- 15 Şubat 2024
- 2.590
- 3.532
- 48
- 33
Ayyy biz yaptırdık bugün aşırı huzursuz şu anda parol verdim ateşi yok ama çok ağlıyordu ilk defa böyle ağlıyor oğlumYarın verem aşımız var. 2. Aya da yarın giriyoruz inşallah. Hepsi üst iste gelip de kucağımıza patlamaz inşallah aminresmen tırsıyorum ya.
4. Aya girdiğinde geri 3e dönmek isteyebilirsinvalla biz ona birde hastalık ekleyerek yaşadık Allah güç kuvvet versin şok zor zamanlardı yalvarıyorum 5 Şubat gelsin 3. Ayımız bitsin diye zjjgkfk
Bizde yanağından öpüyorlar başta kendi abim olmak üzere demesin biz hastalık geçirdik yeni diye kızlarını bırakıp gittiler annemlere onlar da buraya geliyorlar öpmeyin dedikçe küçük yiğenşm ben arkamı dönmemle hem öpüyor hem uyandırıyor aşırı derecede kıskandığı için hiç sevmiyorum diyor yani oğluma yapılmayacak bütün herşeyi yapıyor annem gile gelmeyin böyle olursa diyorum ağlıyor küsüyor ne yapcam bilmiyorum üç günleri kaldı kalplerini de kırmak istemiyorumBizde de var o durum sinirlerim bozuluyor
Sokakta akşama kadar gezsem kızım yok etmez uyur ama misafirliği gidelim birisi bize gelsin sevmeye çalışsın kıyameti koparıyorBirsey sormak istiyorum anneler
Bebekler ortam değişikliğinde yada yanındaki kişiler değiştiginde huzursuz olurmu hissederlermi ? Böyle birşey varmidr
Şurubu iki gündür veriyorum ikiside yapmadı çok şükürKabızlık yaptı mı kıvam arttırıcı ve şurup
Evet ya geçen göz kontrolüne gittik hastaneye ben tedirgindim 1 saat orda nasıl oyalariz diye evde ağlayan çocuk orda hiç ağlamadı etrafa bakındı kendi kendine uyuyakaldi doktorda bunlar boyle rezilliği severler evde uyumazlar diyorSokakta akşama kadar gezsem kızım yok etmez uyur ama misafirliği gidelim birisi bize gelsin sevmeye çalışsın kıyameti koparıyorinsanlar yalvarıyor en son tamam sus sevmicrz diye hemen bana paslıyorlar. Kvler karşı apartmanda en kötü 2 günde 1 görüyor ama hala alışmadı onlara da ağlıyor genel olarak bence her şeyi çok hissediyorlar, garipseyip huzursuz oluyorlar.
Yani diyorsunuzki mıştıkk4. Aya girdiğinde geri 3e dönmek isteyebilirsinçünkü çevrem bebeği olan kim varsa istisnasız hep 4. Ay çok zor dediler. Uyku gerilemesi. Uykuya direnme. Sebepsiz ağlama. Hep kucakta olma isteği gibi gibi bir sir şey saydılar
Göz kontrolünde ne yaptılar? Bugün biz gittik sadece ışık tutup tamam gidebilirsiniz 1 yaşında yine gelin dediEvet ya geçen göz kontrolüne gittik hastaneye ben tedirgindim 1 saat orda nasıl oyalariz diye evde ağlayan çocuk orda hiç ağlamadı etrafa bakındı kendi kendine uyuyakaldi doktorda bunlar boyle rezilliği severler evde uyumazlar diyor
kv 1 ayda 2 sefer anca gördü kadın artık ona yordu bu kadar ağlamasını yabancı biliyor artık diyor biraz bende gergindim belki gerginliğimide hissetmistir
En korktuğum evre diyebilirim. Bugün tam 3 aylık olduk atak haftasındayız ama beni 4 ün stresi sardı 4 ü geçiren aradaşlar buraya gelmeyin diyor bakalım biz nasıl atlatacağız4. Aya girdiğinde geri 3e dönmek isteyebilirsinçünkü çevrem bebeği olan kim varsa istisnasız hep 4. Ay çok zor dediler. Uyku gerilemesi. Uykuya direnme. Sebepsiz ağlama. Hep kucakta olma isteği gibi gibi bir sir şey saydılar
Gerçekten öyle ve 4. aydaki atak ya da 4. ay krizi 6. 7. aya kadar sürebiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen gün ınstagrwmdw anlattı bi anne 4. ay atağı 8. ayda bitti diyeEn korktuğum evre diyebilirim. Bugün tam 3 aylık olduk atak haftasındayız ama beni 4 ün stresi sardı 4 ü geçiren aradaşlar buraya gelmeyin diyor bakalım biz nasıl atlatacağız
Bunun içinmi çocuğumu o kadr yol getrdim ben evde tutardım ışık deseydinGöz kontrolünde ne yaptılar? Bugün biz gittik sadece ışık tutup tamam gidebilirsiniz 1 yaşında yine gelin dedi
Nasıl veriyorsun şurubu bizede verdiler günde iki kere diye okudum internetteŞurubu iki gündür veriyorum ikiside yapmadı çok şükür
Gerçekten miGerçekten öyle ve 4. aydaki atak ya da 4. ay krizi 6. 7. aya kadar sürebiliyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen gün ınstagrwmdw anlattı bi anne 4. ay atağı 8. ayda bitti diye
Doktor günde 4 sefer 2 ml beslenmeden sonra dedi ben sabah öğle akşam veriyorumNasıl veriyorsun şurubu bizede verdiler günde iki kere diye okudum internette
Dişini çıkarıp bir an önce 1 yaşına gelebilsekGerçekten miben 6 ve 8 dede benzer ataklar vardı diye biliyorum. Nasıl geçecek o kadar merak ediyorum ki
Tüm bunlar olurken bebeğiniz sakin miydi ya? Benim kızım kesin kıyamet koparır. Direkt 1 yaşında mı gitsem göz takibini yapıyorBunun içinmi çocuğumu o kadr yol getrdim ben evde tutardım ışık deseydin
Önce ölçüm yaptılar sonra doktor ışık tuttu takip yaptrdi sonra beşer dakika arayla üç defa damla damlattik tekrar ölçüm yaptılar doktor tekrar büyüteç gibi birseyle gözünün içine baktı 1 yaşında tekrar kontrole geln dedi
Şaka gibi ama sakindi evde kıyametler koparan oğlum orda sakindi ve kendi kendine uyudu ben şokTüm bunlar olurken bebeğiniz sakin miydi ya? Benim kızım kesin kıyamet koparır. Direkt 1 yaşında mı gitsem göz takibini yapıyor
Anne sütü alıyordu sadeceKabızlık yaptı mı kıvam arttırıcı ve şurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?