2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Her bebekte farkli sanırım Bizde baştan beri hipp kullanıyoruz reflu olunca evolvia verdi doktor oda kabiz yapti tekrar hippe geçtik içine tichker diye koyulastirici ekliyoruz
Reflü olduğunu nasıl anladınız benim kızımda emerken çok huzursuz ve emer emmez kusuyor istediğim gibi de kilo almıyor ince kaldı çocuğum

1 sene bile olmayabilirmiş ama yumurtlama devam
Aslında mantığı şu regl ne zaman olacağını bilmiyorsun yumurta üretimi de regl olmadan önce başlıyor dolayısıyla sen adet olacağını bilmediğin için ilişkidesin ama o yumurtlamış olabilirsin yani o ay regl başlayacak olabilir o yumurta da döllenenebilir bunu bilemiyoruz ne zaman olacağını

Reflü için ilkinde dr gastrotuss baby vermişti bana her beslenme sonrası 2.5 cc ondan verip beş dk dik tutuyorduk kusma bitmişti

Birsey sormak istiyorum anneler
Bebekler ortam değişikliğinde yada yanındaki kişiler değiştiginde huzursuz olurmu hissederlermi ? Böyle birşey varmidr
Elbette var düzen seviyorlar düzenleri bozulunca da huysuz oluyorlar tekrar düzen alana kadar da analar ağlasın kimse anlamıyor ama gıcıklığına yapıyoruz sanıyorlar

Deneyeyim bakalm bir ara gunde 2 3 defa mamadan sonra vermiştim sonra bıraktım benmkide sevmişti verdiğimde kv deyince vermeyip hiç tanımadığım biri ver deyince hemen tamam demem peki
Hepimiz muhtemelen öyleyiz onlarda gözümüze batıyor bana geçen gün ağlıyor diye doktoramı götürsen diye mesaj yazmış cevap vermedim çünkü neden ağladığını biliyorum olsun sen yinede götür diyo. Doktora ne diyim çocuk banyodan çıkmak istemiyordu çıkardık krize girdi bizde size geldik mi diyim

Reflü olduğunu nasıl anladınız benim kızımda emerken çok huzursuz ve emer emmez kusuyor istediğim gibi de kilo almıyor ince kaldı çocuğum
Ağzından su geliyor maması agzina geliyor yutkunma hissi oluyor sık hıçkırık tutuyor en önemlisi hemen kusuyordu araştırdigimda reflu belirtileriydi doktorda reflu dedi

Ay evet bazen bizimkide krize giriyor banyodan sonra özellikle giydirme aşamasında
İnsan çok garip ya bazen akıl verilsin istiyor bazende işine karışılmasn

Elbette var düzen seviyorlar düzenleri bozulunca da huysuz oluyorlar tekrar düzen alana kadar da analar ağlasın kimse anlamıyor ama gıcıklığına yapıyoruz sanıyorlar
Ya bilmiyorum 3 gündür kv deyiz bugün yarım saat süren bir kriz yaşadık gerçi evde hiç ağlamıyor değil üç kişiydik bir o alıyor bir bu gazida vardı herhalde artık en son herkes alıyor kucağına bana verin dedim biraz alındılar galiba.
Kv yabancı biliyor galiba bizleri evi dedi olabilir belkide

Kıvam arttirciyi koyuyorum. mamadan biraz sonra kaldırıyorum dik tutuyorum kucağımda birde şurup verdi iki gündür onu veriyorum bakalm nasl olacak

Ya yemin ederim aynısını yaşadım 1 saat önce. Yarım saat ağladı aralıksız. Sebepsiz yani. Biz de kvdedeyiz

Bizim 1.5 aydan beri tamamen mama arada vermistim 2 3 damla tekrar vereyim bakalm ağlama krizleri nasıl olacak
Ayy ver ver bende bazı günler hiç vermiyorum genelde bi Kez anca veriyorum suyu ama doktor öyle dedi işte yeğenimde abimler su vermedi mamayla beslenmesine rağmen annem gece rüyalarıma giriyor çocuk yanıyor diyordu o yüzden bana hep hatırlatıyor

Kıvam arttirciyi koyuyorum. mamadan biraz sonra kaldırıyorum dik tutuyorum kucağımda birde şurup verdi iki gündür onu veriyorum bakalm nasl olacak mı kıvam arttırıcı ve şurup

Kabızlık yaptı mı kıvam arttırıcı ve şurup
Reflü için ilkinde dr gastrotuss baby vermişti bana her beslenme sonrası 2.5 cc ondan verip beş dk dik tutuyorduk kusma bitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…