Reflü olduğunu nasıl anladınız benim kızımda emerken çok huzursuz ve emer emmez kusuyor istediğim gibi de kilo almıyor ince kaldı çocuğumHer bebekte farkli sanırım Bizde baştan beri hipp kullanıyoruz reflu olunca evolvia verdi doktor oda kabiz yapti tekrar hippe geçtik içine tichker diye koyulastirici ekliyoruz
Aslında mantığı şu regl ne zaman olacağını bilmiyorsun yumurta üretimi de regl olmadan önce başlıyor dolayısıyla sen adet olacağını bilmediğin için ilişkidesin ama o yumurtlamış olabilirsin yani o ay regl başlayacak olabilir o yumurta da döllenenebilir bunu bilemiyoruz ne zaman olacağını1 sene bile olmayabilirmiş ama yumurtlama devam
Reflü için ilkinde dr gastrotuss baby vermişti bana her beslenme sonrası 2.5 cc ondan verip beş dk dik tutuyorduk kusma bitmiştiKızım da reflü var diye mamasını değiştirdik (hipp e geçtik. Baştan beri evolvia kullanıyorduk)
Çocuk gaz yumağına döndü resmen. Ne kadar çok gaz yaptı. Sanırım tekrar evolviaya dçneveğim.
Elbette var düzen seviyorlar düzenleri bozulunca da huysuz oluyorlar tekrar düzen alana kadar da analar ağlasınBirsey sormak istiyorum anneler
Bebekler ortam değişikliğinde yada yanındaki kişiler değiştiginde huzursuz olurmu hissederlermi ? Böyle birşey varmidr
Doktorla paylaştınız mı bunlarıReflü olduğunu nasıl anladınız benim kızımda emerken çok huzursuz ve emer emmez kusuyor istediğim gibi de kilo almıyor ince kaldı çocuğum
Beslenmede mama yoksa azsa dememiştirBizim doktorumuz neden demedi acaba ver diyebirşey demediği için netteki doktorlarda gerek yok dediği için kv ye hep vermicem diyorum
Hepimiz muhtemelen öyleyiz onlarda gözümüze batıyorDeneyeyim bakalm bir ara gunde 2 3 defa mamadan sonra vermiştim sonra bıraktım benmkide sevmişti verdiğimde kv deyince vermeyip hiç tanımadığım biri ver deyince hemen tamam demem peki
Ağzından su geliyor maması agzina geliyor yutkunma hissi oluyor sık hıçkırık tutuyor en önemlisi hemen kusuyordu araştırdigimda reflu belirtileriydi doktorda reflu dediReflü olduğunu nasıl anladınız benim kızımda emerken çok huzursuz ve emer emmez kusuyor istediğim gibi de kilo almıyor ince kaldı çocuğum
Ay evet bazen bizimkide krize giriyor banyodan sonraHepimiz muhtemelen öyleyiz onlarda gözümüze batıyorbana geçen gün ağlıyor diye doktoramı götürsen diye mesaj yazmış cevap vermedim çünkü neden ağladığını biliyorum olsun sen yinede götür diyo. Doktora ne diyim çocuk banyodan çıkmak istemiyordu çıkardık krize girdi bizde size geldik mi diyim
Tam olarak öyle gerçektenAy evet bazen bizimkide krize giriyor banyodan sonraözellikle giydirme aşamasında
İnsan çok garip ya bazen akıl verilsin istiyor bazende işine karışılmasn
Ya bilmiyorum 3 gündür kv deyiz bugün yarım saat süren bir kriz yaşadık gerçi evde hiç ağlamıyor değil üç kişiydik bir o alıyor bir bu gazida vardı herhalde artık en son herkes alıyor kucağına bana verin dedim biraz alındılar galiba.Elbette var düzen seviyorlar düzenleri bozulunca da huysuz oluyorlar tekrar düzen alana kadar da analar ağlasınkimse anlamıyor ama gıcıklığına yapıyoruz sanıyorlar
Kıvam arttirciyi koyuyorum. mamadan biraz sonra kaldırıyorum dik tutuyorum kucağımda birde şurup verdi iki gündür onu veriyorum bakalm nasl olacakDoğrudur canım. Her bebeğe farklı etkisi var demek ki. Gece de içmedi bebeğim doğru düzgün. Sabahleyin de çok şiddetli gazla uyandı ki hiç o saatte uyanmazdı. Kısaca yaramadı bize. Gittik evolvia aldık. Reflü için bişey vermiyor bizim doktor kilo alımı iyi diye. Biz de kabullendik artık sabredip geçmesini bekleyeceğiz
Ya yemin ederim aynısını yaşadım 1 saat önce. Yarım saat ağladı aralıksız. Sebepsiz yani. Biz de kvdedeyizNe kadar enteresan ya küçük dünyalarında neler yaşıyorlar.
2 3 gündür kv deyiz uyku öncesi azda olsa bir huzursuzluğu oluyordu ama bugün çok oldu yarım saat susmadan ağladı o sırada ben aldm kucağıma kv aldı görümce aldı susturmak için gazı mı var acaba dedik gaz çıkaralm dediler acaba bu kalabalıktan mı huzursuz oldu kişiler yabancimi geldi dedim 3 aylık bebekte olabilirmi bunlar
Benimde eşim nöbete gidiyor o zaman kv geliyor her seferinde huzursuzlanıp uyumuyorYa yemin ederim aynısını yaşadım 1 saat önce. Yarım saat ağladı aralıksız. Sebepsiz yani. Biz de kvdedeyiz
Gel sarılalım kardeşYa yemin ederim aynısını yaşadım 1 saat önce. Yarım saat ağladı aralıksız. Sebepsiz yani. Biz de kvdedeyiz
Ayy ver ver bende bazı günler hiç vermiyorum genelde bi Kez anca veriyorum suyu ama doktor öyle dedi işte yeğenimde abimler su vermedi mamayla beslenmesine rağmen annem gece rüyalarıma giriyor çocuk yanıyor diyorduBizim 1.5 aydan beri tamamen mama arada vermistim 2 3 damla tekrar vereyim bakalm ağlama krizleri nasıl olacak
Kıvam arttirciyi koyuyorum. mamadan biraz sonra kaldırıyorum dik tutuyorum kucağımda birde şurup verdi iki gündür onu veriyorum bakalm nasl olacak mı kıvam arttırıcı ve şurup
Kıvam arttirciyi koyuyorum. mamadan biraz sonra kaldırıyorum dik tutuyorum kucağımda birde şurup verdi iki gündür onu veriyorum bakalm nasl olacak mı kıvam arttırıcı ve şurup
Reflü için ilkinde dr gastrotuss baby vermişti bana her beslenme sonrası 2.5 cc ondan verip beş dk dik tutuyorduk kusma bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?