızlar. Hepimize sağlıklı huzurlu bir gebelik süreci diliyorum inşallah
coraspirin çoğunlukla veriyorlar hamilelere geçen aylarda bende quenzim kulanmıştm hacamatıda duymuştum gebeliğe faydası var diyeİnşallah
Coraspin hiç duymadım
Ben kan ilacı magnezyum quenzim vs kullanıyordum hepsini kesti
Her doktor çok farklı gerçekten
Benim üçüncü bebeğim olacak hiç vermemişlerdi yeni bir uygulama demek ki en son 7 yıl once doğum yaptim dacoraspirin çoğunlukla veriyorlar hamilelere geçen aylarda bende quenzim kulanmıştm hacamatıda duymuştum gebeliğe faydası var diye
.Gerçekten geçmiyor
Benim 3. Cocuk
Ama o kadar seviyorum ki bebekleri ve hamile olmayı
Aaaaa hacamatBenim de Amh 0.15 ozon ve hacamat sonrası 0.24 oldu ve ilk aydan doğal yolla hamile kaldım maşallah diyeyim. Gerçekten stresle çok bağlantılı
.
Ahh sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canm
Allah bağışlasn diğer evlatlarınında
Aaaaa hacamat
Kız bizde de sebepsiz inferilite vardı
Bazı yollar denedik fln olmadı haziran da tüp düşünüyorduk hatta
Ama ben 3 aydr hacamat oluyorum sanrm onun da etkisi var heee
Çünkü bayan bende kuyruk sokumuna , göbek bölgeme yaptı rahim e iyi geliyor diye
Amin amin kuzummmAllah razı olsun aminn hepimizinkini
Evet ben de kuyruk sokumuna yaptırdım 2 kere kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum. Göbeği duymamıştım
İnşallah onları da görürüzAmin amin kuzummm
Sanrm keseyi ve pıt pıtları duyana kadar inanamayacagm hamile olduğuma
Evet bebeğim alt karın kısmına yapmıştı 4 kupa da
Ben ilk regli ağrıma iyi geldiğini anladım
Snra da devam ettim hacamata
Ay ben her şeyden tiksiniyorum, sürekli bi midem tuhafKızlar hiç bulantı belirtisi başlayan var mı? Böyle yoğun değil ama hafif bir tiksinme gibi…
Çok amin çokkk balımmmİnşallah onları da görürüz