- 25 Temmuz 2024
- 8
- 1
- 1
- 32
Benim de aklıma mantığıma hiç sığmıyor bu benim gazımın çocuğa sütle geçmesi ama cesaret edemiyorum risk almaya daBen yurtdışında yaşıyorum,
Dogum yaptıgımda hastaneye bu emzirme ile ilgili yardımcı olmak için bu bölümde uzman birileri geliyor ve sütün gelmesi için artırmak için sizi bilgilendiriyorlar,
Ben o ara burda süt yapan asitli bi içecek var onu içiyordum eşimde çocuga gaz yapacagını söylüyordu,
Sonra o uzmana sormuştum oda gazın gögüse gitmedigini alakası olmadıgını söylemişti,
Sadece benim vücuduma fazla şeker gidecegini söylemişti ama bilemiyorum tabi herkes birşey söylüyor
Bizim bebelerin gazlı olası varmış napalımBen ne yersem yiyim bebeğim hep gazlı. Zaten yemek yiyebildiğime şükrediyorum.
Kiraz çekirdegi kemeri var galiba burda okumuştum ama ben bulamamıştım bir bak istersen üşütüyordur belkide büyükler iyi bilirBenim de aklıma mantığıma hiç sığmıyor bu benim gazımın çocuğa sütle geçmesi ama cesaret edemiyorum risk almaya daanneme kalsa çocuk üşüyor da gaz yapıyor ama üşümesine imkan yok
Biz her akşam banyoda yüzdürüyorduk o iyi geliyordu canım istersen dene. 3 ay 18 günlüğüz ancak geçiyor gibi ama daha dün gece mesela gaz yüzünden uyuyamadıBizim bebelerin gazlı olası varmış napalım
Evde kiraz çekirdeği torbası var, kemer gibi değil bu akşam onu deneyeyim bakalım. Tüm tuşlara basıyorum böyle sonra hangisinin faydası oldu bilemiyorumKiraz çekirdegi kemeri var galiba burda okumuştum ama ben bulamamıştım bir bak istersen üşütüyordur belkide büyükler iyi bilir
O iyi gelebilir,Evde kiraz çekirdeği torbası var, kemer gibi değil bu akşam onu deneyeyim bakalım. Tüm tuşlara basıyorum böyle sonra hangisinin faydası oldu bilemiyorum
wp grubu cok guzel olurdu gercekten ama anonim kalmak ister cogu kisi muhtemelen :)Benim kız biraz inatçı her gün ara ara deniyorum memeyi teklif ediyorum ama yok. İlk zamanlar silikon ucu arada tutuyordu ama yok onu da bıraktı komple. Sürekli biberon ağzında olsun istiyor. Offf valla daraldım artık. Ben önceden de dışarı çok çıkan biri değildim ama çalışmayı özledim. Bir yandan tekrar çalışmaya başlarsam bebeğim ne olucak diye düşünüyorum. Ben hamileyken istanbuldan Ankaraya taşındım. Ankarada da geçen hafta başka ilçeye taşındım. Kimseyi tanımıyorum. Dışarı çıkmak istiyorum ama hava çok soğuk. Önceden motor sürerdim istediğim her yere giderdim. Şimdi taşındığım lojmanda kargoyu almaya bile gidemiyorum. Kızlar wp grubu falanmı kursak buraya siteden sürekli giremiyorum. Bütün yazıları okuyorum ama geriden geliyorum sürekli
emziksiz uyutmayi denesen canimKızlar bebeğimin gündüz uykuları eskiden 1 saatti 3. aya girdik ondan mu bacağındaki ortezdrn mi bilmiyorum 10-15 dk sonra emzik düşüyor ağlayarak uyanıyor eskiden emziği kendi atar dalardı uykuya. Şimdi asla dalmıyor hep kuş uykusu. Gece de aynı yarım saatte 1 taş çatlasın 1 saatte 1 uyanıyor emzik ağzından düşüyor diye bu atakta dolayı mı bilmiyorum önceden tam dalacağı zaman emziği kendisi atar uyurdu mahvoldum başında bekliyorum. Ve öyle bir ağlıyo ki yani sanki saatlerce ağlamışta ben bakmamışım gibi çığlıkla
Şimdilik suyu hiç sevmiyor banyolar 5 dkdan uzun süremiyor bizde. Tabii bir yerde bitecek bu gaz, bağırsaklar gelişecek hareketler arttıkça gaz kendiliğinden çıkacaktır ama insan yine de yaşayanlardan duymak istiyorBiz her akşam banyoda yüzdürüyorduk o iyi geliyordu canım istersen dene. 3 ay 18 günlüğüz ancak geçiyor gibi ama daha dün gece mesela gaz yüzünden uyuyamadıazaldığına göre geçecektir de eminim, ben yediklerimden hiç kısmadım
Neden tedirgin ediyor bıngıldak yüzünden mi
Kuzum böyle destek içerikli mesajlarına hayranım insanı mutlu ediyorsunvallahi sagarak verenleri ayakta alkisliyorum ben sahsen. senide tebrikbederim hem sagarsk vermişsin hemde birrr surubisle ugrasmissinama bence bu zamana kadar yapabildiysen biraz daha sık disini en azindan ilk 6 ay anne sutu almis olsun eminim cok zordur ama belliki sen zaten cok guclusun
Sorma evde hayvan mı besliyorum diyemedimCocuk her ay 1 kgdan fazla almış nasıl kilo alımı az
Orası öyle kötüleyince anlamı ne ki aslındaTeşekkür ederim cevap için . Burnunu açıyorum calpol verdim dün. Doktora götürdüm endikasyon yok şuan içn birşey öneremeyiz dedi . Kötüleşirse getir diyorlar . Kötüleştikten sonra ne anlamı kalıyor ki . Normalde peditus veriliyor ama sen verme diyor . Vermedim şimdilik
Geçmiş olsun kalbinde ne vardıKızım iyi emiyordu ya ama benim sütüm azdı,
Çekebildigini çekiyordu sonra artık yoruluyordu heralde sütte az gelince bırakıyordu
Ben su vermedim hiç kızımın kalp rahatsızlıgı var şuan için doktor su vermemi önermedi,
Ameliyat olacak sonrasında başlarız inşAllah
Bizde öyle bazen hiç içmeyecek gibiyken bitiriyor bazende çok aç gibiyken biraz içip bırakıyor
Teşekkür ederim,Geçmiş olsun kalbinde ne vardı
Allah acil şifalar versin kutucuğa inşallah kolaylıkla atlatırKızım iyi emiyordu ya ama benim sütüm azdı,
Çekebildigini çekiyordu sonra artık yoruluyordu heralde sütte az gelince bırakıyordu
Ben su vermedim hiç kızımın kalp rahatsızlıgı var şuan için doktor su vermemi önermedi,
Ameliyat olacak sonrasında başlarız inşAllah
Bizde öyle bazen hiç içmeyecek gibiyken bitiriyor bazende çok aç gibiyken biraz içip bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?