2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Deli cesareti herhalde ama önce eşimi ikna etmem lazım bizde korunan o. Ben birşeyler taktırmak istemedim . Ya ben doğumdan beri adette olmadım oda ayrı bir konu
Valla bizde de öyleydi prezervatifin %20 hamile kalma ihtimali var diye bir video gördüm doktorun biri korunma seçenekleri hakkında yorum yapıyordu yıllarca olmadı olmadı istemiyoruz ya korunduğumuz halde olursa şoka girerim ama ben böyle bir şoka hazır değilim

Her bebekte farkli sanırım Bizde baştan beri hipp kullanıyoruz reflu olunca evolvia verdi doktor oda kabiz yapti tekrar hippe geçtik içine tichker diye koyulastirici ekliyoruz

Canım muhtemelen değişiklikten dolayı gaz olmuştur. Hipp en az gaz yapan mamalardan bildiğim kadarıyla

Bizim doktorumuz neden demedi acaba ver diye birşey demediği için netteki doktorlarda gerek yok dediği için kv ye hep vermicem diyorum
Ben tıp dünyasında doktorların hiç bir görüşte birleştiğini görmedim bende annemle çok kavga ettim vermem diye doktor diyince verdim netteki bi doktorda fazla ağlamasının sebebi susuzluk olabilir diyordu. Ben kaynamış soğumuş sudan veriyorum. Ama bana göre ikiside sıkıntılı bir durum değil verilsede olur verilmesede

Ay benm oğlan bazen çok ağlıyor özellikle uykusu çok gelince acaba ondan mı?
Özellikle doktora sormadm su verelimmi diye bir doktor var nette suya gerek yok ama annelerle polemiğe girmemek için verin gitsin diyor dur vereyim bakalm ağlamaları nasl olacak

Erkek bnmki genelde kizlarda cok karşilaşiriz dedi doktpr ama olabiliyor ben biriktirmiyorum iki saati geçirmiyorum bezi değiştiriyorım cok teşekkür ederim canım

Gerçektenmi ama yumurtlama olunca adet olmuyor muyuz
Tabi tabi 40ınız çıktıysa korunmak gerekli. Doktorum 3 ay dolmadan spiral takmam doğum kontrol ilaçlarıda sütten geçiyor vermem kondomla korunun dedi rahat rahat bide eşimin yanında sütün koruduğu şey adet aslında , prolaktin hormonu salgıladığımız için ostrojen düşüyor sanırım oda adeti engelliyor

Birsey sormak istiyorum anneler
Bebekler ortam değişikliğinde yada yanındaki kişiler değiştiginde huzursuz olurmu hissederlermi ? Böyle birşey varmidr
Onlar kocaman bir beyaz sayfa canım. Tek bildiği sen ve eşin. Onlar dışındaki herkes tanıdık birer yüz. Geçen bir videoda ortamdaki duygular yoğunlaşınca bunu hissedip onlara fazla geldiğini ve o duyguyu tatmadıkları için huzursuzluklandıklarını dinledim. Mesela akıl almaz bir şey ama anne baba onun olduğu odada o uyurken birlikte olurken ve duyguları fazlaca yaşarlarken hissederlermiş ve o duyguyu hiç bilmedikleri için huzursuz kalkarlarmış. Aynı şekilde kavga kıskançlık vsde

Uykuya direniyorsa ondanda olabilir canım. Bizdede uykuya direnç var. Sende dene bi gözlemle bakalım. Birde suyu gazı rahat çıkartması için tavsiye etmişlerdi bana. Baktın için rahat etmedi sonra vermezsin. Benim ki seviyor kaşığa yalanıyor su verince

Ben şok demek kadınlar ondan bilmeden hamile kalıyor

Ne kadar enteresan ya küçük dünyalarında neler yaşıyorlar.
2 3 gündür kv deyiz uyku öncesi azda olsa bir huzursuzluğu oluyordu ama bugün çok oldu yarım saat susmadan ağladı o sırada ben aldm kucağıma kv aldı görümce aldı susturmak için gazı mı var acaba dedik gaz çıkaralm dediler acaba bu kalabalıktan mı huzursuz oldu kişiler yabancimi geldi dedim 3 aylık bebekte olabilirmi bunlar

Deneyeyim bakalm bir ara gunde 2 3 defa mamadan sonra vermiştim sonra bıraktım benmkide sevmişti verdiğimde kv deyince vermeyip hiç tanımadığım biri ver deyince hemen tamam demem peki

Her bebekte farkli sanırım Bizde baştan beri hipp kullanıyoruz reflu olunca evolvia verdi doktor oda kabiz yapti tekrar hippe geçtik içine tichker diye koyulastirici ekliyoruz
Doğrudur canım. Her bebeğe farklı etkisi var demek ki. Gece de içmedi bebeğim doğru düzgün. Sabahleyin de çok şiddetli gazla uyandı ki hiç o saatte uyanmazdı. Kısaca yaramadı bize. Gittik evolvia aldık. Reflü için bişey vermiyor bizim doktor kilo alımı iyi diye. Biz de kabullendik artık sabredip geçmesini bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…