2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
canm bende de çok heyecan var hatta bir benmi bu kadar yapıyorm diyordum yalnız değilmişim demekki

Merhaba gebelik düşünüyoruz kısmetse ama aklıma takılan biseyler var gebelikte genetik hastalıklara bakılıyormu acaba aileden gelen olabilicek?

Benim de 30 :)

Hadi geç kaldın yaşın gidiyor bak sonra olmaz vs vs diyip durdu annem çıldırttı artık beni :) daha kimseye söylemedim vallahi siz söylediniz miii
canm o baskıları hep yaşadık sadece aile olsa iyi :)) sadece eşim ve kardeşim biliyor ailelere daha söylemedik

Benim de 30 :)

Hadi geç kaldın yaşın gidiyor bak sonra olmaz vs vs diyip durdu annem çıldırttı artık beni :) daha kimseye söylemedim vallahi siz söylediniz miii
Bende söylemedim canm bir tek cok samimi kuzenım var o biliyor
Keseyi göreyim pıtpıtları duyaym nasipse
Ondan snra söyleyeceğimmm☺

Yaaa zaman geçmiyor sanki arkadasm yaa
Ben birde o kadar cok uğrastm ki sebepsiz inferilite olabilir demişlerdi
Çok şükür mucizem geldi
Ama hala inanamıyorum
Gerçekten geçmiyor
Benim 3. Cocuk
Ama o kadar seviyorum ki bebekleri ve hamile olmayı

Benim de Amh 0.15 ozon ve hacamat sonrası 0.24 oldu ve ilk aydan doğal yolla hamile kaldım maşallah diyeyim. Gerçekten stresle çok bağlantılı

İnşallah
Coraspin hiç duymadım
Ben kan ilacı magnezyum quenzim vs kullanıyordum hepsini kesti
Her doktor çok farklı gerçekten

İnşallah
Coraspin hiç duymadım
Ben kan ilacı magnezyum quenzim vs kullanıyordum hepsini kesti
Her doktor çok farklı gerçekten
coraspirin çoğunlukla veriyorlar hamilelere geçen aylarda bende quenzim kulanmıştm hacamatıda duymuştum gebeliğe faydası var diye

coraspirin çoğunlukla veriyorlar hamilelere geçen aylarda bende quenzim kulanmıştm hacamatıda duymuştum gebeliğe faydası var diye
Benim üçüncü bebeğim olacak hiç vermemişlerdi yeni bir uygulama demek ki en son 7 yıl once doğum yaptim da
Hacamat quenzim çok faydası oldu gerçekten doktor ilerleyen zamanlarda quenzimi kullanmaya başlarız dedi

Gerçekten geçmiyor
Benim 3. Cocuk
Ama o kadar seviyorum ki bebekleri ve hamile olmayı
.
Ahh sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canm
Allah bağışlasn diğer evlatlarınında
Benim de Amh 0.15 ozon ve hacamat sonrası 0.24 oldu ve ilk aydan doğal yolla hamile kaldım maşallah diyeyim. Gerçekten stresle çok bağlantılı
Aaaaa hacamat
Kız bizde de sebepsiz inferilite vardı
Bazı yollar denedik fln olmadı haziran da tüp düşünüyorduk hatta
Ama ben 3 aydr hacamat oluyorum sanrm onun da etkisi var heee
Çünkü bayan bende kuyruk sokumuna , göbek bölgeme yaptı rahim e iyi geliyor diye

Allah razı olsun aminn hepimizinkini
Evet ben de kuyruk sokumuna yaptırdım 2 kere kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum. Göbeği duymamıştım

Allah razı olsun aminn hepimizinkini
Evet ben de kuyruk sokumuna yaptırdım 2 kere kesinlikle faydası olduğunu düşünüyorum. Göbeği duymamıştım
Amin amin kuzummm
Sanrm keseyi ve pıt pıtları duyana kadar inanamayacagm hamile olduğuma
Evet bebeğim alt karın kısmına yapmıştı 4 kupa da
Ben ilk regli ağrıma iyi geldiğini anladım
Snra da devam ettim hacamata

İnşallah onları da görürüz

Benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor. Doktorlarınızla oruç mevzusunu görüştünüz mü acaba. Bende hala bulantı diyebileceğim birşey yok, bazen bazı şeyleri canım yemek istemiyor sadece o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…