Lazere ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Ben de bıraktım şimdi gitmeyi ama kıllanmaya da başladım hafiften yaben genital falan yapmamiz lazm e bi süredir lazere de gitmiyordm çock düşündüğümüz için kuaförlere gidilir heralde 3.4. aylarda sorun olmaz die düşünüyorm burda bi arkdş 3 aylık hamile gidiyor o kuaföre binadan
Bende 7+6 dayım aklıma gelmedi soramadım doktora ama doktor da bişey demedi yani riskli olsa söyler miydi bilmiyorum. Ama bizde bişeyler yaşamaya cesaret edemedik henüzBu cumartesi randevum var yine bende soracağım artık.
Benim doktorum sormadan bişey söylemiyorağzından cımbız ile laf alacağım
Saolasn tatlm çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun kuzum sizde dikkat edin
Çok çişe gidiyorum ben belki ondandır rahatta yatamıyorum bi batıyor bir şeyler sanki böyleBizde bgun 8+1 olduk canm
Bende geceleri uyanıyorum sık sık yaa
Neden acaba☺
Hormonlardan o canmLazere ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Ben de bıraktım şimdi gitmeyi ama kıllanmaya da başladım hafiften ya
Hayırlı uğurlu olsun canım ben de aşılamayla hamile kaldım. Sat 3 şubattı ben 3 şubat olduğunu düşünüyordum aşılama 21 şubatta yapıldı sonra karışılıklık oldu 21 şubatta olmadı. Ultrasonda bebeğe göre düzenledi doktorum son adet tarihimi 15 şubat belirlendi.Kızlar aranızda tüp bebek ile hamile olan var mı?haftanızı neye göre hesapladınız. Son adet tarihi mı transfer günü mü. Ben 6 haftalık sanıyodum kendimi meğer transfer gününe göre hesaplanıyomuş daha 3+4 olmuşum çok minnakmış minik mucizem
Ah valla daha başındayız ne yapcaz bilmem bebeim:))Çok çişe gidiyorum ben belki ondandır rahatta yatamıyorum bi batıyor bir şeyler sanki böyle
Merhaba hayırlı uğurlu olsun . Doktorunuz sıkıntı görse yasak koyardı. Normalde yasak değil ekstra bir durum yoksa. Bende bir sıkıntı yok ama doktorum yinede 12. Haftaya kadar yasak koydu. Burada bazı arkadaşlar cinsel ilişki sonrası kanama yaşadılar ç. Kimisi de sorun yaşamadım O yüzden ucu açık bir soru bu doktora sorman en iyisi. Her gebelik farklı çünkü canım.Kızlar af edersiniz hepinize bir şey soracağım şimdi, doktoruma sormayı unuttum. Şuan 5+5 teyim. Cinsel ilişkiyi nasıl önerdi sizin doktorlarınız ?
Ben 4+6 da karından muayene ile gördüm canımkeselerinizi kaçıncı haftalarda gördünüz?
ve alttan mı normal ultrasonla mı bi aydınlatırsanız sevinirim
Kuzum bende pcos var ben zaten 14 yaşımdan bu yana illallah ettim yani lazer iğneli epilasyon falan bıkkınlık gelmişti. Sonra bi epilasyoncu buldum gerçekten de azalttı öyle böyle değil ayda bir hani belki daha da işe yarar diye gidiyordum. Ama şimdi yüzümde başlamış koltuk altı başlamış çıkmaya vajinada sıkıntı yok ama başlayacak o da. Bu hafta doktoruma sorucam vajina olmasa da en azından bacak koltuk altı yüz gisebilir miyim öğrenicem. Hormonlardan coştu çünkü daha da coşarHormonlardan o canm
Benim bitirme garantili lazerdi kii uzun zamandr cidden pek azdı
Ama şimdi çıkmaya basladı
Hamilelikte hormonlardan kaynaklı oluyormuş öyle
Yani stres olurum bende böyle yapmak daha mantıklıben de öyle yapicam özel bölge için biraz daha zamn bekliyoruö
İnşallah kuşummmAh valla daha başındayız ne yapcaz bilmem bebeim:))
İnşallah vücut alıştkca bu duruma daha rahat ederiz
Hmm anladım bebeim yaaKuzum bende pcos var ben zaten 14 yaşımdan bu yana illallah ettim yani lazer iğneli epilasyon falan bıkkınlık gelmişti. Sonra bi epilasyoncu buldum gerçekten de azalttı öyle böyle değil ayda bir hani belki daha da işe yarar diye gidiyordum. Ama şimdi yüzümde başlamış koltuk altı başlamış çıkmaya vajinada sıkıntı yok ama başlayacak o da. Bu hafta doktoruma sorucam vajina olmasa da en azından bacak koltuk altı yüz gisebilir miyim öğrenicem. Hormonlardan coştu çünkü daha da coşar
Hiç sorma kış olsa tolere edilir de yaz çok zorHmm anladım bebeim yaa
Tmm sor bakalım
Evet insanın içine bıkkınlık geliyor
Bılemeyecegım vala Guzel sonuclar alın ınsaAllah. Sence yapılmalımı ? Yoksa gerek yokmu350$ dediler ilkinde de orda yaptırdığım için 100$ indirdilersamimiler mi acaba
lazer zararli diye biliyorum hamilelikte ağdaya dönücem o yüzden ona da 3.aydan sonra düşünüyorjm sen?Lazere ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Ben de bıraktım şimdi gitmeyi ama kıllanmaya da başladım hafiften ya
Ağda konusunda doktor bana 3 ay yasakladı. Mikrop bulaşır falan diyelazer zararli diye biliyorum hamilelikte ağdaya dönücem o yüzden ona da 3.aydan sonra düşünüyorjm sen?
ağdaya dönmem ben. Doktorumla bu hafta görüşüp karar vereceğim belki çeşitli yerlere lazere devam ederim düşük şekilde.lazer zararli diye biliyorum hamilelikte ağdaya dönücem o yüzden ona da 3.aydan sonra düşünüyorjm sen?
Kaşıntı var mı peki? Bol bol su tüket günlük pet falan kullanıyorsan bırak o da yapmış olabilir.Kızlar birde birşey soracağım ben ğdrarı yaparken yada şuan normal otururken bile yanma hissediyorum . Galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor randevum yarından sonra. Olan var mı aramızda ? Ne yapılmalı ? Zararlı mı? Test falanda verdim ama ne yapacağım bilemedim
Hamile olupta idrar yolu enfeksiyonuna yakalanmayan var mı gerçektenKızlar birde birşey soracağım ben ğdrarı yaparken yada şuan normal otururken bile yanma hissediyorum . Galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor randevum yarından sonra. Olan var mı aramızda ? Ne yapılmalı ? Zararlı mı? Test falanda verdim ama ne yapacağım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?