2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Teşekkür ederim,
Kalbinde bir kaç delik var birtanesi önemli ameliyat olması gerekiyor ve birde cigerine giden damarda darlık var onu genişletecekler 🤲🏼
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin erken tanı çok önemli ya inşallah herşey çok güzel olur

Bu Arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir doktor benim bebeğime down olabilir demişti . Gitmediğim doktor kalmadı . Dün artık bir doktor bana sen hiç down bebek görmedin mi . Bunun alakası yok bebeğin gayet sağlıklı dedi 🤲🏻 içime o kuşkuyu düşürdüler . Çıkmıyor her hareketinde acaba diyorm . Genetik test verdim çıkmadı . Neyse çok uzatmayayım . Gerçekten doktorlara da güven olmuyor artık kime neye inanacpsıözıı şaştık
Ben hamileligimde duymadıgım şey kalmadı,
Hiç bir testi yaptırmadım,
Allahtan gelene razıydık,
Kendimi herşeye hazırlamıştım,
Ve dogumdan sonra bende sordum bir sorun varmı diye o kadar çok şey duymuştum ki hamilelikte ama çok şükür genel olarak hiç birşeyi yok kalbide inşAllah ameliyatla geçecek Rabbim dermansız dert vermesin inşAllah 🤲🏼

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin erken tanı çok önemli ya inşallah herşey çok güzel olur
Ben anne karnındayken biliyordum,
Ama tabi dogmadan bilemedik ameliyat olup olmayacagını şimdi ameliyata gerek gördüler geçecek inşAllah 🤲🏼 Aklınıza gelirsek duanızı bekleriz 🙏🏻

Kiraz çekirdegi kemeri var galiba burda okumuştum ama ben bulamamıştım bir bak istersen üşütüyordur belkide büyükler iyi bilir 😄
Kuzu e bebekte netten alabilirsin ben aldım baya işe yaradı şimdi kullanmıyorum şükürler olsun

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-25-22-09-29-951_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2025-02-25-22-09-29-951_com.solidict.ebebek.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 5
Bizimki de aynı babam diyor senin oğlan şoför biz araba diyor 😅😅😅benimki de aşırı meraklı kucağıma alınca kafasını kaldıra kaldıra her yeri seyrediyor doktor 5. Ayı gözet diyor bakalım bekliyoruz artık uyku durumunuz nasıl sizin
Bizde de artık evde kim varsa sırayla gezdiriyoruz 😅 Uyku gece iyi 1-2 kez uyanıp emip yatıyor, gündüz 2 uyku yapıyor en fazla yarımşar saatten ama gece iyi uyuyunca çok koymuyor bana. 4. ay uyku gerilemesi ayı malum, biraz korkuyorum bozulacak diye.

kizlar 4. ay atak magdurlari burdami 😄 neler yasiyosunuz ne zaman başladı bittiysw ne kadar surdy bilgilendirin pleasww 💓💓
Valla bişi deyim mi o 4. Ay atağı beni bitirdi gece saatte bir uyanma gündüz tilki uykusu nerden baksan bi 10 gündür öyleyiz bebenin esnemesini bekliyorum yok direk ağlamaya geçiyor önce uyku için sonra uyumama için bi ara beşikte patpat uykuya alıştırıyodum şimdi kucak allah kucak Allahtan fön makinesi sesi var yoksa uyumayacak

Selam kızlar umarım herkes iyidir. Bebekleriniz gün içinde hapşırıyor mu? Benim bebeğim her gün 3-4 kez en az hapşırması var. Ev soğuk da değil başka hastalık belirtisi yok burnunu temizliyprum her gün sizde de böyle mi
Bizimkinde de var canım. Hiç hastalık diye düşünmedim valla😂

Bizim de beslenme reddi devam ediyor, zar zor biberon tutuyor diye seviniyorum. Eğer uyku vakti geçerse hapı yutuyorum. Çığlık çığlığa uyuyor. 1 en fazla 1 buçuk saat sonra uyuttum uyuttum. Yoksa olanlar oluyor 😔 gece öyle zor geçiyor ki ne yaşıyoruz anlamıyorum 😅 telefonu timelapse modunda açık bırakmayı düşünüyorum çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum sabah olunca.. 4. Ay atağı çok zooor 😭

Bizim de beslenme reddi devam ediyor, zar zor biberon tutuyor diye seviniyorum. Eğer uyku vakti geçerse hapı yutuyorum. Çığlık çığlığa uyuyor. 1 en fazla 1 buçuk saat sonra uyuttum uyuttum. Yoksa olanlar oluyor 😔 gece öyle zor geçiyor ki ne yaşıyoruz anlamıyorum 😅 telefonu timelapse modunda açık bırakmayı düşünüyorum çünkü hiçbir şey hatırlamıyorum sabah olunca.. 4. Ay atağı çok zooor 😭
Aha aynı biz uyuttum zar zor geri uyandı 1.5 saattir eşim deniyor uyutmayi ay uyursa süper uyumazsa yandık atak matak valla mahvolduk yaa

Kuzum 38 cm kafası.bprrsentil mi ne diyorlar çok aşağıda çıktı. Doktor ya kafası genetik küçük dedi bingildaj allahtan açık dua ediyorum kapanmasın diye
Bence genetik olabilir kafana takma bıngıldağı da kapanmamış hem. Benim bebeğim doğduğunda bütün değerleri üst sınırdaydı ama zaten makrozomi teşhisi almıştık😂 şimdi mesela kilo alımı hep alt sınırda. Önce çok kafama taktım sütüm mü yetmiyor falan diye ama doktor çocuğa bak sence sağlıksız duruyor mu dedi. Evet sağlıksız değil. Muhtemelen genetik potansiyeline yaklaşıyor çocuk. Eşimle biz de çok iri insanlar değiliz yani bizden 190 çocuk çıkmayacaktı. Bir de her dönem çocukların büyüme hızı değişiyor bence. Senin bebeğin de belki ek gıdayla birlikte daha hızlı büyüyecek bilemeyiz. Elinden geleni yapıp kafana takmamaya çalışacaksın böyle durumlarda. İçini ferah tut🙏

Biz de öyleyiz ne derler ciğer mi gelişir büyür derler öyle bişeydir el burun ense iyi ise üşümüyordur
Ben kalkınca sırtına yelek giydiriyorum ayaklarında da ayaklı pijama harici çorabı var sürekli
Ya ense göğüs sıcak ama elleri yüzü soğuk oluyo bazen ama inanın ev 25-26 derece daha ne kadar giydirebilirim doktorlara kalsa o sıcaklıkta sadece zıbın giysin diyorlar

Amazon’dan baktın mı canım? Ben Amazon’dan aldım ama mikrodalga olmayınca evde çok zor geldi bana kullanması
Yok bakmadım ordan hiç alışveriş yapmadıgım için,
Normal olanından aldım burda ama mikro dalga olmazsa zaten ısıtmak sorun olur birşeye yaramaz

Back