2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ya ense göğüs sıcak ama elleri yüzü soğuk oluyo bazen ama inanın ev 25-26 derece daha ne kadar giydirebilirim doktorlara kalsa o sıcaklıkta sadece zıbın giysin diyorlar
bizim ev en fazla 22 derece ben sadece altına uzun kollu zıbın ve çokta kalın olmayan bi tulum giydiriyorum genelde battaniye örtüyorum ama o sürekli açıyor önemli olan ense ve gögsü sıcaksa sorun yok diyorlar bizim burda

Yok bakmadım ordan hiç alışveriş yapmadıgım için,
Normal olanından aldım burda ama mikro dalga olmazsa zaten ısıtmak sorun olur birşeye yaramaz
Aynen ben o yüzden kullanamadım pek fırında ısıtması çok uzun sürdü pratik gelmedi bana ama Amazon’da ben hiçbir sıkıntı yaşamadım her şeyi ordan alıyorum hatta

Ya ense göğüs sıcak ama elleri yüzü soğuk oluyo bazen ama inanın ev 25-26 derece daha ne kadar giydirebilirim doktorlara kalsa o sıcaklıkta sadece zıbın giysin diyorlar
Ben 23-24 derecede sadece zıbınla tutuyorum çocuğu. Şimdiye kadar hiç hasta olmadı ama yatırım tavsiyesi değildir bu arada bizimkinin de elleri ayakları soğuk oluyor ama doktor normal bebeklerde dedi

İnanın aynı şeye tutunarak yaşıyorum bi bahar gelsin hele bi yaz gelsin diye diye gezince kocamdan intikam alacağımı düşünüyorum (nedense??) En büyük hayalim; eve bi gelecek biz evde yokuz arıycak panikle karıcım nerdesin? Biz gezmedeyiz canım sen karnını doyur bi şekilde (ama tripli bi ses tonuyla) hadi bye. Uff karizmaya gel

Ya bizim ev yakmasam da sıcak gerçekten inmiyor o derecelerin altına. Cepheden kaynaklı çok güneş alıyor tüm gün. Bazen 27 ye çıkıyo pişiyorum evde ama kombi 36-40 arası yanar max

Acaba bizim termometre mi yüksek gösteriyor ya markası ne sizinkinin ben xiaomininki var

Teşekkür ederim,
Kalbinde bir kaç delik var birtanesi önemli ameliyat olması gerekiyor ve birde cigerine giden damarda darlık var onu genişletecekler
Apikal dediler mi size , kızımda apikal asd var. 2 mm. Takip denildi şuan içn . Ciğere giden sol damarda darlık var denildi . Aynı şeyler olduğu için dikkatimi çekti . Ama bize genişletilecek falan demedi . Allah yardımcımız olsun. Ameliyat için şimdiden bol şifalar dilerim .ameliyat olur sağlığına kavuşur dermansız dert vermesin Allah

Ben anne karnındayken biliyordum,
Ama tabi dogmadan bilemedik ameliyat olup olmayacagını şimdi ameliyata gerek gördüler geçecek inşAllah Aklınıza gelirsek duanızı bekleriz
Detaylı ultrasonda çıkmış mıydı ? Dün doktor bana bunu sordu . Detaylıda kalpte bir delik saptandı mi ? Kızımın kalbinde görünmedi hamileyken . Doğumdan sonra öğrendik biz

Fırınla zor olur ya, mikrodalgada 1 dk bile degil Teşekkür ederim bende bakayım o zaman bazen birşeyler denk geliyor bilmedigim için almıyordum

Fırınla zor olur ya, mikrodalgada 1 dk bile degil Teşekkür ederim bende bakayım o zaman bazen birşeyler denk geliyor bilmedigim için almıyordum
Üşümüyormu tek zıbınla ya ben bile üşüyorum bazen

