evt cnm benim oldu ve 5 gün kala kopkoyu çift cizgi gördüm adete 3 gün kala kan, verdim 7138 çıktıKızlar merhaba aranıza katılabilirim umarım , bir şey soracaktım ilk belirti olarak göğüsleri ağrıyan oldu mu ? Nerdeyse yumurtlamadan hemen sonra başlayan iki taraflı göğüs ağrım var ara ara da alt karın ağrım ..
Başın sağ olsun canım çok üzüldümKizlar birkacgundur kanamam oluyordu hatta burayada yazmistim belki gorenler hatirlamistir.Bugun bebegimi kaybettim cok uzgunumtavsiyem en ufacik lekelenmede bile hemen doktora gidin.Bebegimin kalbi durmus
size bişey sormak istiyorum ben adetime 5 gün kala test yaptım iki tane kopkoyu çıktı adete 3 gün kala kan verdim 7138 çıktı sizce çokmu yüksekAy evet güzel artıyor şimdilik az önce kan verdik geldik son sonucu öğrenmek için içim biraz rahatladı inşallah keseyi görüp kalp atışınıda duyarsam tamam dicem artık boş yere endişe yapma dicem kendime ister istemez kaygı problemi yaşıyorum aslında hemşireyim bu işleri biliyorum bu işlerin içindeyim ama insanın başına gelince her şey çok farklı oluyo
O kaygı bende de var. Ben de 3. aşılamamda hamile kaldım zar zor süreç çok zor ve yıpratıcı. Çok zor elde edince insan korkuyor… Ama korkuyla da 9 ay geçmez böyle. Sonuçta bir daha gelmeyecek bu günler akışına bırakmak en doğrusu olacaktır. Bebek eğer sağlıklıysa ne olursa olsun dünyaya gelecektir. Böyle düşünmek lazım sanırımtüp bebek tedavisi ile oldu. o yüzden biraz daja tedirginim galiba korkuyorum. hayılrısı olsun inşallah atlatırım
Aklında olsun içerik kontrolü yap gebelikte birçok asit yasak azaleik bha aha retinol gibiKızlar sivilce sorunu en başta oluşmuştu bende de, ama sonra geçti tamamen. Bu süreçte cildimi maske etkili yıkama ürünü ile yıkadım(estee lauder perfectly clean) madecasol içerikli krem ( La Roche baume b5) ve advanced night repair serum kullandım.
Belki aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur, bende çok şükür geçirdi yerli yersiz çıkan sivilceleri.
Zaten anca takip ederiz sanrmAynen bende o kremi takip ediyoeum hahah
Evett beklemek zor ama napalım bıtanem ☺hiç deme bana da bi onceki randevumda 2 hafta sonra gel demişti 2 hafta bile gecmek bilmedi. 1 ayı düşünemiyorum
Güzel haberler bekliyoruz senden bugün canımBugün öğleden sonra aşılamamı yapan doktorumla görüşeceğim bu sefer o muayene edecekmiş. Bebek haftasına göre küçük mü, kese nasıl, kalp atışı ne durumda, aşılamayı mı baz alacak satı mı hepsini görüşecekmişiz. Biraz heyecanlıyım… Umarım güzel şeyler söyler
kızlarr yokmu cevabı olannKızlar bebeği ilk ne zaman gördünüz nasıl bı görüntüsü ben bugün kalp atışını gördümçok tuhaftı pit pit atan yuvarlak birşey gibi duruyordu 5+1felaniz daha alttan muaynede göründü kesede 7bucuk mm dedi normal dimiii
Bana doktor kesenin boyutunu söylemedi bilekızlarr yokmu cevabı olann
Bende yerleşme kanaması olmadı ama aşırı karnım ağrıdı böyle bıçak saplanır gibi de adet ağrısı gibi de. Hala daha da devam ediyor doktor bir sorun görmedi.Bu süreçte yerleşme kanaması vs bir durumla karşılaştınız mı acaba? Bende henüz birşey olmadı
banada söylemedi hemşireye söylerken duydumBana doktor kesenin boyutunu söylemedi bile
Normaldir bence anormal olsa soylerlerdi
Kalp atışını bile gormussunuz ne güzel
Bende de adet sancısı gibi olduBende yerleşme kanaması olmadı ama aşırı karnım ağrıdı böyle bıçak saplanır gibi de adet ağrısı gibi de. Hala daha da devam ediyor doktor bir sorun görmedi.
Ay ben görmedim mesajını. Bende 5+6 da duydum kalbi şekilsiz beyaz yanıp sönen ışık gibi kesem de 15 mm di. Kese her gün yaklaşık 1mm gibi büyüyormuş ona göre düşünürsek kese boyutun gayet normal . Bende vajinal yolla gördüm bebeğikızlarr yokmu cevabı olann
Canım ultrason kağıdın barsa orada yazıyordur kese boyutu eğer gördüysen bebek boyutuBana doktor kesenin boyutunu söylemedi bile
Normaldir bence anormal olsa soylerlerdi
Kalp atışını bile gormussunuz ne güzel
Merhaba teşekkür ederim. Ben de 1 nisanda kan vereceğim tekrar. İnşallah keseleride kalp atışlarını da görürüz. 1 kızım var. 2 kez 9. Haftalarda kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu yüzden tedirgin hissediyorum. Ne yaparsak yapalım olacak olan oluyor bunu öğrendim ama yinede annelik, engel olamıyorum kendime22 mart hcg 39
24 mart hcg 89
28 mart hcg 615
Ben daha doktora gitmedim hcg nin 1500 ü geçmesini bekliyorum 1 nisanda gidicem keseyide görme umuduyla inşallah
haklısın canım zor elde edenler olarak birbirimizi en iyi anlarız. ama cok şükür kavuştuk. biraz rahatlamam lazım evet inşallah kucagımıza almak nasip olur yaşadığımız zorlukları sıkıntıları unutur giderizO kaygı bende de var. Ben de 3. aşılamamda hamile kaldım zar zor süreç çok zor ve yıpratıcı. Çok zor elde edince insan korkuyor… Ama korkuyla da 9 ay geçmez böyle. Sonuçta bir daha gelmeyecek bu günler akışına bırakmak en doğrusu olacaktır. Bebek eğer sağlıklıysa ne olursa olsun dünyaya gelecektir. Böyle düşünmek lazım sanırım
aynen öyle görünüyorduAy ben görmedim mesajını. Bende 5+6 da duydum kalbi şekilsiz beyaz yanıp sönen ışık gibi kesem de 15 mm di. Kese her gün yaklaşık 1mm gibi büyüyormuş ona göre düşünürsek kese boyutun gayet normal . Bende vajinal yolla gördüm bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?