Kahramankazandayım. Sen neresindesin
Ben normalde mamaktaydim şuan manisadayim canım bı iş var olursa geri Ankara'ya gelecem kız olursa tanışırız görüşürüz iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahramankazandayım. Sen neresindesin
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin erken tanı çok önemli ya inşallah herşey çok güzel olurTeşekkür ederim,
Kalbinde bir kaç delik var birtanesi önemli ameliyat olması gerekiyor ve birde cigerine giden damarda darlık var onu genişletecekler![]()
Ben hamileligimde duymadıgım şey kalmadı,Bu Arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir doktor benim bebeğime down olabilir demişti . Gitmediğim doktor kalmadı . Dün artık bir doktor bana sen hiç down bebek görmedin mi . Bunun alakası yok bebeğin gayet sağlıklı dediiçime o kuşkuyu düşürdüler . Çıkmıyor her hareketinde acaba diyorm . Genetik test verdim çıkmadı . Neyse çok uzatmayayım . Gerçekten doktorlara da güven olmuyor artık kime neye inanacpsıözıı şaştık
Ben anne karnındayken biliyordum,Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin erken tanı çok önemli ya inşallah herşey çok güzel olur
Kuzu e bebekte netten alabilirsin ben aldım baya işe yaradı şimdi kullanmıyorum şükürler olsunKiraz çekirdegi kemeri var galiba burda okumuştum ama ben bulamamıştım bir bak istersen üşütüyordur belkide büyükler iyi bilir![]()
Yurt dışında yaşıyorum burda bulamadımKuzu e bebekte netten alabilirsin ben aldım baya işe yaradı şimdi kullanmıyorum şükürler olsun
Bizde de artık evde kim varsa sırayla gezdiriyoruzBizimki de aynı babam diyor senin oğlan şoför biz araba diyorbenimki de aşırı meraklı kucağıma alınca kafasını kaldıra kaldıra her yeri seyrediyor doktor 5. Ayı gözet diyor bakalım bekliyoruz artık uyku durumunuz nasıl sizin
Ay valla çok iyi olurBen normalde mamaktaydim şuan manisadayim canım bı iş var olursa geri Ankara'ya gelecem kız olursa tanışırız görüşürüz iyi olur
Valla bişi deyim mi o 4. Ay atağı beni bitirdi gece saatte bir uyanma gündüz tilki uykusu nerden baksan bi 10 gündür öyleyiz bebenin esnemesini bekliyorum yok direk ağlamaya geçiyor önce uyku için sonra uyumama için bi ara beşikte patpat uykuya alıştırıyodum şimdi kucak allah kucak Allahtan fön makinesi sesi var yoksa uyumayacakkizlar 4. ay atak magdurlari burdamineler yasiyosunuz ne zaman başladı bittiysw ne kadar surdy bilgilendirin pleasww
![]()
Bizimkinde de var canım. Hiç hastalık diye düşünmedim vallaSelam kızlar umarım herkes iyidir. Bebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Benim bebeğim her gün 3-4 kez en az hapşırması var. Ev soğuk da değil başka hastalık belirtisi yok burnunu temizliyprum her gün sizde de böyle mi
Hadi yaYurt dışında yaşıyorum burda bulamadım![]()
Dua et kuzu olsun ya ailemde Ankara'da bebekle çok zor oldu burda bide eşim vardiyalı gece gündüz gidiyor orda tek vardiya olacak yaAy valla çok iyi olur
Aha aynı biz uyuttum zar zor geri uyandı 1.5 saattir eşim deniyor uyutmayi ay uyursa süper uyumazsa yandık atak matak valla mahvolduk yaaBizim de beslenme reddi devam ediyor, zar zor biberon tutuyor diye seviniyorum. Eğer uyku vakti geçerse hapı yutuyorum. Çığlık çığlığa uyuyor. 1 en fazla 1 buçuk saat sonra uyuttum uyuttum. Yoksa olanlar oluyorgece öyle zor geçiyor ki ne yaşıyoruz anlamıyorum
telefonu timelapse modunda açık bırakmayı düşünüyorum çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum sabah olunca.. 4. Ay atağı çok zooor
![]()
Bence genetik olabilir kafana takma bıngıldağı da kapanmamış hem. Benim bebeğim doğduğunda bütün değerleri üst sınırdaydı ama zaten makrozomi teşhisi almıştıkKuzum 38 cm kafası.bprrsentil mi ne diyorlar çok aşağıda çıktı. Doktor ya kafası genetik küçük dedi bingildaj allahtan açık dua ediyorum kapanmasın diye
Amazon’dan baktın mı canım? Ben Amazon’dan aldım ama mikrodalga olmayınca evde çok zor geldi bana kullanmasıYurt dışında yaşıyorum burda bulamadım![]()
Ya ense göğüs sıcak ama elleri yüzü soğuk oluyo bazen ama inanın ev 25-26 derece daha ne kadar giydirebilirim doktorlara kalsa o sıcaklıkta sadece zıbın giysin diyorlarBiz de öyleyiz ne derler ciğer mi gelişir büyür derler öyle bişeydir el burun ense iyi ise üşümüyordur
Ben kalkınca sırtına yelek giydiriyorum ayaklarında da ayaklı pijama harici çorabı var sürekli
Yok bakmadım ordan hiç alışveriş yapmadıgım için,Amazon’dan baktın mı canım? Ben Amazon’dan aldım ama mikrodalga olmayınca evde çok zor geldi bana kullanması