Üşümüyormu tek zıbınla ya ben bile üşüyorum bazen
Ya valla ensesini göğsünü kontrol ediyorum hep sıcak oluyor. İlk etapta emin olamayıp giydiriyordum çocuk o zaman sıcaklayıp daha çok huysuzlanıyordu sanki. Sıcaklığa göre kat kat giydirme rehberleri de bu sıcaklıkta zıbın yeterli diyorlar. Uydum onlara ilk 3 ay sıkıntı yaşamadık çok şükür

Canım bizde ASD var VSD var birde PDA var onun haricinde de o sizinle aynı sol damarda darlık var. VSD mm bizim 5 - 6 mm arası bunun için ameliyat şart sanırım 3 - 4 mm den sonra ameliyat isteniyor. Bu ameliyatla beraber diger sorunları da halledecekler, yoksa diger delikler ameliyatlık degil ve bizim için şuan damarın dar olması şans cigere daha az kan gidiyor ama eger bu problemler olmasaydı doktor o darlıgın sorun oldugunu söyledi sanırım balon gibi bi yöntem var o şekilde de bi açılma yapılabiliyor,
Belki sizinki bizim ki kadar önemli degildir yada bizim gibi cigeri koruyordur doktor sorun olarak görmüyordur bilemiyorum.

Ense gögüs sıcaksa tamam bende bazen bi yelek giydiriyorum sonra rahat edemiyorum 5 dkda geri çıkarıyorum bi tek banyo yaptırdıgımda bi süre sıkı giydiriyorum terlerse daha cabuk hasta olur sanırım valla tek zıbında cesaret edemem

Detaylı ultrasonda çıkmış mıydı ? Dün doktor bana bunu sordu . Detaylıda kalpte bir delik saptandı mi ? Kızımın kalbinde görünmedi hamileyken . Doğumdan sonra öğrendik biz
Bizim detaylı ultrasonda çıktı evet biz biliyorduk sadece ameliyat olup olmayacagını belli degildi,
Dogumdan sonra kontrollerde ameliyat uygun görüldü.
Benim kız normalden küçüktü ve zayıftı birde kalbinde delik olunca çok şey söylediler ama şükür saglıkla dogdu şimdi herşeyi kendi ayındakilerle aynı

Teşekkür ederim,
Kalbinde bir kaç delik var birtanesi önemli ameliyat olması gerekiyor ve birde cigerine giden damarda darlık var onu genişletecekler
Hemen ameliyat mı dediler benim kızımın da doğduğunda 3 deliği vardı yapılacak bir şey yok bekleyeceğiz kilo almasını dedi doktor aynı şekilde ciğere giden damardada darlık vardı şimdiye kadar 2-3 kere kontrole gittik en son gittiğimde darlık düzelmiş ve delikler kapanmış önemli olan bir tane delik vardı onun kapanması çok iyi oldu bir tane önemsiz bir yerde var oda %90 kapanır dedi doktor siz tek doktora mı gidiyorsunuz bana hiç ameliyat demedi hatta dediki doğuştan kalbi delik olup kaç yaşına gelmiş insanlar var dedi

Bende aynı şekilde doğduktan sonra öğrendim hatta doktoruma sordum biz beden detaylıda göremedik bunu diye oda bebeklerde kalp delikliği çokça karşılaşılan bir durum yüksek ihtimalle geçiyor büyük bir delik değildir çok küçük delikler görülmeyebiliyor dedi

Kızlar bebekleriniz dönmeye başladı mı benim kızım minicikken bir kaç kere döndü ama sanırım o anlık dönüşlerdi tam olarak bilinçli dönme olsaydı şimdiye kadar sürekli dönmek ister ve dönerdi galiba bu aralar hiç yeltenmiyor dönmeye nazar mı değdirdim ne yaptım dönmeye başlamadıysa oturtulmuyorda diye bir şey okudum şimdi ben destekli emzirme yastığımla yada kucağımda kollarımla destekleyerek oturtmaya başlamıştım oturtturmasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…