- 9 Mart 2024
- 242
- 241
- 18
Merhaba, pheebs teşekkürler uyarın için.Aklında olsun içerik kontrolü yap gebelikte birçok asit yasak azaleik bha aha retinol gibiyıkama jelinde çok asit var yine kontrol et
6+1 de gördük, kesenin sağ üst köşesine bitişik duran minicik yumru gibiydi. Kalp sesi de hızlı geliyordu. Kese boyutunu o gün söylemedi. Ama bir gün önce kendi doktorumda kese içi görünmediği zaman doktor kese boyutuna 16veya 17 mm demişti.Kızlar bebeği ilk ne zaman gördünüz nasıl bı görüntüsü ben bugün kalp atışını gördümçok tuhaftı pit pit atan yuvarlak birşey gibi duruyordu 5+1felaniz daha alttan muaynede göründü kesede 7bucuk mm dedi normal dimiii
Bende duydum da belli belirsiz daha çok küçük dedi doktor. Ki senin benden küçükmüş gittiğinde haftan. Ayrıca çok normal erkenden dinletmiyorlar kalp sesini bazı doktorlar: burda birkaç arkadaş yazdı kalp atışını gördüm ama iki hafta sonra dinlemeye çağırdı diye. Bu haftalarda bizim için önemli olan kese yolk sac . Bak sen kalbi de görmüşsün ekstradanaynen öyle görünüyorduben duyamadım henüz sadece gördük görüp duyamamakda noramlmi acabaa
İnşallah canımmmm haber vericemGüzel haberler bekliyoruz senden bugün canım
Yalnız bayıldım rüyana rüyandaki detaylara . Ay kız o saati yazmak rüyada bile aklına gelmiş bende eşime dedim ki (doğumda yanıma girdin istiyorum ) dakika dakika saniye saniye tut ne zaman doğduğunu unutma önemli diyorum . Senin rüyana bile girmişKızlar bir rüya görmüşüm varya nasıl mutlu uyandırdi beni bu rüya :))
Bebisi evimin yatak odasında tek başıma normal doğumla kolayca doğurdumböyle kolay mıymış doğumya diyorum. Tatlış minnak minnoş bir bebikti. Uslu uslu duruyor. Sonra yıkıyorum onu. Aklıma sonra geliyor ay yıkamamak gerekiyordu ilk doğunca o tabaka koruyucu diyorlardı diyorum. bir de doğduğu saati yazsaydım keske ,ilerde yükselenini öğrenmek için sorar kesin bana diyorum:))
hamilelikten sonra bebik rüyama ilk kez girdi
Ben de duyamadım canım sadece pıtpıt attığını gördüm bence normaldir duyamamak en azından gördükaynen öyle görünüyorduben duyamadım henüz sadece gördük görüp duyamamakda noramlmi acabaa
Bence boyutu gayet iyi haftasına göre canım ben öyle biliyorum internette de öyle araştırmıştım her bebiş farklıymış işte önemli olan kesenin şekli yolksac demişti doktorkızlarr yokmu cevabı olann
Öğleden sonra dedin kaçta randevu ay merak ederimİnşallah canımmmm haber vericem
Benim kesem 32 mm ölçüldü farklı doktora gittim orda 36,5 mm ölçüldü pıtpıt attığını gördük bebeğe 3,15 mm dedi. Aşılamayla hamile kaldım ben 32 mm ölçen 3,15 mm diyen asistandı, aşılama yapan doktorumu aradım allah allah dedi boyutuna sen bi gel ben bakayım dedi emin olalım diye. Bence senin boyut çok normal benimki anormal küçükBence boyutu gayet iyi haftasına göre canım ben öyle biliyorum internette de öyle araştırmıştım her bebiş farklıymış işte önemli olan kesenin şekli yolksac demişti doktor
Yalnız bayıldım rüyana rüyandaki detaylara . Ay kız o saati yazmak rüyada bile aklına gelmiş bende eşime dedim ki (doğumda yanıma girdin istiyorum ) dakika dakika saniye saniye tut ne zaman doğduğunu unutma önemli diyorum . Senin rüyana bile girmişay kız bayıldım bayıldım rüyana ne güzel bebeğin yüzünü gördün mü Bu arada ?
15:00 da ordayııız aşırı heyecanlıyız ya ne diyecek nasıl diyeÖğleden sonra dedin kaçta randevu ay merak ederim
Heyecanla bekliyorum ben de sizi, inşallah güzel güzel haberlerle döneceksiniz15:00 da ordayııız aşırı heyecanlıyız ya ne diyecek nasıl diyeinşallah güzel sonuçlarla gelirim. Rabbim vallahi yüzümüzü güldürsün hepimizin bebişlerimizi korusun
Bana da kesenin boyutunu demedi ,bebek 1.08 cm olmuş onu söyledi canmkızlarr yokmu cevabı olann
ay evet çok şükür bende erken görünce bi şaşırdımBende duydum da belli belirsiz daha çok küçük dedi doktor. Ki senin benden küçükmüş gittiğinde haftan. Ayrıca çok normal erkenden dinletmiyorlar kalp sesini bazı doktorlar: burda birkaç arkadaş yazdı kalp atışını gördüm ama iki hafta sonra dinlemeye çağırdı diye. Bu haftalarda bizim için önemli olan kese yolk sac . Bak sen kalbi de görmüşsün ekstradan
Ay ay belki sana yüzünü göstermiştin meleğin . O yüzü unutma doğunca benzeyecek mi bakalımÇok mantıklı yaa doğumda girebiliyorlar mı ki bizimle
Yaa canımm benim yüzünü gördüm, hatta gözlerimi alamadım böyle bakınca içim gidiyordu
Sorularını yaz . İnsan oraya gidince herşeyi unutuyor ay şunu da sorsaydım diyor . İçini ferah tut güzel haberlerle geleceksin inşallah15:00 da ordayııız aşırı heyecanlıyız ya ne diyecek nasıl diyeinşallah güzel sonuçlarla gelirim. Rabbim vallahi yüzümüzü güldürsün hepimizin bebişlerimizi korusun
Senin selvi boylum maşallahBana da kesenin boyutunu demedi ,bebek 1.08 cm olmuş onu söyledi canm
Zaten aksi bişey olsa söyler doktorlar dert etme ☺
İnşallah canımmHeyecanla bekliyorum ben de sizi, inşallah güzel güzel haberlerle döneceksiniz
Her kontrolde bu telaşı heyecanı yaşayacağız bence
Ayyy kesinlikle iyi hatırlattın tek tek yazayım hepsini sorayım adama hazır yakalamışkenSorularını yaz . İnsan oraya gidince herşeyi unutuyor ay şunu da sorsaydım diyor . İçini ferah tut güzel haberlerle geleceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?